icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 033 20 30 151

Wij zijn open

Glaszetter Amersfoort


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Amersfoort nodig?

Glaspunt Amersfoort bezoekt wekelijks een paar honderd huishoudens voor vervanging of reparatie van glaswerk.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
Glashandel met groot assortiment
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dubbel glas laten plaatsen of glasherstel in Amersfoort?

  • Bel 033 20 30 151
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

De glaszetters van Glaspunt Amersfoort zijn vakmensen in het plaatsen en repareren van glas

Is er bij uw woning of bedrijf een raam kapot, of bent u juist op zoek naar een glaszetter die u kan helpen met uw verbouwing, bel ons dan meteen! Naast het plaatsen en vervangen van ramen hebben wij namelijk ook prachtig decoratief glas waarmee u uw woning absoluut kan verfraaien. Of u nu designglas wilt in uw woonkamer, badkamer of bij uw raamwerk, alles kan! Kijkt u vooral verder op onze site naar de verschillende soorten figuurglas die u kunt aanschaffen bij onze Glashandel in Amersfoort. We zijn 24 uur per dag bereikbaar dus u kunt ons op elk moment van de dag bellen.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Amersfoort

Soort werkzaamheden: Glas vervangen achterpui

Sterke punten website en service: "Vakkundig werk. Prettige mensen. Keurig achterlaten"

over Glaspunt Amersfoort

Soort werkzaamheden: Vervangen glas van de schuurdeur

Sterke punten website en service: "Snelle service en chat op site is erg handig. De fles glasreiniger is ook ideaal!"

over Glaspunt Amersfoort

Soort werkzaamheden: Het plaatsen van dubbelglas.

Sterke punten website en service: "Snelle offerte, snelle en nette reakties aan de telefoon. De werkaamheden zijn tot mijn volle tevredenheid keurig netjes uitgevoerd!! Ik zal glaspunt zeker aanbevelen Een 100% tevreden klant."

over Glaspunt Amersfoort

Soort werkzaamheden: Etalageraam vervangen

Sterke punten website en service: "De voorruit van ons winkelpand was erg beschadigd. We wilden het zo snel mogelijk gemaakt hebben. De volgende dag hebben ze een niewue ruit geplaatst."

over Glaspunt Amersfoort

Soort werkzaamheden: Figuurglas in bovenramen gezet

Sterke punten website en service: "Tijdens de verbouwing van ons huis wilden we met onze woonkamer iets origineels doen. Ze hebben door middel van figuurglas onze kamer precies de juiste sfeer gegeven."


Uw glaszetter in Amersfoort helpt u graag

De glaszetters in Amersfoort staan altijd voor u klaar. Of u nou iets wilt vervangen, laten repareren of puur en alleen advies wilt, u kunt ons gerust bellen. We staan garant voor onze kwaliteit en service en dat is dan ook terug te zien in het resultaat.

Glaszetter aan het woord

Thomas, glaszetter in Amersfoort: “Ik werk al 20 jaar bij Glaspunt en doe dit met ontzettend veel plezier. Elke dag is weer anders en naast mijn vakwerk vind ik het fijn om mensen van dienst te kunnen zijn. In die jaren heb ik vele ramen van woningen moeten vervangen met dubbel glas. Als ik dan later van klanten hoor hoe blij ze zijn met hun beter geïsoleerde huis ben ik trots. Dat is waar ik het voor doe, de waardering van mijn vakwerk.”

De glaszetters van Glaspunt Amersfoort werken in de hele regio! Zo komen wij ook langs in Baarn, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg. Mocht u in een van die plaatsen een glaszetter nodig hebben, bel ons dan direct!