icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 010 26 81 881

Wij zijn open

Glaszetter Rotterdam


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Rotterdam nodig? Glaspunt helpt!

Afgelopen jaar hebben de glaszetters van Glaspunt Rotterdam maar liefst 4320 klussen gedaan

Meer dan 25 jaar ervaring
Glashandel met ruim assortiment glassoorten
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Heeft u een glaszetter nodig in Rotterdam?

  • Bel 010 26 81 881
  • Vul het contactformulier in
  • Of boek hierboven direct een gratis afspraak aan huis

Glasschade in Rotterdam?

Wanneer de ruit van uw voordeur stuk is of de etalageruit van uw winkelpand is kapot geslagen bij een poging tot inbraak, dan begrijpen wij dat er nood aan de man is. U wilt dat de ruit snel wordt vervangen en bovendien dat een volgende poging tot inbraak wordt bemoeilijkt. De afgelopen jaren hebben de glaszetters van Glaspunt Rotterdam vele opdrachten uitgevoerd voor onder andere de politie en brandweer. De jarenlange ervaring van onze glaszetters in Rotterdam wordt door klanten vaak als zeer prettig ervaren. Heeft u glasschade in Rotterdam? De glaszetters van Glaspunt schieten graag te hulp!

Glashandel Rotterdam

Onze glashandel heeft een groot assortiment glas en aanverwante artikelen in ons magazijn te Rotterdam. Ook kunnen we het glas voor u bewerken: een gat boren een mooie facetrand slijpen. Neem gerust contact op om uw wensen door te nemen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Vlaardingen

Soort werkzaamheden: Vervanging van 5 dubbel glas ruiten vanwege lekkage / ouderdom.

Sterke punten website en service: "Service van de heren " plaatsers" werkelijk fenomenaal!! Erg vriendelijk, zeer vakkundig , snel en met humor ...."

over Glaspunt Rotterdam

Soort werkzaamheden: vervangen van het glas van de dakkapel

Sterke punten website en service: "Snelle reactie, vakkundig afwerken; vriendelijk. Goede prijs/kwaliteitsverhouding"

over Glaspunt Heinenoord

Soort werkzaamheden: vervangen oud "dubbel" glas naar HR++ glas op de benedenverdieping.

Sterke punten website en service: "Snel , duidelijk en vriendelijk personeel. Mail met de factuur waarin ook gelijk een link in zit om via ideal te betalen vond ik erg handig."

over Glaspunt Rotterdam

Soort werkzaamheden: Noodvoorzieningen getroffen na vandalisme

Sterke punten website en service: "Snelheid van reageren is een groot pluspunt. Zou ze zeker aanbevelen."

over Glaspunt Krimpen aan den IJssel

Soort werkzaamheden: ruit in schuurdeur

Sterke punten website en service: "Snelle reactie en goede communicatie. Jullie maken de beloftes waar."


Dubbel glas lek

Dubbel glas kan gaan lekken. Bij lek glas onstaat er vocht of condens tussen de beide lagen van het dubbel glas. Helaas kan lek dubbel glas niet gerepareerd worden, maar moet deze vervangen worden. Wanneer dat in uw situatie het geval is, komt een van de glaszetters van Glaspunt Glashandel Rotterdam bij u langs om de situatie te bekijken. Op basis daarvan kan hij u adviseren met een oplossing op maat. Wij geven veel zekerheid: op nieuw dubbel glas krijgt u 15 jaar all-in garantie. 

Glaszetter aan het woord

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Bram, glaszetter in Rotterdam: “Bij verhuizingen komt het regelmatig voor dat er een ruit sneuvelt. Klanten zijn altijd opgelucht als wij arriveren, zodat dezelfde dag nog de ruit kan worden vervangen. Mensen zijn blij om je te zien. Dat maakt het werk leuk.”

Onze glaszetters werken uiteraard niet alleen in Rotterdam, maar staan in de hele omgeving voor u klaar. Zo werken we ook in de omliggende plaatsen Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Schiedam en Vlaardingen. Heeft u dus een glaszetter nodig in omgeving Rotterdam? Bel dan direct Glaspunt!