icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Partner worden


Inloggen Partnersite

Glaspunt® is een organisatie van samenwerkende zelfstandige glasbedrijven. Deze samenwerking is gebaseerd op vakmanschap, kwaliteit en service. Alle Glaspunt® Partners werken met keurige en uitstekend opgeleide monteurs.

Voordelen Glaspunt® Partnerschap:

  • Een toename van de orderstroom.
  • U profiteert van de uitstraling van een landelijk merk.
  • Voordelig inkopen van glas en aanverwante artikelen.
  • Voordelig inkopen van drukwerk en digitale documenten.
  • Voordelig inkopen van kleding in Glaspunt huisstijl.
  • Profiteren van kennis van een groot netwerk.
  • Hulp bij calamiteiten en opvang in uw regio door partners.
  • Advisering bij automatisering.

Indien u voor beoordeling voor een mogelijke samenwerking in aanmerking wilt komen, dient u de volgende punten aandachtig door te nemen:

Dag en nacht bereikbaar en inzetbaar zijn

De Glaspunt® Partner dient steeds goed bereikbaar te zijn via telefoon en e-mail. Tevens dient u over toegang tot internet met ADSL/DSL of hoogwaardiger toegangsmedium en over MS Office en Adobe Reader Software te beschikken. Monteurs in de avond-, nacht- en weekenddiensten dienen mobiel bereikbaar en inzetbaar te zijn.

Landelijk erkende partner

Een bij Glaspunt® aangesloten partner dient een landelijk erkende glashersteller te zijn. Derhalve dient het bedrijf minimaal bij Kamer van Koophandel ingeschreven te staan en is tenminste het begrip “glasherstel”, "glasbedrijf" of “glasservice” in de omschrijving van de onderneming opgenomen. Tevens heeft het bedrijf een vestigingsvergunning op basis van glasherstel.

Bedrijfswagen, gereedschappen en materialen

Het partnerbedrijf dient minimaal te beschikken over een bedrijfswagen met glasresteel. Deze bedrijfswagen dient minimaal de volgende items te bevatten: ladder, trap, glaszuigers, industriestofzuiger, voldoende handgereedschappen, goedgekeurd elektrisch gereedschap, zaklantaarn, EHBO-koffer, kit en kleinmateriaal om volgens NEN-norm te kunnen plaatsen.

Wagenpark

De bedrijfswagen(s) van het bedrijf dien(t)en representatief te zijn.

Opleiding

Monteurs dienen bereid te zijn tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Garantie

Op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden dient minimaal garantie te worden gegeven volgens de garantievoorwaarden van Glaspunt B.V. De overige c.q. algemene (garantie)voorwaarden is/zijn overigens tenminste gelijk aan die van Glaspunt B.V.

Regelgeving

Het bedrijf handhaaft de regels van de ARBO en beschikt daartoe tenminste over een volledig ingevulde Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) en heeft deze aangeboden aan de Arbodienst.
 

Indien u niet aan deze voorwaarden kunt voldoen, hoeft u geen contact op te nemen. U komt dan niet in aanmerking voor een beoordeling van een mogelijke samenwerkingsovereenkomst!

Voldoet u aan de voorwaarden en heeft u interesse om aan te sluiten bij onze organisatie, neemt u dan s.v.p. contact met ons op.

-->