icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 070 21 70 573

Wij zijn open

Glaszetter Den Haag


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig? Bel direct Glaspunt Den Haag

Elk jaar vervangt Glaspunt meer dan 4950 ruiten in Den Haag en omgeving

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dubbel glas of 24 uurs glasservice nodig in Den Haag?

  • Bel 070 21 70 573
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Glasschade in Den Haag? De glaszetters van Glaspunt helpen u graag!

Is uw ruit van uw woning in Den Haag gebroken? Zijn de glasplaten van uw koelkast gesneuveld? Bel direct uw glaszetter in Den Haag. De glaszetters van Glaspunt Den Haag hebben de afgelopen jaren vele opdrachten uitgevoerd voor particulieren, maar ook voor politie, brandweer en bedrijven. Moet uw glas snel gerepareerd of vervangen worden, dan staan onze glaszetters voor u klaar.

Glashandel in Den Haag met groot assortiment & snelle levertijden

Ook wanneer u uw woning, bedrijfs- of winkelpand inbraakveilig wilt maken, kan de glaszetter u adviseren en vervolgens de opdracht voor u uitvoeren. Een pand inbraakveiliger maken kan met veiligheidsglas, bijvoorbeeld gelaagd glas. Bij gelaagd glas worden er meerdere folies aangebracht tussen de beide lagen van het glas. Wanneer het glas breekt, houdt de folie de ruit bij elkaar, zodat inbrekers beter kunnen worden geweerd. Heeft u een vragen over type glas of toepassing? Neem contact op met glashandel Den Haag


Beoordelingen:

over Glaspunt Den Haag

Soort werkzaamheden: dubbel glas laten aanbrengen

Sterke punten website en service: "Nette glaszetters, goede kwaliteit geleverd"

over Glaspunt Den Haag

Soort werkzaamheden: glas vervangen van tuindeur

Sterke punten website en service: "Vriendelijke en snelle service, kapot glas en rommel werd gelijk opgeruimd en meegenomen."

over Glaspunt Den Haag

Soort werkzaamheden: Vervangen enkel glas voor dubbelglas. Tevens is het oude schuifraam vervangen voor een vast raam met ventilatierooster.

Sterke punten website en service: "Duidelijke website met goede informatie. Dat is de reden dat ik contact heb opgenomen met GlasPunt. Klantvriendelijk, duidelijk, prima offerte en zeer betaalbaar! Ook de glaszetters van het bedrijf dat de ruiten geplaatst heeft, waren vriendelijk, professioneel en secuur in hun werk. Ik ben erg blij dat ik deze klus via GlasPunt heb kunnen regelen. Vakkundig en snelle levering. Top!"

over Glaspunt Den Haag

Soort werkzaamheden: glasvervanging twee ramen ++ is goed uitgevoerd

Sterke punten website en service: "redelijk goede info over ++ramen en prijs. over high tech extra coatings op bestaand glas is meer info beschikbaar te maken denk ik..... waarom leveren jullie dat niet??"

over Glaspunt Den Haag

Soort werkzaamheden: Glas van balkon-deur vervangen

Sterke punten website en service: "De zeer vriendelijke jongeman die mij te hulp schoot ruimde na afloop ook netjes het glas op en verzamelde dat in een emmertje. Dit is nu een werknemer die elk bedrijf in dienst zou moeten hebben!! alle lof!"


Dubbel glas

Wilt u ook besparen op uw energierekening? Onze glaszetter licht u graag voor over de mogelijkheden van dubbel glas in uw woning, bedrijfs- of winkelpand in Den Haag. Met goed dubbel glas kunt u jaarlijks flink besparen op de energiekosten. Dat kan tot wel honderden euro’s per jaar schelen.

Glaszetter aan het woord

GlasZetterPunt-44TBF.jpgJeffrey, glaszetter in Den Haag: “Vorige week hebben we nog een oud stadspand volledig voorzien van dubbel glas. Het pand is nu stukken beter geïsoleerd en ziet er nog steeds authentiek uit. Echt een top klus!”

De glaszetters van Glaspunt Den Haag werken in de hele regio van Den Haag. Wanneer uw ruit vervangen moet worden in de buurt van Den Haag, bijvoorbeeld in Berkel en Rodenrijs, Delft, Leidschendam, Naaldwijk, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar of Zoetermeer, dan is er altijd wel één van onze glaszetters in de buurt die snel bij u aanwezig kan zijn om een noodruit te plaatsen of de ruit te vervangen.