icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Glaspunt te zien in het RTL 5 programma Noodservice in en om het huis


Glaspunt is donderdag 3 juni 2021 om 20.30 uur te zien in het RTL 5 programma 'Noodservice in en om het huis'. In dit realityprogramma worden verschillende specialisten van calamiteitendiensten gevolgd tijdens noodsituaties bij mensen thuis. 

Poging tot inbraak

In de aflevering van het het RTL 5 programma is te zien dat onze glaszetter snel ter plaatse is na een poging tot inbraak in Oosterbeek. De situatie wordt eerst veiliggesteld door het opruimen van de scherven en het plaatsen van een noodvoorziening om een tweede poging tot inbraak te voorkomen. De bewoner heeft ervoor gekozen om het originele enkel glas te vervangen door dubbel glas, dit zorgt voor een betere isolatie en is minder inbraakgevoelig. 

Inbraakwerend glas

Om inbrekers nog minder de kans te geven om binnen te treden raadt Glaspunt aan om inbraakwerend glas te laten plaatsen. Dit glas kenmerkt zich door de speciale folie tussen de twee glasbladen welke een inbraakvertragende werking heeft, de folie houdt het glas bij flinke beschadigingen stevig bij elkaar. Inbraakwerend glas is te combineren met HR++ glas en beschermt u en uw bezittingen het hele jaar door tegen inbraken. 

Wilt u uw woning beter beschermen tegen inbraken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

-->