icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Naargelang het gewenst esthetisch effect, de afmetingen van de tafel, het design van de tafel en de veiligheidsnormen, kunt u voor Stratobel gelaagd glas of voor gehard glas kiezen (zie definities hieronder).


 Naargelang het gewenst esthetisch effect, de afmetingen van de tafel, het design van de tafel en de veiligheidsnormen, kunt u voor Stratobel gelaagd glas of voor gehard glas kiezen.

 

Typen glas;

 

-Blank Planibel glas, Linea Azzurra: maximale transparantie

 

-Gematteerd glas, Gezeefdrukt glas van het type Artlite: doorschijnend/ gematteerd (melkglas)

 

-Gekleurd Planibel, glas (brons - grijs- groen): voor de kleur

 

-Gezeefdrukt glas van het type Artlite, Imagin figuurglas: doorschijnend met specifieke designs

 

Controleren bij de partner bij wie de tafel wordt besteld.

 

Stratobel gelaagd glas - definitie

 

Stratobel gelaagd veiligheidsglas wordt vaak sandwichglas genoemd vanwege zijn samenstelling. Het betreft een assemblage van twee of meer glasbladen aan de hand van één of meerdere plastic tussenlagen van polyvinylbutyral (PVB) die enigszins ‘als een sandwich' tussen beide glasbladen worden geplaatst en die een opmerkelijke weerstand, adhesie en elasticiteit bieden.

 

De assemblage van het glas en de tussenlagen vormt een uiterst resistent en compact geheel. Indien het glas per ongeluk mocht breken, worden de scherven door de plastic tussenlaag vastgehouden. De glasscherven blijven als het ware aan de plastic tussenlaag ‘kleven'.

 

Gehard glas- definitie

 

Floatglas dat thermisch is behandeld om het een hogere mate van mechanishe en thermische weerstand te geven. Het glas wordt eerst verhit bij meer dan 600°C en vervolgens bij een zorgvuldig gecontroleerde snelheid snel afgekoeld. Dit proces stelt het oppervlak van het glas onder permanente compressiedruk, wat het glas zijn speciale eigenschappen geeft. In geval van breuk, valt het glas uiteen in kleine stukjes zonder bijtende randen zodat het beschermt tegen risico's op verwondingen.

 

Heeft u een vraag of wilt u dat we bij u langskomen?

Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

-->