icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Vakmanschap


Advisering:

Wij begtijpen dat u graag vertrouwd op een deskundige adviseur bij het vervangen van uw glas. Een echte vakman of vakvrouw. Glas is een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Glas beschermt u, uw dierbaren en bezittingen. Ook kan glas het juiste niveau van comfort bieden. Bij ons vindt u ervaren glasspecialisten die u kunnen voorzien van professioneel advies over de meest geschikte glassoort voor elke toepassing. Want glas is er in vele soorten en uitvoeringen.

Opleiden en trainen:

Glaspunters zijn vakmensen. Werk je bij Glaspunt dan ben je een echte glasspecialist. Je wordt pas een Glaspunter als je vakkennis hebt en deze in de praktijk hebt weten toe te passen. Glaspunt leidt gedurende het hele jaar door haar medewerkers op, zowel intern als door externe opleidingsinstanties. Door het uitwisselen van kennis en het trainen van vaardigheden weten we onze kwaliteit te waarborgen. Omdat wij het belangrijk vinden voor mens en proces dat het gehele ordertraject inzichtelijk is, laten we iedere medewerker de diverse aspecten van het bedrijfsproces doorlopen. Een glaszetter loopt bijvoorbeeld ook eens een dag mee met een administratief medewerker, en vice versa.

Dit bevordert begrip en inzicht in elkaars taken en verantwoordelijkheden. En daar plukt u de vruchten van.

Kwaliteit:

Als u ons inschakelt verwacht u kwaliteit. Anders had u het ook wel door een mannetje in de buurt kunnen laten doen. Wij begrijpen dat. Glaspunt levert alleen de hoogste kwaliteit en wij monteren volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Glaspunt is ISO 9001 gecertificeerd. Binnen onze organisatie en binnen ISO 9001 wordt kwaliteit gezien als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant. Alle medewerkers zetten zich in om goede, professionele service te verlenen. Toch gaat er wel eens iets mis. Om eventuele problemen structueel op te lossen werken we met een klachtenregeling. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aankoop garanderen wij ons vakmanschap door op montage 15 jaar garantie te verlenen. Als u garantie heeft dan krijgt u niet alleen de beglazing vergoed maar we monteren de beglazing of het geleverde ook kosteloos.
 

-->