icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0475 49 42 60

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Roermond


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Hulp nodig bij glasschade? Bel Glaspunt Roermond!

Glaspunt Roermond helpt u graag bij al uw glasproblemen. De glaszetters van Glaspunt werken netjes, gericht en efficiënt en leveren ‘schoon’ op. Dat houdt in: geen splinters en geen rommel. Glaspunt is servicegericht en snel, u hoeft slechts één telefoontje te plegen en alles wordt geregeld.

Glaszetter in Roermond nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Contact met Glaspunt Roermond

Glaspunt is ieder uur van de dag bereikbaar

Glaspunt is dag en nacht bereikbaar, 24 uur per dag. We zijn elke dag geopend, zelfs in het weekend. Uw glas wordt meestal diezelfde dag nog gemonteerd of hersteld. Mocht dit niet mogelijk zijn dan regelen we een tijdelijke oplossing en komen daarna zo snel mogelijk bij u terug om uw glas te plaatsen. Onze glaszetters handelen zelfs op verzoek de financiële situatie met uw verzekeraar en in geval van inbraak doen ze indien gewenst aangifte bij de politie.

Vraag onze glashandel naar de mogelijkheden

Glaspunt heeft talloze soorten glas in het netwerk van glashandels. Een aantal van deze glassoorten zijn bijvoorbeeld figuratief/decoratieglas, gelaagd veiligheidsglas, inbraak werend glas, gekleurd glas, mat glas maar ook glazen vloeren, glazen traptreden, ontspiegeld glas, scheidingswanden enzovoorts. Dus neem voor uw glaswensen gerust contact op met Glaspunt, grote kans dat wij hebben wat u zoekt!

Wist u dat

U op onze website hebben we een aantal belangrijke documenten over dubbel glas. Zo kunt u onder andere brochures downloaden over dubbel glas, onze soorten glas, garantiebepaling van isolatieglas en nog veel meer? U kunt voor meer informatie over onze glas producten natuurlijk ook altijd bellen met één van onze glasexperts.


Beoordelingen:

over Glaspunt Roermond

Soort werkzaamheden: Douchewand leveren en naar boven brengen.

Sterke punten website en service: "Van te voren tijdig opbellen. Correcte omgang. Vriendelijke mensen die meedachten omdat de gladwand niet via de trap omhoog kon komen moest het via het platte dak op de keuken. Snel en correcte uitvoering. Half uur geplant en op 20 min. waren de heren een cappuccino aan het drinken. "

over Glaspunt Linne

Soort werkzaamheden: ruitje vervangen

Sterke punten website en service: "Geen opvallende punten het is allemaal prima verlopen"

over Glaspunt Roermond

Soort werkzaamheden: HR+ Dubbelglas vervangen

Sterke punten website en service: "Leukejongens Leuke jongens harde werkers"


Gelukkige klanten

Inbraak in fietsenwinkel

Rijwielhuis Fincken uit Maasbracht

Voor de eigenaar van de fietsenzaak in Maasbracht was het erg schrikken, want in zijn zaak werd ingebroken en zijn enkele fietsen meegenomen. Diezelfde nacht hebben wij direct een noodvoorziening geplaats. Later hebben wij de noodvoorziening vervangen voor gelaagd gehard glas. Dit is een inbraakvertragende veiligheidsruit. Hopelijk overkomt dit de eigenaar niet nog eens. Gelukkig zal de ruit de gelegenheidsinbreker nu wel tegenhouden.

Gelaagde ruit vervangen

Plus Maasbracht uit Maasbracht

Door een onbekende oorzaak was er schade ontstaan aan een gelaagde ruit bij de Plus Maasbracht. Onze glaszetter heeft de ruit ingemeten en een nieuwe besteld. Deze heeft hij vakkundig geplaatst. Glaspunt biedt een unieke garantie van 15 jaar op het glas en montage! Uiteraard ontving De Plus ook onze Glascleaner. Zo blijven de ramen bij deze supermarkt netjes en schoon.

Inbraakvertragende ruit geplaatst

SVB Verzekeringsbank uit Roermond

Bij de entree van een pand in Roermond is er glasschade ontstaan aan één van de draaideuren. Onze glaszetter is langs geweest en heeft de ruit ingemeten. Een noodvoorziening was gelukkig niet nodig. Toen de bestelling binnen was heeft de glaszetter, samen met een collega, de ruit vakkundig geplaatst. Er is een gelaagde inbraakvertragende ruit geplaatst. Dat ziet er weer netjes uit!

Meer tevreden klanten zien?

-->