icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.2 / 10

Projecten


Zonwerend dubbel glas vervangen in lichtstraat

In deze lichtstraat hebben we in samenwerking met TOP kraanverhuur gelaagd isolatieglas vervangen.

Ruit vervangen bij Basisschool Krugerstee

Alle kinderen waren vrolijk en blij en daar hadden ze alle reden toe! Mocht er een kind tegen aanlopen dan kunnen er nooit verwondingen ontstaan, wel zo'n fijn idee!


Hardglazen toegangsdeur Vodafone

De hele toegangsdeur van de winkel lag eruit. We hebben er voor gezorgd dat er dezelfde dag een draaiende nooddeur werd gemonteerd met de originele scharnieren en sloten.

Plofkraak bij pinautomaat veroorzaakt ravage bij winkels en woningen

Vorige week werden omwonenden van winkelcentrum Keizerslanden opgeschrikt door een plofkraak. Onbekenden lieten een pinautomaat ontploffen, waardoor ook ruiten van omliggende winkels en woningen sneuvelden.


Zonwerend veiligheidsglas in magazijn

Van Via Natura kregen we een e-mail aanvraag voor een offerte voor het vervangen van een zonwerend dubbelglas in het magazijn.

Glasvervanging na ruitschade

Hier is een van de winkelruiten door onbekende reden stuk geraakt, deze hebben wij zorgvuldig vervangen met eenzelfde ruit van gelaagd inbraakwerend glas.