icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

Glas of kunststof lichtkoepel vervangen van uw dakraam?


Glaspunt® levert en monteert in heel Nederland en geeft 15 jaar garantie.

Wilt u het glas of de kunststof dakkoepel van uw dakraam vervangen? Onze monteurs zijn ervaren in het vervangen van beglazing in bestaande dakvensters. Heeft u een kapotte ruit in uw dakraam of heeft u last van 'LEK' glas, dan kunnen wij dit vervangen en krijgt u 15 jaar garantie op de ruit of de koepel inclusief de montage. 

Dakraam stuk? Glaspunt® helpt dag en nacht in heel Nederland.

Bij glasschade kunnen wij u nog uit de zorgen helpen.

  Met 50 locaties en 200 wagens altijd dichtbij
  Bij noodgevallen binnen 30 minuten ter plaatse
  Kwaliteit gegarandeerd
  Alle verzekeraars

Snel en gemakkelijk uw dakraam laten herstellen:

Tip: laat de kapotte ruit of de lichtkoepel in de sponning van het raam of van de deur zitten en laat de scherven gerust liggen. Onze glaszetter ruimt het gebroken glas veilig voor u op!

 

 

Neem   nog contact met ons op: 
Bel gratis 0800-0003 of vul het contactformulier in.

Wij vervangen het glas of de kunststof lichtkoepel in dakramen van vrijwel alle fabrikanten.
 

Wij hebben tientallen jaren ervaring met het vervangen van glas of kunststof koepels in bestaande dakramen. Mochten er onderdelen van het dakraam vervangen moeten worden dan betrekken wij deze van de originele fabrikant.

Wij hebben ervaring met het plaatsen van glas of koepels van ondermeer de volgende fabrikanten:

Roto, 4LOOK KURA, OMAN, Rooflite, Optilight, VELUX, FAKRO, BIK

 

 VELUX oman  FakroBIK leverancier

 

Onderhoudsvoorschriften lichtkoepels:

Lichtkoepels niet in aanraking brengen met producten die niet geschikt zijn voor acrylaat en polycarbonaat, b.v. siliconen, houtbeschermers, lijmen, afdichtingsband en chemische dampen.

Reinigen met water en eventueel groene zeep, overvloedig afspoelen. Alle andere (schoonmaak-) producten veroorzaken craquelé in het materiaal (scheurvorming).

Krassen: raadpleeg uw dealer voor de juiste behandeling.

Om condens te beperken kunt u beter geen vochtveroorzakers onder de lichtkoepel plaatsen. Indien u voldoende ventileert zal de luchtvochtigheid niet te hoog worden.

 

-->