Auteur:

Glaszetter Nijmegen

Glaspunt plaatst elk jaar bij meer dan 3750 klussen glas.

Heeft u een glaszetter nodig in Nijmegen? Glaspunt helpt u graag!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Voor alle soorten (dubbel-) glas en herstel van glasschade:

  • Bel 024 20 30 426
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hieronder een gratis afspraak aan huis

Boek direct uw glaszetter in Nijmegen

Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie

Wat kan onze glaszetter voor u doen?

1 Selecteer een product
Glasschade herstellen
Lek glas herstellen
Enkel naar Dubbel glas
Dubbelglas advies en inmeten
Glas voor interieur
Overige werkzaamheden
2 Selecteer een moment

Laat dubbel glas installeren door onze ervaren glaszetters.

Onze nieuwste soorten dubbelglas zijn super. We kunnen dubbel glas leveren in Hoog Rendement uitvoering (HR++) waar naast een superisolerende coating en een gasvulling ook een thermisch onderbroken afstandhouder (ook wel TGI / warm edge genaamd) in wordt toegepast. Hierdoor isoleert dit glas beter dan uw dikke spouwmuren. Reken maar dat u energie bespaart. Meer info op HR++ dubbelglas

Glasschade in Nijmegen? Contact ons dan meteen! 

Het kan zijn dat u glasschade heeft opgelopen door een ongelukje of dat u slachtoffer bent geweest van inbraak. Maakt u zich dan geen zorgen. Glaspunt kan u onmiddellijk helpen bij het vervangen van uw kapotte ruit. Met ons ruime assortiment kunnen wij alle soorten glas leveren. We zijn een organisatie die zich onderscheidt door Snelheid, Uitstraling en Service. Om deze reden bieden wij bijvoorbeeld ook maar liefst 15 jaar garantie op ons dubbelglas inclusief montage. Ook indien u later op de dag glasschade oploopt kunt u ons nog steeds bellen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekeinde.

 

Beoordelingen:

M. Pundziute over Glaspunt Nijmegen:
Soort werkzaamheden: Isolatieglas achterkant woonkamer vervangen
"Net personeel."

 

N. de Jongh over Glaspunt Nijmegen:
Soort werkzaamheden: Glas service op zaterdag
"Zaterdag rond 10 uur gebeld, om 12 uur zat er een nieuwe ruit in de achterdeur :) Fijn geregeld."

 

Annemiek Verdoorn over Glaspunt Nijmegen:
Soort werkzaamheden: Isolatie glas geplaatst
"De benedenverdieping voorzien van hr++ glas. Netjes en volgens afspraak."

 

Daniel van den Berg over Glaspunt Nijmegen:
Soort werkzaamheden:
"Toen ik ging verhuizen naar de Hatertseweg heb ik per ongeluk de tafel door een raam gestoten. Bovenop de hectiek van het verhuizen had ik dus nu ook nog een probleem met een kapot raam. Dat is natuurlijk niet echt hoe je wilt beginnen. Gelukkig kon Glaspunt snel langskomen om de schade op te nemen en hebben ze een noodruit kunnen plaatsen. Twee dagen later zat het glas er al weer in. Nog bedankt voor jullie topservice!"

 

Maarten de Boer over Glaspunt Nijmegen:
Soort werkzaamheden:
"Toen ik op de Symfoniestraat kwam wonen kwam ik er in vrij korte tijd achter dat ons enkel glas niet afdoende was. Er kwam teveel geluid van straat en daarnaast moesten we "

 

Snelle levertijden van het glaswerk is ons streven 

Wij begrijpen dat het voor u ontzettend belangrijk is dat uw raampartij of kapot glas zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Om zoveel mogelijk aan uw behoefte te kunnen voldoen bieden wij snelle levertijden. We kunnen zelfs dubbel glas met spoed binnen één werkdag leveren tegen een geringe meerprijs.

Onze gemiddelde levertijden bestaan verder uit 1 werkdag voor enkel- floatglas, draadglas, figuurglas standaard, gelaagd glas, 5 werkdagen voor gehard glas en 7 werkdagen voor de meeste dubbel glas soorten waaronder dubbelglas HR ++. Voor het zonwerend- en gecoat dubbelglas kunt u beter eerst contact met ons opnemen, de levertijden hiervan variëren per fabrikant.

Glaszetter aan het woord

Theo, glaszetter in Nijmegen: “Veel mensen bij wie ik langskom willen af van hun enkel glas. Ze zijn altijd erg te spreken over mijn vakkundigheid en de kennis die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgebouwd. Samen met de jongere generatie ben ik de hele dag op pad om mensen met kapotte ramen of mensen die hun ramen met dubbel glas bijvoorbeeld willen vervangen te helpen. Het is een baan die zeer gewaardeerd wordt en dat maakt het voor mij ook zo leuk!”

Wilt u uw ramen vervangen maar woont u niet in Nijmegen? Niet getreurd, ook in uw omgeving komen we langs! Bevindt u zich in Bemmel, Beuningen, Ewijk, Groesbeek, Malden, Molenhoek, Mook, Oosterhout of Wijchen? Bel ons dan direct en wij komen meteen bij u langs!

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Nijmegen
Bel 024 20 30 426
 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Nijmegen
Bel 024 20 30 426
 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 024 20 30 426 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!


Locatie