icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Banken stimuleren verduurzaming van uw woning


Missie 2030
Verduurzamen van uw eigen woning.

ABN Amro, Florius, Rabobank, Triodosbank en de Volksbank gaan hypotheekklanten stimuleren om hun woning te verduurzamen. Zij doen dat door bij het hypotheekadvies te wijzen op de financieringsmogelijkheden voor energiebesparende maatregelen. Ze maken de financiering bovendien makkelijker. Daarvoor introduceren ze het Energiebespaarbudget. Hiermee kunnen klanten verduurzaming direct meefinancieren. Ze leggen zich dan nog niet vast op de concrete maatregelen die ze moeten nemen. Ze kunnen later beslissen hoe ze hun huis gaan verduurzamen. De vijf geldverstrekkers hebben hierover afspraken gemaakt met het Waarborgfonds Eigen Woningen.

ABN AMRO geeft een duidelijk signaal af en biedt via haar dochteronderneming GreenLoans een 100% financieringsmogelijkheid als u besluit uw vastgoed energiezuiniger te maken.

Wat is een 'groene' investering?

Van hoogrendement glas tot zonnepanelen, van hr-ketel tot warmtepomp en van vloer- tot dakisolatie. Deze investeringen dragen allemaal bij aan een duurzamere woning. Een aanpassing aan uw huis waarmee u energie bespaart of zelfs opwekt, geldt als een groene investering.

Investeer in uw woning én in het milieu

Wilt u uw huis energiezuiniger maken en daarvoor een lening afsluiten? Een lening van GreenLoans is er speciaal voor uw 'groene' investeringen. Kies voor GreenLoans als u wilt investeren in uw woning en tegelijkertijd wilt bijdragen aan een beter milieu.

Bespaar op uw energiekosten

Met GreenLoans investeert u in een duurzame woning. Bekijk het voorbeeld van geschatte investeringen en besparen op greenloans.nl. U bespaart namelijk al snel honderden euro's per jaar aan energiekosten. Dat merkt u in uw portemonnee. Het geld dat u bespaart op uw energierekening kunt u gebruiken om uw lening terug te betalen.

Direct aanvragen bij GreenLoans

GreenLoans is een dochteronderneming van ABN AMRO. U vraagt de lening direct aan bij GreenLoans. Heeft u vragen over uw lening? Bijvoorbeeld over de groene producten die GreenLoans financiert of over de duur van uw lening? Dan kunt u rechtstreeks bij GreenLoans terecht.

Vaste lage rente

Voor een voordelige GreenLoans-lening met een vaste lage rente vanaf 5,5% hoeft u niet naar de notaris. Met een vast bedrag per maand betaalt u de lening binnen 5 tot 15 jaar helemaal terug. De rente en de looptijd veranderen niet. U weet dus meteen waar u aan toe bent.

Subsidie mogelijk

De overheid stimuleert 'groene' investeringen. Dus als u bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp wilt aanschaffen, kunt u misschien subsidie krijgen. Kijk op energiesubsidiewijzer.nl voor de subsidieregelingen. Per woonplaats kunt u de lokale regelingen bekijken.