icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Storm zorgt voor veel glasschade


Afgelopen weekend was de eerste storm van 2020 daar, genaamd Ciara. Met windsnelheden van 110 tot 130 kilometer per uur was het een zeer krachtige storm. Gepaard met hevige regenbuien en zware windstoten heeft ze flink wat schade aangericht.

Veel glasschade

Tijdens een zware storm als Ciara is glasschade bijna onvermijdelijk. Deuren slaan door de harde wind dicht, maar ook afgebroken takken en zelfs dakpannen zorgen voor kapotte ruiten. Wij zagen het aantal schademeldingen flink stijgen door toedoen van Ciara.

Storm Dennis

Lang om bij te komen van Ciara hebben we niet. Dit weekend komt storm Dennis aan wal. Zondagmiddag kunnen we weer flink wat regen en een krachtige wind verwachten. In de kustgebieden zijn windsnelheden van 100 tot 120 kilometer per uur mogelijk. Hierdoor is Dennis minder krachtig dan Ciara. Maar houdt er wel rekening mee dat Dennis ook flinke schade kan aanrichten.

Zorg ervoor dat u goed voorbereid op weg gaat en denk aan je veiligheid. Sluit deuren en ramen goed af. Door de wind is het mogelijk dat deuren en ramen dichtwaaien en dat deze dan breken. Toch ruitschade? Wij staan voor u klaar.