icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 8.7 / 10

U kunt ons bellen op 078 20 40 180

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Dordrecht


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in Dordrecht? Bel dan nu Glaspunt!

In Dordrecht en de omgeving van Dordrecht heeft Glaspunt in het afgelopen jaar ruim 3350 ramen vervangen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Voor alle soorten glas en 24 uurs glasherstel in Dordrecht

  • Bel 078 20 40 180
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Glaszetter nodig in Dordrecht? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen

Is uw raam deels beschadigd of volledig gebroken en heeft u een glaszetter nodig? Bel dan gauw Glaspunt en wij sturen onmiddellijk een van onze glasexperts naar u toe. We begrijpen dat u er natuurlijk niet op zit te wachten dat u een hele dag met een kapot raam zit, dat tevens zeer gevoelig zal zijn voor inbraak.

We kunnen uw raam vervangen met enkel of dubbel glas, maar ook is het mogelijk om uw raam te vervangen met veiligheidsglas. Hierbij bestaan er twee keuzes: u kunt kiezen voor gelaagd glas, in dit geval zit er tussen de lagen van het glas een folie gekleefd die ervoor zorgt dat het glas bij elkaar blijft wanneer het breekt, zodat u geen last zal krijgen van glassplinters die in het rond vliegen. Veilig en inbraakwerend. Daarnaast kunt ook kiezen voor gehard veiligheidsglas. Dit type glas is vijf keer zo sterk als normaal glas en wanneer er een breuk plaatsvindt valt het glas in duizenden korreltjes uiteen waar u zich niet aan kunt verwonden. Veiligheidsglas kan ook in dubbel glas uitgevoerd worden. Indien u vragen heeft over onze glassoorten, bel ons dan gerust! 

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Dordrecht

Soort werkzaamheden: Dubbelgas renovatie

Sterke punten website en service: "De jongens die bij de glasservice werken verdienen een pluim wat ons betreft. Aardige mannen en het afwerkniveau is heel goed."

over Glaspunt H I Ambacht

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "Klant Vriendelijk en geduldig."

over Glaspunt Dordrecht

Soort werkzaamheden: glas vervangen in keuken

Sterke punten website en service: "vriendelijk personeel en goed te woord gestaan. sterke pluspunten zijn de onderkopjes glas enz bovenaan de pagina"

over Glaspunt Dordrecht

Soort werkzaamheden: 7 ramen vervangen wegens lekslag

Sterke punten website en service: "rustig, bekwaam en beleefd personeel. Er werd zeer schoon gewerkt en alles werd netjes opgeruimd. Aanrader!!"

over Glaspunt Dordrecht

Soort werkzaamheden: Ik had mezelf buitengesloten, sleutel aan binnenkant op de deur. Glaspunt deed: - snelle komst & advies - forceren ruit te forceren & tijdelijke reparatie - definitieve nieuwe ruit twee weken later

Sterke punten website en service: "Sterk: - snelle hulp, vriendelijke en vakbekwame monteur Minder sterk: - monteur weet geen prijs "


Driedubbel Glas

Naast het meer bekende dubbel glas is er nog een optie, die nog meer comfort biedt dan dubbel glas. Dit is het triple oftewel driedubbel glas. Deze glassoort bestaat uit drie glasbladen met twee spouwen ertussen. De ruimte tussen de glasbladen kan met Argon of Krypton gasvulling worden gevuld en dat zorgt ervoor dat de kou van buiten niet wordt doorgegeven aan de binnen ruit en andersom. Ook kan er een warmtereflecterende coating worden aangebracht. Op die manier is uw woning, kantoor- of bedrijfspand nog beter geïsoleerd. De edelgassen krypton en argon die voor deze extra-isolerende eigenschappen van HR++ dubbel glas worden gebruikt zijn niet schadelijk voor mens en milieu.

Glaszetter aan het woord

Ferry, glaszetter in Dordrecht: “Een van de dingen die ik belangrijk vind aan mijn werk is dat ik onder de mensen ben. Ik vind het leuk dat ik elke keer weer bij nieuwe mensen over de vloer kom en het mooiste is nog dat ik de deur uitga en weet dat mensen ontzettend blij zijn met mijn werk. Naast een gezellig praatje geef ik ook graag ter plekke advies, of dat nou over ons glaswerk is of over inbraakpreventie, ik ben blij dat ik iets kan betekenen voor mijn klanten.”

Zit u met glasschade maar woont u niet in Dordrecht? Geen zorgen, de glaszetters van Glaspunt Dordrecht werken ook in de omgeving! Heeft u glasschade in bijvoorbeeld Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht? Bel ons dan direct en wij komen meteen uw kant op!

Gelukkige klanten

Voordeur Figuurglas

De heer Jensen uit Dordrecht

De voordeur was iets te hard dichtgedaan waardoor de ruit brak. Dit figuurglas hadden wij bij onze locatie in Dordrecht net binnengekregen, dus konden wij het diezelfde dag nog op maat snijden en plaatsen.

Meer tevreden klanten zien?