icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Hoera! Glaspunt bestaat 35 jaar


Terug in 1988 startten de neven Braaksma de Gelderse Glashandel. Wat begon in Arnhem, groeide later uit tot het landelijke fenomeen dat we nu kennen als Glaspunt!

Glaspunt is van oorsprong een glashandel, met de focus op glasschadeherstel. Maar we zijn met de tijd meegegaan en hebben in de loop der jaren een transformatie ondergaan. Met de groeiende vraag naar betere isolatie van woningen en panden is verduurzaming een groot onderdeel van onze expertise geworden. Want laten we eerlijk zijn, wie wilt er nou geen energiezuinig huis?

Bij Glaspunt zijn we na 35 jaar nog steeds even enthousiast over glas en kijken we uit naar de volgende 35 jaar!

En dat moest gevierd worden! Hard werken en plezier gaan natuurlijk hand in hand. Daarom hebben wij ons bestaan gevierd met een heerlijke BBQ, Glaspunt-bingo en uiteindelijk zijn we met onze voetjes van de vloer gegaan!

Glaspunt bestaat 35 jaar35 jarig bestaan Glaspunt-bingo

Wil jij hier de volgende keer bij zijn? Bekijk de vacatures en solliciteer! Koffie (of thee) staat klaar. 

-->