icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Toename in inbraken tijdens de donkere maanden


De wintertijd is ingegaan en het wordt weer sneller donker buiten. Voor inbrekers een uitgelezen kans, het aantal inbraken stijgt tijdens de wintertijd namelijk fors. In heel Nederland wordt tijdens de wintertijd meer ingebroken dan in de zomertijd, blijkt uit cijfers van Interpolis.

Inbraken per postcodegebied

Het aantal inbraken verschilt per postcodegebied, op dit moment zijn de inbrekers het vaakst actief in het postcodegebied 3076 en 1015. Deze postcodegebieden behoren tot Amsterdam en Rotterdam, de grote steden bezitten daarmee de topposities. Benieuwd naar het inbraakrisico in uw buurt? Klik dan hier voor de InbraakBarometer.

Inbraakwerend glas

Om de inbrekers minder kans te geven zijn verschillende mogelijkheden: Laat verlichting aan, sluit ramen en deuren goed af en gebruik ook goede sloten. Een inbreker heeft verschillende mogelijkheden om een woning betreden, bijvoorbeeld door het intikken van een ruit. Inbraakwerend glas maakt het moeilijker de woning op deze manier binnen te treden en kost de inbreker meer tijd. Dit glas kan gecombineerd worden met isolatieglas en beschermt u beter tegen inbraken het hele jaar door.

Advies nodig over welk inbraakwerend glas het beste bij u past? Neem contact op met een van onze medewerkers en we adviseren u graag. Benieuwd naar ons assortiment inbraakwerend glas? Bekijk hier alvast ons assortiment.