Auteur:

Glaszetter Maastricht

In Maastricht voeren de glaszetters van Glaspunt jaarlijks ruim 2789 opdrachten uit.

Glaszetter in Maastricht nodig? Bel Glaspunt!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Zoekt u een glashandel of heeft u glasschade in Maastricht?

  • Bel 043 36 55 257
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hieronder een gratis afspraak aan huis

Boek direct uw glaszetter in Maastricht

Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie

Wat kan onze glaszetter voor u doen?

1 Selecteer een product
Glasschade herstellen
Lek glas herstellen
Enkel naar Dubbel glas
Dubbelglas advies en inmeten
Glas voor interieur
Overige werkzaamheden
2 Selecteer een moment

Glasschade in Maastricht? Glaspunt helpt!

Ruitschade bij uw woning of bedrijf? Dat moet snel opgelost worden! Bel daarom direct met Glaspunt Maastricht en wij sturen een glaszetter in de buurt meteen naar u toe. De glaszetter vervangt de ruit en kan u bovendien nog adviseren wat voor type glas u het beste kunt nemen. Zo kunt u kiezen voor gehard veiligheidsglas, wat maar liefst vijf keer zo sterk is als gewoon glas. Wanneer gehard veiligheidsglas toch breekt, valt het uiteen in duizenden korrels waarin u of uw kinderen zich niet kunnen verwonden. Ook kunt u kiezen voor gelaagd veiligheidsglas. Hierbij is een transparante folie tussen de lagen van het glas aangebracht, waardoor het glas bij breuk toch bij elkaar gehouden wordt. Op die manier ontstaan er geen glasscherven en is uw woning of bedrijfspand bovendien beter beschermd tegen inbrekers. Advies nodig? Bel direct uw glaszetter in Maastricht!

 

Beoordelingen:

Dennis de Jong over Glaspunt Maastricht:
Soort werkzaamheden: Glas in de schuifdeur herstellen
"Nadat de schuifdeur naar de achtertuin was gebroken lag de boel vol met glasscherven. De glaszetter was er binnen een half uur en heeft toen alle scherven opgeruimd. Dezelfde dag nog hadden we een nieuwe schuifdeur met veiligheidsglas. Echt top service!"

 

Joep Beeldhuizen over Glaspunt Maastricht:
Soort werkzaamheden: Plaatsen van isolatieglas ruiten
"De glaszetter heeft ons kantoorpand in Maastricht volledig voorzien van gelaagd isolatieglas. Nu zijn we beter beschermd tegen inbraken, besparen we op onze energiekosten en het pand heeft niets van haar authenticiteit verloren. Blij met het advies"

 

Dubbel glas lek

Wanneer uw dubbel glas lek is, kunt u dat herkennen aan condens, vocht of vuil in de tussenlaag van het dubbel glas. Helaas kan dit voorkomen en is er weinig aan te doen. Is uw dubbel glas lek? Bel dan met Glaspunt Maastricht, dan komt onze glaszetter de situatie bekijken. Hij kan u adviseren wat u het beste kunt doen. In principe kan dubbel glas niet gerepareerd worden. Het glas zal dan vervangen moeten worden.

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Tonny, glaszetter bij Glaspunt Maastricht: “Gisteren hebben we in opdracht van de beveiliging een gebroken ruit in een kantoorpand vervangen. Bij een inbraakpoging werd het glas aan diggelen geslagen. We hebben er direct veiligheidsglas in geplaatst, wat een volgende keer moeilijker zal breken”.

Ook in buurt van Maastricht komen onze glaszetters graag bij u langs om uw ruit te vervangen in geval van glasschade. Wilt u zich laten informeren over dubbel glas en het rendement daarvan? Ook daarvoor kunt u terecht bij Glaspunt Maastricht. Onze glaszetters werken ook in onder andere Beek, Cadier en Keer, Eijsden, Elsloo, Margraten en Valkenburg.

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Maastricht
Bel 043 36 55 257

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Maastricht
Bel 043 36 55 257

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 043 36 55 257 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!


Locatie