icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 010 26 81 881

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Rotterdam


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Rotterdam nodig? Glaspunt helpt!

Afgelopen jaar hebben de glaszetters van Glaspunt Rotterdam maar liefst 4320 klussen gedaan. Bijvoorbeeld HR++ glas plaatsen, enkel glas vervangen voor dubbel glas en duizenden glasschades opgelost. Bent u op zoek naar een glaszetter die zijn vak verstaat? Dan bent u bij Glaspunt Rotterdam aan het juiste adres!

Heeft u een glaszetter nodig in Rotterdam?

Glasschade in Rotterdam?

Wanneer de ruit van uw voordeur stuk is of de etalageruit van uw winkelpand is kapot geslagen bij een poging tot inbraak, dan begrijpen wij dat er nood aan de man is. U wilt dat de ruit snel wordt vervangen en bovendien dat een volgende poging tot inbraak wordt bemoeilijkt. De afgelopen jaren hebben de glaszetters van Glaspunt Rotterdam vele opdrachten uitgevoerd voor onder andere de politie en brandweer. De jarenlange ervaring van onze glaszetters in Rotterdam wordt door klanten vaak als zeer prettig ervaren. Heeft u glasschade in Rotterdam? De glaszetters van Glaspunt schieten graag te hulp!

Glashandel Rotterdam

Onze glashandel heeft een groot assortiment glas en aanverwante artikelen in ons magazijn te Rotterdam. Ook kunnen we het glas voor u bewerken: een gat boren een mooie facetrand slijpen. Neem gerust contact op om uw wensen door te nemen.

Meer dan 35 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen


Beoordelingen:

over Glaspunt Rotterdam

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "Mijn ervaring met de glaszetters van Glaspunt is top! Ze waren op tijd, vriendelijk en professioneel. Het glas met veel zorg gezet, maar toch snel de klus geklaard. Echte vakmanschap. Aanrader!"

over Glaspunt Rotterdam

Soort werkzaamheden: HR++ glas

Sterke punten website en service: "Onze woning was slecht geïsoleerd. De energierekening was steeds erg hoog. De glaszetter adviseerde ons om alle ramen te vervangen met HR++ glas. We merken al verschil in warmte en de kosten! Echt super blij mee."

over Glaspunt Rotterdam

Soort werkzaamheden: Woonkamer ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Vriendelijke glaszetters, netjes gewerkt. Hele fijne glascleaner gekregen aan het eind, een leukigheidje. Over algemeen erg tevreden met de diensten van Glaspunt. "


Dubbel glas lek

Dubbel glas kan gaan lekken. Bij lek glas onstaat er vocht of condens tussen de beide lagen van het dubbel glas. Helaas kan lek dubbel glas niet gerepareerd worden, maar moet deze vervangen worden. Wanneer dat in uw situatie het geval is, komt een van de glaszetters van Glaspunt Glashandel Rotterdam bij u langs om de situatie te bekijken. Op basis daarvan kan hij u adviseren met een oplossing op maat. Wij geven veel zekerheid: op nieuw dubbel glas krijgt u 15 jaar all-in garantie. 

Glaszetter aan het woord

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Bram, glaszetter in Rotterdam: “Bij verhuizingen komt het regelmatig voor dat er een ruit sneuvelt. Klanten zijn altijd opgelucht als wij arriveren, zodat dezelfde dag nog de ruit kan worden vervangen. Mensen zijn blij om je te zien. Dat maakt het werk leuk.”

Onze glaszetters werken uiteraard niet alleen in Rotterdam, maar staan in de hele omgeving voor u klaar. Zo werken we ook in de omliggende plaatsen Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Schiedam en Vlaardingen. Heeft u dus een glaszetter nodig in omgeving Rotterdam? Bel dan direct Glaspunt!

 

Gelukkige klanten

Gebarsten ruit op balkon vervangen

Meneer Sevgul uit Rotterdam

Op het balkon van een appartement in Rotterdam is schade ontstaan aan een ruit. De gebarsten ruit is door onze glaszetter ingemeten. De afmetingen zijn doorgegeven en een nieuwe gelaagde ruit is besteld en geplaatst. Dezelfde grijstinten komen terug in de nieuwe ruit. Het balkon is weer mooi en veilig.

Twee nieuwe HR++ ruiten geplaatst

Meneer Huibers uit Rotterdam

De bewoner van deze woning in Rotterdam heeft contact met ons opgenomen met de vraag of wij twee ruiten zouden kunnen vervangen. Natuurlijk kunnen wij dat! Wij hebben een glaszetter langs gestuurd om de ruiten in te meten. Na akkoord op de offerte zijn de ruiten besteld en geleverd. Twee van onze vakkundige glaszetters hebben de twee HR++ isolatieruiten geplaatst. De HR++ isolatieruiten hebben een garantie van 15 jaar!

Vandalisme bij woning

Mevrouw de Bruin uit Rotterdam

Helaas hebben vandalen de ruit van een woning in Rotterdam beschadigd. Na het telefoontje is de glaszetter direct langsgegaan en heeft hij een noodvoorziening getroffen. De glaszetter heeft een nieuwe HR++ isolatieruit besteld. Deze is kort daarna geplaatst en de kapotte ruit is meegenomen door de glaszetter. Nu maar hopen dat mevrouw De Bruin niet nog een keer getroffen wordt door vandalisme.

Meer tevreden klanten zien?

-->