icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

De beste manier om ramen streeploos schoon te maken


Het is voorjaar en dat betekent dat menigeen weer begint aan de grote voorjaarsschoonmaak. Tijd om oude dingen weg te gooien en de poetsdoek uit de kast te halen. Een belangrijk onderdeel van de grote voorjaarsschoonmaak is ramen lappen. Natuurlijk is ramenlappen een terugkerende activiteit in het jaar, maar in het voorjaar schenken we graag wat meer aandacht aan streeploos schone ramen.

Hoe krijgt u uw ruiten streeploos schoon?

Veel mensen hebben een hekel aan ramen lappen. Men boent er wat af om al het zand en vliegenstront van de ramen te wassen om nadien verrast te worden met het resultaat: schoon, maar wel met strepen. Streeploos schone ramen is nogal een opgave. Wij weten: goed gereedschap is het halve werk. Investeer in een goede trekker en zeem om het ramen zemen een stuk makkelijker te maken. Veel mensen maken een emmer sop met warm water en wat druppels afwasmiddel. In veel gevallen voldoet dit, maar bij hardnekkige vlekken zeker niet. In zo’n geval kunt u beter een professionele glascleaner in huis hebben.

Glascleaner van Glaspunt

Glaspunt heeft zo’n professionele glascleaner. Deze haalt niet alleen restjes vuil weg, maar zorgt voor streeploos schone ramen. How to use? Het is vrij simpel. Begin eerst met een simpel sopje en maak met een spons alle ruiten nat om de grove vlekken weg te halen. Spray daarna de ruiten in met onze Glaspunt Glascleaner. Wacht enkele seconden zodat de cleaner goed in kan werken, daarna kunt u met de trekker aan de slag. Om de puntjes op de i te zetten kunt u nog even met een vochtige doek of spons de kozijnen afnemen en voilà. U kunt genieten van streeploos schone ramen!

Ook overtuigd? Bestel nu snel een Glaspunt Glascleaner!

-->