icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Welke beglazing kan mij een zekere intimiteit, privacy verlenen?


NB: AL DEZE OPLOSSINGEN VERMINDEREN HET UITZICHT ZOWEL VAN BINNEN NAAR BUITEN ALS VAN BUITEN NAAR BINNEN.

 

 • - Figuurglas Imagin

Een gamma met meer dan 30 dessins- sommige transparanter, doorschijnender of ondoorzichtiger dan andere. De dichtheid van het dessin bepaalt de ondoorzichtigheid.

 • . bij plaatsing in enkelvoudig glas zal het dessin naar de binnenzijde van het gebouw zijn gericht
 • · bij assemblage in een dubbele beglazing bevindt het dessin zich in positie 4 - het reliëf van het figuurglas is dus gericht naar de binnenzijde van het gebouw en niet naar de binnenzijde van de dubbele beglazing.

Alleen Screen, Crepi en Chinchilla kunnen worden geplaatst in positie 3 (binnenzijde van de DB-assemblage).

N.B.: Glaszetters zijn vaak geneigd de figuurzijde naar de buitenzijde van het gebouw te richten om de huisvrouw aan de binnenzijde een gladde zijde te bieden. Dit is af te raden vanwege de hieruit voortvloeiende degradatie door accumulatie van door de wind meegevoerd vuil op de dessins.

 • - Gezandstraald glas - mattering met zand of met zuur (van het type Matelux).
 • · bij enkelvoudig glas dient de gezandstraalde zijde naar de binnenzijde van het gebouw te zijn gericht
 • · bij assemblages in dubbele beglazing dient u de gezandstraalde zijde naar de binnenzijde van de assemblage in dubbele beglazing te richten om vingerafdrukken te vermijden.
 • - Gezeefdrukt glas Artlite.
 • · bij enkelvoudig glas de gezeefdrukte zijde bij voorkeur naar de binnenzijde van het gebouw richten
 • · bij assemblage in dubbele beglazing de gezeefdrukte zijde bij voorkeur in positie 2 plaatsen (aan binnenzijde van de DB-assemblage) om van buitenaf een beter esthetisch aspect te bieden.
 • - Stratobel Color - gelaagd glas met gekleurde tussenlaag.

 

Meer dan 600 verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

 • . bij assemblage in dubbele beglazing, het gelaagde glas om veiligheidsredenen (waarnaar men in het gebouw meestal streeft) naar de binnenzijde van het gebouw richten.

Om de visie uitsluitend van buiten naar binnen te beperken, kunt u beroep doen op zonwerende beglazingen (Stopray Silver 43/25 bij voorbeeld). Opgelet: zonwerende beglazingen hebben een min of meer intensief spiegeleffect.

 

Heeft u een vraag of wilt u dat we bij u langskomen?

Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

 

 

-->