icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Sittard


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

24/7 Glasservice in Sittard

Heeft u glasschade in Sittard? Dan bent u bij Glaspunt Sittard aan het juiste adres. Onze ervaren glaszetters helpen u graag. Wij zijn elke dag van het jaar 24 uur per dag bereikbaar telefonisch bereikbaar om een afspraak in te plannen of deskundig advies te geven. Heeft u een spoedgeval? Dan staat er binnen 30 minuten iemand van Glaspunt Sittard voor uw deur. Al onze glaszetters zijn goed opgeleid en leveren kwaliteit. Bij Glaspunt is de klant koning, wij doen er dan ook alles aan om aan uw eisen en verwachtingen te voldoen. 

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glasschade verzekeren?

Veel mensen gaan er van uit dat glasschade automatisch is verzekerd in de opstalverzekering. Dit is echter vaak niet het geval. Wel kunt u bij uw opstalverzekering een aanvullende glasverzekering afsluiten. Hierbij wordt doorgaans al het glas verzekerd dat bedoeld is om licht door te laten. Dit betekent dat spiegels, glazen douchedeuren en glas in binnendeuren meestal niet vergoed worden. Heeft u een glasverzekering? Dan hoeft u glasschade alleen maar te melden bij uw glasverzekering. Glaspunt Sittard zorgt er vervolgens voor dat de kosten direct bij uw verzekeraar gedeclareerd worden.

Glaspunt levert ook glas in lood

Naast de praktische redenen voor het vervangen van glas, kunt u er ook voor kiezen om glas in lood te laten plaatsen om uw woning uniek te maken. Het assortiment van Glaspunt Sittard bevat veel verschillende soorten glas in lood. Op onze website vindt u deze verschillende soorten. Ook kunt u contact opnemen met Glaspunt Sittard om u te laten adviseren over glas in lood.

over Glaspunt Stein

Soort werkzaamheden: Glad voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Ben tevreden over de dienstverlening, ze zijn snel een noodoplossing komen plaatsen en vandaag de ramen vervangen. De medewerker heeft zijn werk netjes en goed verricht."

over Glaspunt Echt

Soort werkzaamheden: Renavatie met hoog rendemetsglas

Sterke punten website en service: "Afspraken goed nagekomen"

over Glaspunt Echt

Soort werkzaamheden: Glas vervangen van raam studeerkamer na inbraak en daarna het sluitwerk gemonteerd.

Sterke punten website en service: "Mijn complimenten voor de snelheid waarmee de noodvoorziening na de inbraak is aangebracht op vrijdag 20 mei. Verder ben ik zeer tevreden over de plaatsing van het nieuwe raam op het afgesproken tijdstip en vooral ook dat belletje even van te voren. Bovendien vind ik de correcte afmontering van het sluitwerk door John een veer waard.Vandaar mijn reactie nogmaals langs deze weg. Mijn complimenten had ik maandagmiddag ook al telefonisch doorgegeven, vandaar dat ik wist dat John de veer verdiende en dat ook doorgegeven zou worden!"


Gelukkige klanten

Zes enkel glas ruiten vervangen

Meneer Hendriksen uit Sittard

Zes ruitjes van een woning in Sittard zijn vervangen voor zes nieuwe. Er is gekozen voor enkel glas. De ruiten zijn ter plekke door onze glaszetter op maat gesneden en vakkundig gemonteerd. Natuurlijk ruimt de glaszetter altijd alle rotzooi op als hij klaar is. Het resultaat is prachtig.

Guss antiek voordeur

De heer Smits uit Sittard

Één van de 4 ruitjes was gesneuveld door het dichtvallen van de deur. Het ging om een Guss antiek figuurglas, wat wij op voorraad hadden staan. Dus diezelfde dag is er een stuk op maat gesneden en geplaatst.

Meer tevreden klanten zien?

-->