icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Thuiswerken: zo houd je de kosten laag


Door het coronavirus zijn veel bedrijven gedwongen hun medewerkers thuis te laten werken. Veel mensen werken inmiddels dan ook al maandenlang (deels) thuis. Thuiswerkplekken zijn complete kantoren geworden. Maar dit brengt ook een aantal kosten met zich mee en dan hebben we het niet alleen over het aantal kopjes koffie. De winter komt eraan, dus de kachels gaan ook weer aan. U wilt natuurlijk niet in de kou werken, maar uw eigen energierekening stijgt wel. Dat vraagt om maatregelen. We vertellen u graag hoe u een duurzame en gezonde werkomgeving creëert.

Isoleren drukt de kosten en zorgt voor een prettige werk-/woonomgeving

De belangrijkste oorzaak van een koud en tochtend huis is de isolatie. Automatisch draait u de kachel hoger, maar op jaarbasis is dat een behoorlijke kostenpost. Daarom is het belangrijk dat u investeert in goede isolatie. Dit kan met behulp van HR++ glas. Isoleert u uw woning met HR++ isolatieglas dan verhoogt u uw woon en werkcomfort aanzienlijk en uw energierekening daalt flink. Bijkomend voordeel is dat HR++ geluiddempend is. Wel zo prettig als u zich thuis goed moet concentreren op uw werkzaamheden.

Gezonde werkplek met behulp van ventilatie

Kiest u ervoor om de ruiten van uw woning te vervangen voor HR++ glas, dan is het verstandig om enkele ventilatieroosters te plaatsen in de ruiten. Goede ventilatie zorgt voor een constante stroom van frisse gezonde lucht. Het zuurstofgehalte wordt hierdoor hoger, met als gevolg: minder snel hoofdpijn en een betere concentratie.

Bent u ervan overtuigt om uw woon- en werkplek beter te isoleren? Dan hebben we goed nieuws. Ook in 2021 is er subsidie beschikbaar voor HR++ glas. Meer weten? Lees alles over de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) in ons artikel.

Uiteraard informeren we u graag over het rendement en de kosten van HR++ glas. Bel gratis 0800-0003 of mail en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op.

 

-->