icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Verhoog uw wooncomfort, start met optimaal isoleren


Heeft u plannen voor het verduurzamen van uw woning? Begin dan met isolatie! Als u uw woning optimaal wilt isoleren moet u naast glas ook denken aan andere vormen van isolatie. Graag stellen wij u voor aan onze geselecteerde partner Takkenkamp Isolatie. Al ruim 75 jaar is Takkenkamp Isolatie specialist op het gebied van isolatie van woningen en bedrijven.

Heeft u wel eens gedacht aan uw dak-, muur- of vloerisolatie? Wist u dat bij niet of slecht geïsoleerde daken maar liefst een derde van de warmte in uw woning verloren kan gaan via het dak. Reden genoeg om eens na te denken over verdere isolatiemogelijkheden.

Spouwmuurisolatie

Veel woningen bevatten nog slecht geïsoleerde muren, zeker woningen met een bouwjaar ouder dan 1980. Spouwmuurisolatie is daarvoor de oplossing. Door tussen de binnen- en buitenmuur isolatiemateriaal te plaatsen, reduceert u het warmteverlies van uw woning. Bij een gemiddelde woning kunt u hiermee tot wel 350 euro per jaar op besparen. Daarnaast zal zowel tocht als vocht verdwijnen.

Vloerisolatie

Altijd last van koude voeten terwijl de verwarming aan staat? Dan is wellicht uw vloer slecht geïsoleerd. Een oplossing is vloerisolatie, ook wel kruipruimte isolatie genoemd. Zoals de naam al zegt, vindt de isolatie plaats in de kruipruimte. Is deze lager dan 50 centimeter? Dan kunt u kiezen voor bodemisolatie. Door te kiezen voor vloerisolatie vindt er geen optrekkend vocht plaats en is uw vloer niet langer koud. Dus geen koude voeten meer!

Dakisolatie

Als laatste maar zeker niet de minste kunt u kiezen voor dakisolatie. Het dak is een van de grootste oorzaken van het gat in onze energieportefeuille. Dakisolatie kent drie verschillende mogelijkheden; dakisolatie binnenzijde, de buitenzijde of u kunt kiezen voor vloerisolatie als uw zolder dient als opslag. Bij dakisolatie vergroot u uw wooncomfort. Het blijft in de zomer lekker koel en in de winter houdt u de warmte binnen.

Gecertificeerde partner

Als u maatregelen laat uitvoeren aan uw woning wilt u er zeker van zijn dat het bedrijf dat voor u aan de slag gaat dat zorgvuldig en kwalitatief doet. Logisch, want uw huis is kostbaar bezit. Juist daarom is certificering zo belangrijk. Takkenkamp Isolatie is ISO 9001, KOMO en VCA** gecertificeerd.

Takkenkamp-logo

Subsidie energiebesparing eigen huis

Als u dit jaar 2 of meer isolerende maatregelen laat uitvoeren is er goed nieuws! De bestaande subsidie is tijdelijk verhoogd naar 30%. Lees meer.

Wilt u meer weten over de isolatiemogelijkheden van uw woning? De specialisten van Takkenkamp helpen geven u graag advies op maat! Contact opnemen kan via 055 2004 068 of stuur een e-mail naar info@takkenkamp-isolatie.nl.

-->