icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Landelijk


Particulier en bedrijf:

Waar u onze dienst ook nodig heeft, u heeft één aanspreekpunt.

Als eigenaar of gebruiker van een woning of bedrijfspand is het prettig om een glasbedrijf aan huis te krijgen met ervaring in de regio maar met de kennis van een professionele landelijke organisatie. Neem contact met ons op en de glaszetter uit uw eigen omgeving komt u helpen. Bel gratis 0800-0003 of vul het contactformulier in.

Organisaties:

Voor opdrachtgevers met vestigingen of schadeadressen in meerdere regio's is het prettig om één meldpunt te hebben, Glaspunt. Wij handelen alles centraal af en voorzien u van de nodige managementrapportages en informatie om tijdig en adequaat aan te kunnen sturen. En bij calamiteiten kunnen wij direct een beroep doen op al onze glaszetters en monteurs om u dag en nacht snel van dienst te zijn.

Interesse? Neem dan nog contact met ons op.

Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

-->