Continuïteit

Geschiedenis:

Glaspunt is een gedegen organisatie, met tientallen jaren ervaring in de glasbranche. Ontstaan als lokaal glasbedrijf in Gelderland en nu een landelijk opererend bedrijf. Het bedrijf is ruim twee decennia lang ieder jaar winstgevend geweest. Dat is gunstig, niet alleen voor de medewerkers die hierdoor een zekere toekomst hebben maar ook voor u. U wilt namelijk altijd op ons kunnen vertrouwen en bouwen. Want ondanks onze expertise kan het gebeuren dat er na jaren bijvoorbeeld een fabricagefout aan het licht komt. En dan geven wij u graag de garantie waar u recht op heeft. Glaspunt wil voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf, vandaar dat wij ISO 9001 gecertificeerd zijn. Hiermee kunnen wij de klanttevredenheid waarborgen. En wij bewijzen al heel wat jaren dat Glaspunt helpt!

Toekomst:

De toekomst ziet er goed uit. Wij groeien elk jaar. Bestaande opdrachtgevers en vastgoed eigenaren waarderen onze service en nieuwe opdrachtgevers weten ons te vinden. Voor ons is dit de waardering die we graag zien. Door middel van het SUS concept Service, Uitstraling en Snelheid weten we onze missie met passie uit te dragen. Wij zijn er van overtuigd dat onze dienstverlening tot in lengte der dagen zal worden gewaardeerd. En die continuïteit waarborgt ons bestaansrecht.

 

 

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0800-0003 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!