icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 077 205 05 01

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Venlo


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Venlo nodig? Bel direct Glaspunt!

Het afgelopen jaar hebben de glaszetters van Glaspunt Venlo maar liefst 3752 ruiten vervangen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas laten herstellen of bestellen in Venlo?

Glasschade in Venlo?

Als u glasschade heeft in Venlo dan wilt u dat de glaszetter snel komt om de ruit te vervangen. Ook als dat ´s avonds of in het weekend is. De glaszetters van Glaspunt Venlo begrijpen dat er bij glasschade direct gehandeld moet worden. Daarom werken wij met een 24 uurs glasservice, waarbij we u 24 uur per dag, 7 dagen per week van dienst kunnen zijn. Bovendien werken we zo dat er bij u in de buurt in Venlo altijd snel een glaszetter aanwezig kan zijn om de schade te registreren en zo snel mogelijk het glas te vervangen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Venlo

Soort werkzaamheden: Raam van schuifpui vervangen

Sterke punten website en service: "Mooi werk afgeleverd. Vakkundig en vriendelijke mensen (ik heb ze drinken aangeboden wat ze wel op prijs stelden .) De raam ook nog even gewassen en fles glascleaner gekregen, alles netjes achter gelaten. Zeer tevreden! "

over Glaspunt Venlo

Soort werkzaamheden: Glas zolderkamer vervangen 2x

Sterke punten website en service: "Snelle service, vriendelijke medewerker, vakkundig."

over Glaspunt Venlo

Soort werkzaamheden: Door storm dakraam in duizenden stukjes

Sterke punten website en service: "Snelle service, vriendelijke monteur/voorzitter. Top!"


Dubbel glas

Wilt u besparen op uw energierekening? Dan is dit het moment om over te stappen op HR++ glas. De isolatie van HR++ glas is maar liefst ruim vier keer beter dan gewoon enkel glas. U kunt daarom flink besparen op de stookkosten wanneer u overstapt op HR++ glas. Uw glaszetter in Venlo kan u informeren over de verschillende mogelijkheden, de kosten en het rendement. 

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Arno, glaszetter in Venlo: “Vorig week hebben we een stadspand volledig voorzien van dubbel glas. De bewoners hadden behoorlijk last van de geluiden op straat en dat is hiermee opgelost. Bovendien zal de energierekening nu een stuk lager uitvallen.”.

De glaszetters van Glaspunt Venlo bedienen de hele regio. Dat betekent dat u ook wanneer u glasschade heeft in Baarlo, Grubbenvorst, Horst, Kessel, Maasbree, Mierbeek of Panningen bij ons terecht kunt. Heeft u glas nodig in een ander deel van Limburg, bijvoorbeeld in Roermond, Sittard of Maastricht, dan kunt u op onze collega Glaspunt Partners vertrouwen.

Gelukkige klanten

Lekke ruit 1e verdieping vervangen

Mevrouw Reijnders uit Venlo

Mevrouw Reijnders uit Venlo had een ruit die was lekgeslagen. De glaszetter heeft de ruit ingemeten en een nieuwe besteld. De nieuwe ruit is een HR++ isolatieglas ruit. De klant is tevreden met het resultaat en een duimpje omhoog voor de glaszetter.

Glaszetten met de kraanwagen

Schneider uit Steyl

In samenwerking met Martens Kraanwagens hebben we een ruit van meer dan 600 kg geplaatst.
Het betreft zonwerend isolatieglas met een Coollite SKN165 coating. De glasbladen zijn van gelaagd glas, de buitenzijde 66/2 (2x6mm met een dubbele folie) en de binnenzijde gelaagd 44/2 (2x4mm met een dubbele folie). Het is een mooi formaat, maar liefst 4290 x 2650 mm. Het gewicht van deze ruit bedraagt meer dan 600 kg!

De kraanwagen die we hebben gebruikt heeft een capaciteit van 225 ton/meter en de kraan reikt tot maar liefst 57 meter. Met een glaszuiger pakt de kraan deze ruit zonder problemen op van onze glasbus en brengt hem omhoog. Glas zetten op een moeilijk bereikbare plek is daarmee een koud kunstje geworden. Om goed en veilig te kunnen werken hebben we de steiger ook met de kraan over het huis laten tillen.

De kraanmachinist staat niet bij de kraan, maar op de plek waar de ruit moet komen. Daarmee ziet hij precies wat hij doet en brengt hij de ruit heel nauwkeurig in de juiste positie in de sponning. Onze glaszetters kunnen de ruit vervolgens afmonteren.

Voor een nieuwe ruit, groot of klein, moet u bij de glaszetters van Glaspunt zijn.

Dubbel glas ruit door bij basisschool

Basisschool Kleur-Rijk uit Venlo

Een steen is door de ruit heen gegooid bij deze basisschool in Venlo. Gelukkig was onze glaszetter snel ter plaatse. De glaszetter heeft direct een noodvoorziening getroffen en de situatie veilig gesteld. Conform de norm is een gelaagde HR++ isolatieruit besteld en geplaatst. Na het plaatsen van onze ruiten maken wij deze altijd schoon. Ook nemen wij alle rotzooi en de kapotte ruit(en) weer mee. Wel zo veilig in de buurt van kinderen.

Meer tevreden klanten zien?

-->