icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Hoe bescherm ik me tegen diefstal/overvallen/inbraak/verwondingen/ongevallen?


Veiligheidsglas tegen diefstal en doorval

In de meeste gevallen doet u een beroep op Stratobel gelaagd glas. Stratobel gelaagd veiligheidsglas wordt vaak sandwichglas genoemd vanwege zijn samenstelling. Het betreft een assemblage van twee of meer glasbladen aan de hand van één of meerdere plastic tussenlagen van polyvinylbutyral (PVB) die enigszins "als een sandwich" tussen beide glasbladen worden geplaatst en die een opmerkelijke weerstand, adhesie en elasticiteit bieden.

 
De assemblage van het glas en de tussenlagen vormt een uiterst resistent en compact geheel. Indien het glas per ongeluk mocht breken, worden de scherven door de plastic tussenlaag vastgehouden. De glasscherven blijven als het ware aan de plastic tussenlaag "kleven".
 
Op basis van het Stratobel principe - twee of meer glasbladen aan de hand van één of meerdere plastic tussenlagen van polyvinylbutyral (PVB) - kunt u zich tegen allerlei risico's beschermen
 

N.B.: Stratobel gelaagd glas kan gecombineerd worden met:

  • een superisolerende beglazing van het type Thermoplus om tegen de kou te beschermen.
  • een geluidwerende beglazing van het type Phonibel om tegen geluidsoverlast te beschermen.
  • een zonregulerende beglazing om overdreven zonnewarmte te vermijden
  • zekere decoratieve beglazingen van het type Imagin figuurglas.
 
Opgelet:
Het is aanbevolen het gelaagd glas langs de binnenkant van het lokaal te plaatsen
 
de beglazing bedraagt alleen tot een gedeelte van de veiligheid. Het wordt aanbevolen gebruik te maken van een aangepaste veiligheidsraam.
 
-->