icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Ridderkerk


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

De glaszetters van Glaspunt Ridderkerk staan voor u klaar

Bent u van plan te verbouwen of heeft u glasschade, aarzel dan niet om Glaspunt Ridderkerk in te schakelen. Onze glaszetters helpen en adviseren u graag. Wij begrijpen dat ruitschade ongelegen komt. Vooral als de oorzaak bijvoorbeeld een inbraak is. De glaszetter van Ridderkerk komt u zo snel mogelijk helpen, en vervangt het met beveiligend glas naar uw wens. Belt u ons, dan zal één van onze glaszetters binnen 30 minuten voor uw deur staan. Ook zijn wij 24/7 te bereiken, dus zelfs midden in de nacht kunt u een beroep op ons doen!

Meer dan 35 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Driedubbel glas

Wilt u een nog betere isolatie, een thermische isolatie, dan is triple glas geschikt voor u. Wij noemen dit ook wel triple glas. Dit bestaat uit drie glasbladen met twee spouwen ertussen. Het is mogelijk om deze ook nog te vullen met gasvulling. Dit zorgt ervoor dat de kou niet naar binnen kan komen en de warmte niet kan ontsnappen. De gassen waar Glaspunt mee werkt (argon en krypton) zijn niet schadelijk voor het milieu of de mens. Ook kan het glas worden voorzien van een coating, een “Hoog Rendement coating”. Dit zorgt ervoor dat de warmtestraling van uw verwarming wordt gereflecteerd en zo ook binnenshuis blijft. Deze coating is van metaal, maar vrijwel onzichtbaar. 

over Glaspunt Ridderkerk

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "Vakkundig, wees mij op dingen die belangrijk waren. "

over Glaspunt Ridderkerk

Soort werkzaamheden: Nieuw dubbel glas met luchtroosters

Sterke punten website en service: "Goed geadviseerd"

over Glaspunt Ridderkerk

Soort werkzaamheden: Voorgevel dubbelglas

Sterke punten website en service: "Nemen de tijd om te adviseren"


-->