icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 033 20 30 151

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Leusden


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetters van Glaspunt Leusden staan voor u klaar

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De glaszetters in Leusden staan voor u klaar. Of u nou een ruit wilt laten vervangen of bezig bent met een verbouwing, wij schieten u te hulp. Snelle service, hoge kwaliteit, en scherpe prijzen. Dat is waar Glaspunt voor staat.

Ook voor noodvoorzieningen belt u Glaspunt Leusden

Glaspunt heeft een 24uurs service. U kunt ons op ieder moment bereiken. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw kapotte glas.

Glaspunt voor inbraakpreventieadvies

Wanneer er ingebroken wordt in uw woning of pand is dit natuurlijk erg vervelend. Uw gevoel van veiligheid in uw woning of pand heeft een deuk opgelopen. De glaszetters van Glaspunt Leusen kunnen u helpen met advies over hoe u het beste een inbraak kunt voorkomen. Glaspunt biedt verschillende soorten veiligheidsglas die beter bestemd zijn tegen insluipers.

Heeft u nieuw glas nodig in Leusden? 
Bel 033 20 30 151

 

Mijn interieur is verkleurd. Wat te doen?

Verkleuring van stoffen wordt veroorzaakt door de straling van de zon. Het licht bestaat voor het grootste deel uit infrarood licht en zichtbaar licht maar ook voor 3% uit ultraviolet licht. Deze 3% is de boosdoener van de verkleuring van uw interieur. Ook andere factoren zoals roken, vochtigheid en temperatuur kunnen bijdragen aan deze verkleuring.

Glaspunt heeft speciaal gelaagd glas met PVB (polyvinylbutyral ) folies die de verkleuring door de zon tegengaan. Deze soort glas is letselveilig, krasbestendig en zelfs samen te stellen in dubbelglas. Ook worden ze door Glaspunt in elke gewenste maatvoering op maat gesneden.

Wilt u meer informatie over deze glassoort? Neem dan snel contact met ons op.


Beoordelingen:

over Glaspunt Leusden

Soort werkzaamheden: Ruit Dakkapel vervangen

Sterke punten website en service: "Snelle service. Vriendelijke bejegening door de monteurs"

over Glaspunt Leusden

Soort werkzaamheden: Vervangen stukje glas in voordeur.

Sterke punten website en service: "zonder zichtbare schade ruitje hersteld"

over Glaspunt Leusden

Soort werkzaamheden: Bovenramen met enkelglas voorzien van dubbelglas

Sterke punten website en service: "Goede mensen"


-->