icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

Glas(punt) in nood(situaties)

Stelt u zich voor, het is herfst, het regent en waait hard. De wind krijgt vat op de deur wanneer u die opendoet en slaat hem krachtig dicht. De glassplinters vliegen u om de oren. Al snel is het koud in huis en slaat de regen naar binnen. Dan kijkt u op de klok en ziet u dat het bijna elf uur 's avonds is. Dit wordt een nachtje wakker kou lijden, denkt u moedeloos.

Glaspunt® verplaatst zich in de klant

Het is maar één van de veel voorkomende scenario's waarmee wij bij Glaspunt® te maken krijgen. Stormschade, een bal door de ruit, een ongelukje of erger, inbraak. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet rustig slaapt wanneer weer, wind of ongewenste personen vrij toegang tot uw pand hebben. Daarom hebben wij onze vierentwintiguurs service. U belt ons gratis nummer en onze glaszetter is binnen een half uur bij u.

Wij zorgen voor een oplossing

En in de meeste gevallen kunnen wij het glas direct voor u vervangen. Veel standaardsoorten heeft onze glaszetter altijd bij zich en kan ter plekke op maat voor u gesneden worden. Is dit niet mogelijk dan kan er altijd gezorgd worden voor een veilige, tijdelijke noodvoorziening. Daarbij verwijderen wij ook het kapotte glas en ruimen de  rommel voor u op. En dan regelen wij alles ook nog eens met uw verzekering. De bedoeling is dat u er geen omkijken naar heeft.

Glaspunt® is snel en kundig

Hoe doen wij dat toch? In heel Nederland hebben wij distributielocaties met goed opgeleide vakmensen. Dankzij onze uitgekiende automatisering kunnen wij binnen een minuut na uw telefoontje al een glaszetter onderweg hebben. Niet voor niets schakelen politie en beveiligingsdiensten ons dagelijks in. Zij weten uit ervaring dat met de hulp van Glaspunt®, hoe vervelend de situatie ook is, u altijd achterblijft met een opgelucht gevoel.

Heeft u glasschade, kijk dan op www.glas.nl/ruit-stuk voor de oplossing.

-->