icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 033 20 30 151

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Amersfoort


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Amersfoort nodig?

Glaspunt Amersfoort bezoekt wekelijks een paar honderd huishoudens voor vervanging of reparatie van glaswerk.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dubbel glas laten plaatsen of glasherstel in Amersfoort?

De glaszetters van Glaspunt Amersfoort zijn vakmensen in het plaatsen en repareren van glas

Is er bij uw woning of bedrijf een raam kapot, of bent u juist op zoek naar een glaszetter die u kan helpen met uw verbouwing, bel ons dan meteen! Naast het plaatsen en vervangen van ramen hebben wij namelijk ook prachtig decoratief glas waarmee u uw woning absoluut kan verfraaien. Of u nu designglas wilt in uw woonkamer, badkamer of bij uw raamwerk, alles kan! Kijkt u vooral verder op onze site naar de verschillende soorten figuurglas die u kunt aanschaffen bij onze Glashandel in Amersfoort. We zijn 24 uur per dag bereikbaar dus u kunt ons op elk moment van de dag bellen.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Amersfoort

Soort werkzaamheden: Glasschade verholpen

Sterke punten website en service: "Alles goed gegaan"

over Glaspunt Amersfoort

Soort werkzaamheden: Ruit van de voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "In de late middag is onze voordeur dichtgewaaid en het raam gebarsten. Glaspunt gebeld en deze waren binnen 25 minuten ter plaatse. Het gebroken glas werd direct vervangen voor nieuw glas (zelfde patroon). Super snelle service en vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit is goed. "

over Glaspunt Amersfoort

Soort werkzaamheden: Dubbelglas vervangen tuindeuren en plaatsen ventilatierooster.

Sterke punten website en service: "Soepele en snelle communicatie, goed bereikbaar, vriendelijke en servicegerichte glaszetters."


Uw glaszetter in Amersfoort helpt u graag

De glaszetters in Amersfoort staan altijd voor u klaar. Of u nou iets wilt vervangen, laten repareren of puur en alleen advies wilt, u kunt ons gerust bellen. We staan garant voor onze kwaliteit en service en dat is dan ook terug te zien in het resultaat.

Glaszetter aan het woord

Thomas, glaszetter in Amersfoort: “Ik werk al 20 jaar bij Glaspunt en doe dit met ontzettend veel plezier. Elke dag is weer anders en naast mijn vakwerk vind ik het fijn om mensen van dienst te kunnen zijn. In die jaren heb ik vele ramen van woningen moeten vervangen met dubbel glas. Als ik dan later van klanten hoor hoe blij ze zijn met hun beter geïsoleerde huis ben ik trots. Dat is waar ik het voor doe, de waardering van mijn vakwerk.”

De glaszetters van Glaspunt Amersfoort werken in de hele regio! Zo komen wij ook langs in Baarn, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg. Mocht u in een van die plaatsen een glaszetter nodig hebben, bel ons dan direct!

Gelukkige klanten

Figuurglas enkel in voordeur vervangen

Willems uit Amersfoort

Bij meneer Willems in Amersfoort is de ruit van de voordeur stuk gegaan. In de voordeur zat figuurglas wat zorgt voor meer privacy. Figuurglas bestaat standaard uit enkel glas en kan op locatie gesneden en geplaatst worden. Daardoor kon de meneer snel worden geholpen.

Gelaagde HR++ ruit geplaatst op de 4e verdieping

Mevrouw Bosch uit Amersfoort

Bij een woning in Amersfoort hebben onze glaszetters een gelaagde HR++ isolatieruit geplaatst. In de oude dubbelglas ruit zat een thermische breuk. De glaszetter heeft de ruit ingemeten en een nieuwe gelaagde HR++ ruit besteld. Het betreft een grote ruit van 2 x 1 meter. Vanwege het gewicht van de ruit werden er twee glaszetters in gezet. De glaszetters kregen hulp van een 25 meter hoge kraan. Deze heeft de ruit naar de bovenste verdieping getild, want zelf was dat niet mogelijk. Indrukwekkend om te zien en het resultaat mag er wezen.

Voordeur Isolerend glas

Mevrouw Boerhout uit Amersfoort

Deze bewoners zijn van figuurglas (canale matblank) overgegaan naar een isolatieruit. Dit zorgt ervoor dat de gang minder koud aanvoelt.  Het was ook mogelijk om het dubbelglas te combineren met canale matblank. Maar de bewoners vonden dit een betere optie.

Meer tevreden klanten zien?

-->