icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 040 711 24 17

Wij zijn open

Glaszetter Eindhoven


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Eindhoven nodig? Bel direct Glaspunt:

Dit jaar hebben de gecertificeerde glaszetters van Glaspunt Eindhoven meer dan 3900 ruiten vervangen

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
Glashandel met groot assortiment
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Voor alle soorten glas en 24 uurs glasservice in Eindhoven:

  • Bel 040 711 24 17
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Glasschade in Eindhoven? Glaspunt helpt graag

Als u glasschade heeft dan is het belangrijk dat u snel geholpen wordt. Het kan zijn dat er bij u is ingebroken of dat er met het verplaatsen van grote meubels een ruit stuk is gegaan. Wanneer u in zo’n situatie de glascentrale van Glaspunt belt, is de glaszetter van Glaspunt Eindhoven zo ter plaatse. De glaszetter kan een noodruit plaatsen of vaak zelfs nog dezelfde dag de ruit vervangen. Zo wordt uw probleem met glasschade in Eindhoven snel en professioneel opgelost. 

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Eindhoven

Soort werkzaamheden: Dubbel glas laten aanbrengen

Sterke punten website en service: "Ons nieuwe kantoor in een dag helemaal voorzien van dubbel glas. Hardwerkende glazenzetters."

over Glaspunt Eindhoven

Soort werkzaamheden: Dubbelglas isolatie

Sterke punten website en service: "In onze hele woning het enkel glas laten vervangen voor dubbel glas. De glaszetter heeft ons geadviseerd waardoor we nu het meest optimale dubbel glas hebben en we hopelijk flink gaan besparen op de stookkosten"

over Glaspunt Eindhoven

Soort werkzaamheden: Dakraam plaatsen

Sterke punten website en service: "We hebben een nieuw dakraam laten plaatsen. De glaszetter heeft alles mooi afgewerkt, het ziet er strak uit!"

over Glaspunt Nuenen

Soort werkzaamheden: Glas vervangen in schuifpui ivm vocht in de ruit

Sterke punten website en service: "Snelheid en nette werkwijze"

over Glaspunt Best

Soort werkzaamheden: goed

Sterke punten website en service: "goed"


Glaspunt Glashandel Eindhoven

In het magazijn in Eindhoven hebben we een grote sortering glassoorten. Enkel glas, figuurglas, draadglas, en gelaagd glas staan in grote afmetingen klaar om op maat gesneden te worden. Ook het bewerken van glas zoals slijpen en gaten boren kunnen we ter plaatse voor u doen. Dubbel glas laten we in een fabriek speciaal op maat samenstellen. Meer info over het assortiment, alle bewerkingen en de levertijden van de glashandel vindt u hier. Wilt u zelf glas op komen halen op de Rooijakkerstraat 10 in Eindhoven, bedenk dan van te voren hoe u het glas gaat vervoeren. Neem dekens etc. mee en zorg dat u het glas goed vast kunt zetten. Uiteraard kunnen we ook op uw locatie glas afleveren.

Wel of geen dubbel glas

Denkt u erover om uw enkel glas te vervangen voor dubbel glas? Dan is dit een goed moment om de knoop door te hakken. Het loont nu meer dan ooit om voor dubbel glas te kiezen. Met dubbel glas bespaart u tot wel honderden euro’s op de energierekening en bovendien is dubbel glas veiliger ten behoeve van inbraakpreventie. Inbrekers kiezen eerder voor een ‘makkelijke prooi’, zoals woningen of panden met enkel glas. Dubbel glas is moeilijker om in te breken en daardoor voor inbrekers ook minder aantrekkelijk.

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Danny, glaszetter in Eindhoven: “Wat ik het liefste doe, is mensen adviseren over wat zij in hun situatie het beste kunnen doen. Voor welk type glas zij het beste kunnen kiezen, zodat het hen de grootste besparing oplevert en het de investering meer dan waard is.” 

Onze glaszetters werken niet alleen in Eindhoven, maar ook in alle omliggende plaatsen. Wanneer u uw enkel glas wilt vervangen door dubbel glas of u heeft glasschade, dan komen onze glaszetters direct bij u langs. We werken bijvoorbeeld ook in Best, Boxtel, Geldrop, Gestel, Helmond, Mierlo, Nuenen, Oirschot, Valkenswaard, Veldhoven en Woensel. Onze glaszetters staan in de hele regio van Eindhoven voor u klaar!