icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Garantie


Unieke garantie bij Glaspunt®

Op dubbel glas van Glaspunt® krijgt u gratis 15 jaar garantie inclusief montage.
Lees hier de Garantiebepalingen op Isolatieglas

Garantie op het product:

Glaspunt® levert alleen de hoogste kwaliteit. Wij betrekken glas en aanverwante artikelen zoals bijvoorbeeld ventilatieroosters alleen bij fabrikanten die garantievoorwaarden hanteren die door Glaspunt worden geaccepteerd. Bij vervanging van bijvoorbeeld specialties proberen we het glas bij de originele fabrikant te betrekken. Glaspunt levert uitsluitend glas met CE-markering. De CE-markering geeft aan dat het product geschikt is voor het bedoelde gebruik en voldoet aan de basisvoorwaarden zoals die neergelegd zijn in de Richtlijn voor Bouwproducten van de Europese Commissie. Ondanks onze zorgvuldigheid kan er door bijvoorbeeld een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u bij ons 15 jaar garantie op dubbel glas inclusief de montage. 

Garantie op montage:

Glaspunt® monteert volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Desondanks kan er door een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u bij ons naast de garantie op het glas of op het product altijd de montage gegarandeerd. Als u recht heeft op garantie dan zullen wij te allen tijde kosteloos monteren. Wij garanderen ons vakmanschap door op montage 15 jaar garantie te geven.

Kies voor zekerheid en laat het glas door een Glaspunt® glaszetter vervangen.

Neem  nog contact met ons op: 
Bel gratis 0800-0003 of vul het contactformulier in.

-->