icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Zakelijk


Zakelijke opdrachtgevers

Heeft u behoefte aan een landelijke glashersteller om glasschade aan uw vestigingen of bij uw klanten te verhelpen? U wilt zich niet bezighouden met de aansturing en afwikkeling van glasschade, maar met uw kerntaken. Wij helpen u graag verder.

Wij stellen Glaspunt® graag aan u voor:

Glaspunt® is een landelijke organisatie van samenwerkende zelfstandige glasbedrijven, met meer dan 50 locaties verspreid over heel Nederland. Wij zijn er van overtuigd dat we een toegevoegde waarde kunnen hebben voor uw organisatie.

Om u een indruk te geven van ons bedrijf en de mogelijkheden, omschrijven we graag de speerpunten waar wij met z’n allen voor staan:

  Vakmanschap
  Snelheid
  Unieke garantie op glas 
inclusief montage
  Dag en nacht glasservice
  Eén centraal meldpunt

Vakmanschap

Advisering:

U laat natuurlijk alleen een vakman of vakvrouw het glas plaatsen. U kunt pas de beste keuze maken als u een gedegen advies heeft gekregen. Onze glaszetter kan de juiste glassoort adviseren voor iedere toepassing. Glas is een essentieel onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Dit glas kan u en uw dierbaren en uw bezittingen beschermen. Glas kan ook het juiste niveau van comfort bieden. Bent u benieuwd of wij ook voor u de juiste glassoort hebben?

Opleiden en trainen:

Glaspunters zijn vakmensen. Werk je bij Glaspunt® dan ben je een vakman of een vakvrouw. Een specialist op glasgebied. Je wordt pas een Glaspunter als je vakkennis hebt en deze in de praktijk hebt weten toe te passen. Glaspunt® leidt gedurende het hele jaar door haar medewerkers op, zowel intern als door externe opleidingsinstanties. En door het uitwisselen van kennis en het trainen van vaardigheden weten we onze kwaliteit te waarborgen. Omdat wij het belangrijk vinden voor mens en proces dat het gehele ordertraject inzichtelijk is, laten we iedere medewerker de diverse facetten van het bedrijfsproces doorlopen. Een glaszetter loopt bijvoorbeeld ook eens een dagje mee met een administratief medewerker en vice versa. Hierdoor ontstaat inzicht en begrip. En daar plukt u de vruchten van.

Kwaliteit:

Als u ons inschakelt kiest u voor kwaliteit. Glaspunt® levert alleen de hoogste kwaliteit en wij monteren volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. We kitten de beglazing op RAL kleur af, zelfs donkergroen, donkerrood en donkerblauw. Elke nieuwe ruit wordt aan binnen- en buitenzijde gewassen. Zo nodig doen de monteurs sloffen over hun schoenen om vuil en/of beschadiging van het interieur te voorkomen.

Glaspunt® is ISO 9001 gecertificeerd.
De ISO 9001:2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van Glaspunt®. Ons kwaliteitsbeleid vormt de leidraad door de gehele organisatie en wordt door alle medewerkers gevolgd. Een belangrijk onderdeel van dit beleid is het continu verhogen van de klanttevredenheid. Wij verhogen uw tevredenheid door te voldoen aan uw eisen en wensen en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product en onze werkzaamheden. Wij beheersen de bedrijfsprocessen en kunnen dit aantonen. Voor u betekent dit dat wij op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doen.

Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW:
Onze kwaliteitsborging inzake veilig wonen is gegarandeerd. Het Centrum voor Beveiliging en Veiligheid verklaart te hebben vastgesteld dat het rechtvaardige vertrouwen aanwezig is dat blijvend voldaan zal worden aan de eisen voor erkenning als Politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf.

Snelheid

De missie van Glaspunt® en al haar Glaspunters is duidelijk: wij zijn het snelste glasbedrijf van Nederland en dat willen we blijven. En dat terwijl we de beste service blijven verlenen.

30 minuten calamiteiten dienst:
Wij hebben tientallen distributielocaties in heel Nederland. Die locaties beschikken op hun beurt weer over meerdere vakmensen die opgeleid en getraind zijn om op ieder moment van de dag hulp te kunnen verlenen. Door een fantastische automatisering lukt het ons om binnen een minuut na het beantwoorden van uw telefoongesprek de melding al bij de dichtstbijzijnde glaszetter te hebben. Deze monteur is beschikbaar in uw regio en kan binnen een half uur bij u ter plaatse zijn. Het is niet voor niets dat wij dagelijks door politie en beveiligingsdiensten in heel Nederland worden ingeschakeld. Wist u dat wij duizenden keren per jaar door de Politie, beveiling, bewaking etc. worden ingeschakeld? In al die gevallen zijn we binnen een half uur ter plaatse.

Snelle levering glas:
In veel gevallen kan de Glaszetter de ruit direct vervangen. De meest voorkomende glassoorten hebben we op de glasbus staan. Een aantal soorten floatglas, figuurglas en draadglas kunnen direct op maat gesneden en gemonteerd worden. Mochten we het glas niet bij ons hebben dan maken we een veilige tijdelijke noodvoorziening. Sommige glassoorten hebben een levertijd. Dubbelglas wordt in speciale glasfabrieken samengesteld. De levertijd bedraagt gemiddeld een week. In de meeste gevallen is het mogelijk om het isolatieglas dezelfde dag nog geleverd te krijgen. Gehard glas wordt in speciale ovens bij glasfabrieken gemaakt, gelaagd veiligheidsglas dient met een speciale snijtafel te worden gesneden en speciale beglazing zullen we bij de originele fabrikant bestellen.

Unieke garantie bij Glaspunt®

Op dubbel glas van Glaspunt® verlenen wij gratis 15 jaar garantie inclusief montage.

Garantie op het product:
Glaspunt® levert de hoogste kwaliteit. Wij betrekken glas en aanverwante artikelen alleen bij fabrikanten die garantievoorwaarden hanteren die door ons worden geaccepteerd. Glaspunt® levert uitsluitend glas met CE-markering. Deze markering geeft aan dat het product geschikt is voor het bedoelde gebruik en voldoet aan de basisvoorwaarden zoals die neergelegd zijn in de Richtlijn voor Bouwproducten van de Europese Commissie. Ondanks onze zorgvuldigheid kan er door bijvoorbeeld een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u bij ons 15 jaar garantie op dubbel glas inclusief de montage. 

Garantie op montage:
Glaspunt® monteert volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Desondanks kan er door een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u bij ons naast de garantie op het glas of op het product altijd de montage gegarandeerd. Als u recht heeft op garantie dan zullen wij te allen tijde kosteloos monteren. Wij garanderen ons vakmanschap door op montage 15 jaar garantie te geven. Hiermee onderscheiden wij ons van andere glasbedrijven.

Dag en nacht service

Telefonisch:
Dag en nacht zijn wij bereikbaar en inzetbaar via ons landelijke gratis nummer. Bij noodgevallen zijn we binnen 30 minuten bij u, waar dan ook in Nederland. 

Ieder uur van de dag:
Glaspunt® is op elk moment van de dag bereikbaar. Wij begrijpen dat uw situatie er om kan vragen dat u direct en snel hulp van een glaszetter nodig heeft. Dat moment kiest u niet, dat moment overkomt u... Onze monteurs zijn 24 uur per dag actief. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit... Wij zijn dan ook graag bereid om u te helpen wanneer u dat wilt, ook als dat laat in de avond of ergens midden in de nacht is. 

Iedere dag van de week:
Ook op zaterdag en zondag zijn onze Glaspunters operationeel. Wij worden door zowel huiseigenaren als door bijvoorbeeld Politie en beveiligingsbedrijven ingeschakeld om snel een noodafdichting of noodvoorziening te treffen. Neemt u van ons aan dat dit meestal in de kleine uurtjes plaatsvindt. Neemt u dus gerust contact met ons op, ook in het weekeinde.

365 dagen per jaar:
Ook tijdens feestdagen zoals Koningsdag, Pasen, Pinksteren, Ramadan, Sinterklaas, Suikerfeest, de kerstdagen of met Oud en Nieuw, iedere dag van het jaar zijn we bereikbaar en inzetbaar.

Eén centraal meldpunt

Voor opdrachtgevers met vestigingen of schadeadressen in meerdere regio's is het prettig om één meldpunt te hebben, Glaspunt®. We stellen een uniek 088-nummer voor u ter beschikking waardoor direct duidelijk is dat de klant via uw organisatie bij ons terecht komt. Wij handelen alles centraal af en voorzien u van de nodige managementrapportages en informatie om tijdig en adequaat aan te kunnen sturen. En bij calamiteiten kunnen wij direct een beroep doen op  al onze glaszetters en monteurs om u dag en nacht snel van dienst te zijn. Niet voor niets worden wij jaarlijks duizenden keren door Politie en Bewakingsdiensten ingeschakeld!

Hebben wij uw interesse gewekt?

In een kort gesprek kunnen wij uw wensen en een mogelijk meldprotocol doornemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

-->