icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Bereikbaarheid


24/7 persoonlijk contact met een medewerker.

Bel gratis 0800-0003. Dag en nacht direct en persoonlijk contact. Bij noodgevallen zijn we binnen 30 minuten bij u, waar dan ook in Nederland. U kunt ook het contactformulier invullen of hieronder zelf een glaszetter inplannen voor een bezoek aan huis:

Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ieder uur van de dag:

Glaspunt ® is op elk moment van de dag bereikbaar. Wij begrijpen dat uw situatie er om kan vragen dat u direct en snel hulp van een glaszetter of slotenmaker nodig heeft. En dat moment kiest u niet, dat moment overkomt u... Wij zijn dan ook graag bereid om u te helpen wanneer u dat wilt, ook als dat laat in de avond of ergens midden in de nacht is. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit...

Iedere dag van de week:

Ook op zaterdag en zondag zijn onze Glaspunters operationeel. Wij worden door zowel huiseigenaren als door bijvoorbeeld Politie en beveiligingsbedrijven ingeschakeld om snel een noodafdichting of noodvoorziening te treffen. Neemt u van ons aan dat dit meestal in de kleine uurtjes plaatsvindt. Onze monteurs zijn 24 uur per dag actief. Neemt u dus gerust contact met ons op, ook in het weekeinde.

365 dagen per jaar:

Ook tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Ramadan, Sinterklaas, Suikerfeest, de kerstdagen of met Oud en Nieuw, iedere dag van het jaar zijn we bereikbaar en inzetbaar.

-->