icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Duurzame aanbieder van glas


Glaspunt is "Duurzame Aanbieder".

Met een Duurzame Aanbieder bespaart u niet alleen energie, maar ook tijd en geld. We zetten de voordelen graag voor u op een rij:

Één aanspreekpunt

De Duurzame Aanbieder onderhoudt de contacten met alle leveranciers. Hij maakt afspraken met de aannemer, de installateur en de glaszetter en zorgt dat de werkzaamheden goed en op tijd afgerond zijn. U heeft slechts één contract en één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt: de Duurzame Aanbieder.

Financiële informatie

De Duurzame Aanbieder is op de hoogte van regelingen en subsidies waarmee u (een deel van) uw maatregelen kunt financieren. Hij verstrekt u graag de benodigde informatie.

Betrouwbare aanbieders

Duurzame Aanbieders moeten aan strenge criteria voldoen. Certificatie-instelling SKG-IKOB beoordeelt of voldaan wordt aan de criteria.

Nazorg

Ook na afronding van de werkzaamheden blijft de Duurzame Aanbieder betrokken. Hij informeert of u tevreden bent met de genomen maatregelen en blijft ook na de montage uw centrale aanspreekpunt. Desgewenst verzorgt hij ook het onderhoud of de service van de door u genomen maatregelen.

Interesse in HR++ Glas van een "Duurzame Aanbieder"?

Kijk bij HR++ Glas voor meer informatie over Hoog Rendement Glas en vraag direct een offerte aan.

Wilt u meer nog meer verduurzamen? Wilt u bijvoorbeeld een warmtepomp, zonnepanelen of andere isolerende maatregelen? Kies voor een Duurzame Aanbieder en kijk op www.duurzameaanbieder.nl

-->