Dag en nacht bereikbaar Bel 0800-0003
Loading Menu glaspunt zoeken
MENU

Bereikbaarheid

Telefonisch:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Bel gratis 0800-0003. Dag en nacht zijn wij bereikbaar en inzetbaar via ons landelijke telefoonnummer. Bij noodgevallen zijn we binnen 30 minuten bij u, waar dan ook in Nederland.

Ieder uur van de dag:

Glaspunt ® is op elk moment van de dag bereikbaar. Wij begrijpen dat uw situatie er om kan vragen dat u direct en snel hulp van een glaszetter of slotenmaker nodig heeft. En dat moment kiest u niet, dat moment overkomt u... Wij zijn dan ook graag bereid om u te helpen wanneer u dat wilt, ook als dat laat in de avond of ergens midden in de nacht is. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit...

Iedere dag van de week:

Ook op zaterdag en zondag zijn onze Glaspunters operationeel. Wij worden door zowel huiseigenaren als door bijvoorbeeld Politie en beveiligingsbedrijven ingeschakeld om snel een noodafdichting of noodvoorziening te treffen. Neemt u van ons aan dat dit meestal in de kleine uurtjes plaatsvindt. Onze monteurs zijn 24 uur per dag actief. Neemt u dus gerust contact met ons op, ook in het weekeinde.

365 dagen per jaar:

Ook tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Ramadan, Sinterklaas, Suikerfeest, de kerstdagen of met Oud en Nieuw, iedere dag van het jaar zijn we bereikbaar en inzetbaar.

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0800-0003 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!