icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.2 / 10

Projecten


Geluidsisolerend hoog rendement glas en ventilatieoosters

Bij deze familie hebben we extra dik geluidsisolerend hoog rendement beglazing geplaatst in combinatie met geluiddempende ventilatieroosters.

Isolatieglas flatgebouw

Bij deze klant hebben wij op 13 hoog een aantal ruiten geplaatst van isolatieglas, gelukkig konden deze van binnenuit geplaatst worden. Wat een uitzicht!


Draadglas gefigureerd garage

Door wind is de deur te hard dichtgewaaid, de ruit heeft dit niet overleefd. Diezelfde dag zat er een nieuwe ruit in, doordat we dit glassoort op voorraad hadden staan.

Garage enkelglas

Tijdens het klussen was de ladder tegen de garagedeur gevallen, met als gevolg een gebroken ruit. Onze glaszetters hebben standaard enkelglas altijd op de bus staan, dus in de meeste gevallen kunnen we meteen de ruit op maat snijden en plaatsen.


Openslaande deuren van enkelglas naar gelaagd glas

Het glas van deze openslaande achterdeur was gesneuveld en gaf veel grote scherven. De bewoners vonden dit niet fijn, en hebben er voor gekozen om de ruit te vervangen met gelaagd glas.

Achtergevel isolatieglas gelaagd

Familie van As wilden na glasschade nieuwe ruiten hebben die veiliger zouden zijn voor hen kinderen. Er is gekozen voor een ruit van gelaagd isolatieglas, dit zorgt voor minder scherven bij schade en isoleert uitstekend!


Tonnis heeft zojuist een glaszetter geboekt.

x