Auteur:

Glaszetter Den Haag

Elk jaar vervangt Glaspunt meer dan 4950 ruiten in Den Haag en omgeving

Glaszetter nodig? Bel direct Glaspunt Den Haag

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dubbel glas of 24 uurs glasservice nodig in Den Haag?

  • Bel 070 21 70 573
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hieronder een gratis afspraak aan huis

Boek direct uw glaszetter in Den Haag

Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie

Wat kan onze glaszetter voor u doen?

1 Selecteer een product
Glasschade herstellen
Lek glas herstellen
Enkel naar Dubbel glas
Dubbelglas advies en inmeten
Glas voor interieur
Overige werkzaamheden
2 Selecteer een moment

Glasschade in Den Haag? De glaszetters van Glaspunt helpen u direct!

Is uw ruit van uw woning in Den Haag gebroken? Zijn de glasplaten van uw koelkast gesneuveld? Bel direct uw glaszetter in Den Haag. De glaszetters van Glaspunt Den Haag hebben de afgelopen jaren vele opdrachten uitgevoerd voor particulieren, maar ook voor politie, brandweer en bedrijven. Moet uw glas snel gerepareerd of vervangen worden, dan staan onze glaszetters voor u klaar.

Ook wanneer u uw woning, bedrijfs- of winkelpand inbraakveilig wilt maken, kan de glaszetter u adviseren en vervolgens de opdracht voor u uitvoeren. Een pand inbraakveiliger maken kan met veiligheidsglas, bijvoorbeeld gelaagd glas. Bij gelaagd glas worden er meerdere folies aangebracht tussen de beide lagen van het glas. Wanneer het glas breekt, houdt de folie de ruit bij elkaar, zodat inbrekers beter kunnen worden geweerd.

 

Beoordelingen:

Judy van Mourik over Glaspunt Den Haag:
Soort werkzaamheden: Vervangen enkel glas voor dubbelglas. Tevens is het oude schuifraam vervangen voor een vast raam met ventilatierooster.
"Duidelijke website met goede informatie. Dat is de reden dat ik contact heb opgenomen met GlasPunt. Klantvriendelijk, duidelijk, prima offerte en zeer betaalbaar! Ook de glaszetters van het bedrijf dat de ruiten geplaatst heeft, waren vriendelijk, professioneel en secuur in hun werk. Ik ben erg blij dat ik deze klus via GlasPunt heb kunnen regelen. Vakkundig en snelle levering. Top!"

 

Erik van Glabbeek over Glaspunt Den Haag:
Soort werkzaamheden: Glas van balkon-deur vervangen
"De zeer vriendelijke jongeman die mij te hulp schoot ruimde na afloop ook netjes het glas op en verzamelde dat in een emmertje. Dit is nu een werknemer die elk bedrijf in dienst zou moeten hebben!! alle lof!"

 

Tom van der Colk over Glaspunt Den Haag:
Soort werkzaamheden: Noodreparatie glas na inbraak + vervangen sloten buitendeur
"Snel en effectief"

 

Bert de Bruijne over Glaspunt Rijswijk:
Soort werkzaamheden: 2 'lekke' ruiten vervangen
"Makkelijk geregeld via website van glaspunt, snelle prijsopgave, reactie en service. Concurrerende prijzen. Naar tevredenheid verlopen."

 

Erik Haman over Glaspunt Voorburg:
Soort werkzaamheden: Plaatsen dubbel glasruit 125 x 75 cm.
"Ik had een klacht over Glaspunt (hetgeen gelet op de beoordelingen niet vaak voorkomt), maar deze is perfect opgelost. Uiteindelijk dus toch heel tevreden."

 

Dubbel glas

Wilt u ook besparen op uw energierekening? Onze glaszetter licht u graag voor over de mogelijkheden van dubbel glas in uw woning, bedrijfs- of winkelpand in Den Haag. Met goed dubbel glas kunt u jaarlijks flink besparen op de energiekosten. Dat kan tot wel honderden euro’s per jaar schelen.

Glaszetter aan het woord

GlasZetterPunt-44TBF.jpgJeffrey, glaszetter in Den Haag: “Vorige week hebben we nog een oud stadspand volledig voorzien van dubbel glas. Het pand is nu stukken beter geïsoleerd en ziet er nog steeds authentiek uit. Echt een top klus!”

De glaszetters van Glaspunt Den Haag werken in de hele regio van Den Haag. Wanneer uw ruit vervangen moet worden in de buurt van Den Haag, bijvoorbeeld in Berkel en Rodenrijs, Delft, Leidschendam, Naaldwijk, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar of Zoetermeer, dan is er altijd wel één van onze glaszetters in de buurt die snel bij u aanwezig kan zijn om een noodruit te plaatsen of de ruit te vervangen.

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Den Haag
Bel 070 21 70 573
 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Den Haag
Bel 070 21 70 573
 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 070 21 70 573 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!


Locatie