icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Woning laten isoleren? Help anderen en deel uw ervaring!


Duurzamer wonen, bijna iedereen heeft er wel eens aan gedacht. En velen hebben ook daadwerkelijk de stap gezet door middel van isolatie. Zij hebben hun woning geïsoleerd met bijvoorbeeld spouwmuurisolatie of HR++ glas. Onder deze groep ervaringsdeskundigen zijn er ook velen die een hoop uitzoekwerk hebben moeten doen. Ze worstelden met vragen als ‘wat levert het mij op?’, ‘wat kost het?’ of ‘Welke subsidies zijn er beschikbaar?’ en ‘Zijn er lokale subsidies beschikbaar?’. Vragen die heel logisch zijn en wij ook vaak voorbij horen komen. Heeft u ook het nodige uitzoek- en vergelijkingswerk verricht? Deel dan uw ervaring op SlimmeBuur! Zo helpt u anderen die vragen hebben over energiebesparing en isolatie.

Tips delen als ervaringsdeskundige

Om uw buren en anderen te helpen hoeft u zeker geen energiebesparingsexpert te zijn. Alleen uw eigen ervaring delen kan voor sommigen al genoeg zijn. Wanneer anderen vragen hebben over bijvoorbeeld over de kosten en het rendement kunnen zij deze aan u stellen. Zo helpt u anderen een stapje in de goede richting te zetten. Meldt u zich nu aan? Dan maakt u kans om het aankoopbedrag (max. €1000,-) van de uitgevoerde maatregel terug te winnen. Dit geldt tot 9 november!

Tips en ervaringen zoeken

Heeft u nog geen energiebesparende maatregelen genomen en bent u juist diegene met vragen over isolatie? Stel dan uw vraag aan een van de ervaringsdeskundige uit uw buurt. Zij kunnen u bijvoorbeeld veel vertellen over wat het hen uiteindelijk heeft opgeleverd of dat er eventuele lokale subsidies beschikbaar zijn in uw regio.

Glaspunt is partner van SlimmeBuur

Wij vinden het erg belangrijk dat mensen nadenken over een energiezuinige woning. Het is niet alleen goed voor het milieu, het scheelt ook een hoop kosten. Daarom is Glaspunt partner van SlimmeBuur.nl. Zo zijn er al een aantal klanten van ons te vinden op de site van SlimmeBuur die graag uw vragen beantwoorden wat betreft glasisolatie. Bespaar u het uitzoekwerk: vraag het uw buren!

-->