icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9 / 10

Recensies Glaspunt Voorst


over Glaspunt Voorst

Soort werkzaamheden: decoratie glas

Sterke punten website en service: "Ik woon in een monumentaal pand met op sommige plekken decoratief glas. Toen er een ruit stuk ging was ik ook bang dat het niet vervangen kon worden en ik het huis tekort moest doen door gewoon glas te laten plaatsen. Gelukkig kwam Glaspunt met een idee voor de reconstructie. Het is prachtig geworden en als je het niet weet zie je het ook niet."

over Glaspunt Voorst

Soort werkzaamheden: Geluidsisolatie

Sterke punten website en service: "Ik woon langs een weg die de laatste jaren steeds drukker en drukker is geworden. Ik heb inmiddels al een aantal keren op het punt gestaan om te verhuizen maar ik ben wel erg gesteld op mijn huis. Via vrienden kwam ik bij Glaspunt terecht die me vertelden over de mogelijkheid van geluidsisolerend glas. Ik heb de stap genomen en ben enorm blij dat ik het heb gedaan. Het scheelt enorm en ik hoef niet te verhuizen."