icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Welk type beglazing moet men gebruiken in een zwembad? (in de gevel)


Elk project voor de plaatsing van dubbele beglazing in zwembaden moet als een bijzonder geval worden beschouwd. Daarom is het aan te raden Glaverbels technische dienst te raadplegen om samen met hen de beste oplossing uit te werken voor het type beglazing en de plaatsingsmethode.

De gekozen beglazing is in elk geval een isolerende dubbele beglazing. Haar dubbele hermetische en soepele, thermische dichtingsvoeg dient te worden geoptimaliseerd naargelang van zijn gebruik in zwembaden. Hiertoe wordt de omtrekafsluiting (thiokol) 2 mm verhoogd om de beglazing extra te beschermen tegen chloor en vocht. De sponning van het raamwerk moet dan minimaal 23 mm hoog zijn.

 

Heeft u een vraag of wilt u dat we bij u langskomen?

Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

-->