icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Vakmanschap


Advisering:

U laat natuurlijk alleen een vakman of vakvrouw uw glas plaatsen. U kunt pas de beste keuze maken als u een gedegen advies heeft gekregen. De Glaspunter kan u de juiste glassoort adviseren voor iedere toepassing. Glas is een essentieel onderdeel van uw huis  of bedrijfspand. Dit glas kan u en uw dierbaren en uw bezittingen beschermen. Glas kan ook het juiste niveau van comfort bieden. Bent u benieuwd of wij ook voor u de juiste glassoort hebben?

Opleiden en trainen:

Glaspunters zijn vakmensen. Werk je bij Glaspunt dan ben je een vakman of een vakvrouw. Een specialist in jouw vakgebied. Je wordt pas een Glaspunter als je vakkennis hebt en deze in de praktijk hebt weten toe te passen. Glaspunt leidt gedurende het hele jaar door haar medewerkers op, zowel intern als door externe opleidingsinstanties. En door het uitwisselen van kennis en het trainen van vaardigheden weten we onze kwaliteit te waarborgen. Omdat wij het belangrijk vinden voor mens en proces dat het gehele ordertraject inzichtelijk is, laten we iedere medewerker de diverse facetten van het bedrijfsproces doorlopen. Een glaszetter loopt bijvoorbeeld ook eens een dagje mee met een administratief medewerker en vice versa.

Hierdoor ontstaat inzicht en begrip. En daar plukt u de vruchten van.

Kwaliteit:

Als u ons inschakelt verwacht u kwaliteit. Anders had u het ook wel door een mannetje in de buurt kunnen laten doen. Wij begrijpen dat. Glaspunt levert alleen de hoogste kwaliteit en wij monteren volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Glaspunt is ISO 9001 gecertificeerd. Binnen onze organisatie en binnen ISO 9001 wordt kwaliteit gezien als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant. Alle medewerkers zetten zich in om goede, professionele service te verlenen. Toch gaat er wel eens iets mis. Om eventuele problemen structueel op te lossen werken we met een klachtenregeling. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aankoop garanderen wij ons vakmanschap door op montage 15 jaar garantie te verlenen. Als u garantie heeft dan krijgt u niet alleen de beglazing vergoed maar we monteren de beglazing of het geleverde ook kosteloos.

Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW: onze kwaliteitsborging inzake veilig wonen is gegarandeerd. Het Centrum voor Beveiliging en Veiligheid verklaart dat wij zijn beoordeeld tegen eisen en voorwaarden zoals geformuleerd in de Regeling Politiekeurmerk Veilig Wonen, met betrekking tot:

  • Het ultvoeren van PKVW-beveiligingsmaatregelen en de kwaliteitsborging hiervan;
  • Het verkrijgen en in stand houden van de erkenning

Het Centrum voor Beveiliging en Veiligheid verklaart op basis van bovengenoemde bevindingen te hebben vastgesteld dat het rechtvaardige vertrouwen aanwezig is dat blijvend voldaan zal worden aan de eisen zodat Glaspunt BV / Neerlands Glas BV het gebruik van het beeldmerk "PKVW erkend bedrijf" en het certificatiemerk in licentie gegeven is, heeft voldaan aan de eisen voor erkenning als Politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf en een samenwerkingsovereenkomst is aangegaan met CB&V te Wageningen.

-->