icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Vakantiegeld ontvangen? Investeer in HR++ glas!


De zomer staat voor de deur en het vakantiegeld is binnen. Veel mensen dromen van een heerlijke vakantie, maar er zijn ook andere manieren om dit extraatje te besteden. Een duurzame optie is investeren in het laten plaatsen van HR++ glas. Dit maakt uw huis comfortabeler en energiezuiniger. Glaspunt legt u uit wat HR++ glas is, waarom wij dit type isolatieglas adviseren en wat u kunt besparen.

Vakantiegeld gebruiken voor HR++ glas is een slimme keuze

Vakantiegeld is traditioneel bedoeld voor ontspanning en plezier, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om dit extra inkomen te investeren in duurzame verbeteringen aan hun woning. Het plaatsen van HR++ glas is een uitstekende manier om dit te doen. Een bijkomend voordeel van HR++ glas plaatsen is dat de woningwaarde stijgt.

Waarom HR++ glas?

HR++ glas staat voor Hoogrendementsglas. Dit type glas bestaat uit dubbel glas met een speciale coating. De spouw, de ruimte tussen de twee glasbladen, is gevuld met edelgas. Dit zorgt voor goede isolatie, waardoor de warmte van de zon beter buiten blijft in de zomer en de warmte van de kachel beter binnen in de winter. Het resultaat? Een comfortabelere woning en een lagere energierekening. Op onze pagina over HR++ glas leest u meer over de voordelen.

Subsidie voor HR++ glas

Investeren in HR++ glas is nu nog aantrekkelijker met de ISDE-subsidie van de overheid. Deze subsidie is bedoeld om woningeigenaren te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woning. Door gebruik te maken van deze subsidie kun je een deel van de kosten van HR++ glas terugkrijgen, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt. Geïnteresseerd in deze regeling? Ontdek meer op onze pagina over de ISDE-subsidie.

Kosten van HR++ glas

U heeft zoveel mogelijk informatie verzamelt over de verschillende soorten glas en beslist om HR++ glas te bestellen. Maar wat kost het? De prijs van HR++ glas hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte, dikte en samenstelling van de glasplaten. Met de Glaspunt rekentool berekent u in een aantal stappen hoeveel het kost en wat u op jaarbasis kunt besparen met het plaatsen van HR++ glas. Heeft u liever dat een van onze medewerkers u helpt bij uw aanvraag van nieuw glas? Lees dan hieronder verder over de stappen die u dan doorloopt.

Bereken direct de prijs voor HR++ dubbelglas én uw energiebesparing

Bereken besparing

Indien we vragen hebben naar aanleiding van de rekentool, nemen we eerst contact met u op via e-mail.

HR++ glas laten plaatsen

Glaspunt helpt u graag bij uw aanvraag. Deze stappen kunt u verwachten bij het aanvragen van nieuw glas.

  1. Noteer voor uzelf om hoeveel ramen het gaat, wat de (geschatte) afmetingen zijn en op welke verdieping de ramen zich bevinden.
  2. Onze Glaspunt-medewerkers helpen u graag bij uw vragen en stellen een prijsindicatie voor u op.
  3. Bij akkoord op de prijsindicatie komt onze glaszetter langs om alles na te meten. Zo bent u ervan verzekerd dat het glas past. Vallen de afmetingen van de ramen binnen de bandbreedte? Dan ontvangt u een opdrachtbevestiging en gaan we het glas bestellen.
  4. Wanneer het glas binnen is plannen we een afspraak om het nieuwe HR++ glas te laten plaatsen door onze professionele glaszetters. Zo bent u verzekerd van een goed geïsoleerde woning.
  5. Nadat de woning geïsoleerd is kunt u de ISDE-subsidie aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Houd hierbij rekening met de voorwaarden. Lees ook meer op de website van de RVO.

Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder

-->