icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.5 / 10
U kunt ons bellen op 040 711 24 17

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Eindhoven


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Eindhoven nodig? Bel direct Glaspunt:

Dit jaar hebben de gecertificeerde glaszetters van Glaspunt Eindhoven meer dan 3750 ruiten vervangen

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Voor alle soorten glas en 24 uurs glasservice in Eindhoven:

  • Bel 040 711 24 17
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Glasschade in Eindhoven? Glaspunt helpt graag

Als u glasschade heeft dan is het belangrijk dat u snel geholpen wordt. Het kan zijn dat er bij u is ingebroken of dat er met het verplaatsen van grote meubels een ruit stuk is gegaan. Wanneer u in zo’n situatie de glascentrale van Glaspunt belt, is de glaszetter van Glaspunt Eindhoven zo ter plaatse. De glaszetter kan een noodruit plaatsen of vaak zelfs nog dezelfde dag de ruit vervangen. Zo wordt uw probleem met glasschade in Eindhoven snel en professioneel opgelost. 

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Eindhoven

Soort werkzaamheden: Ruit van de voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Goede service, goed contact en van goede kwaliteit. Top! "

over Glaspunt Eindhoven

Soort werkzaamheden: Isolatieglas laten plaatsen. Snelle service, goede levering, vriendelijk personeel. Top werk geleverd door corne

Sterke punten website en service: "Snelle service"

over Glaspunt Eindhoven

Soort werkzaamheden: Beschadigde woonkamerruit vervangen door een nieuwe. De afwikkeling is 100%.

Sterke punten website en service: "Service was super!"

over Glaspunt Eersel

Soort werkzaamheden: Dubbel glazen monteren

Sterke punten website en service: "Duidelijke website en de service is goed."

over Glaspunt Waalre

Soort werkzaamheden: Glasschade van deur hersteld

Sterke punten website en service: "Dezelfde dag alles hersteld"


Glaspunt Glashandel Eindhoven

In het magazijn in Eindhoven hebben we een grote sortering glassoorten. Enkel glas, figuurglas, draadglas, en gelaagd glas staan in grote afmetingen klaar om op maat gesneden te worden. Ook het bewerken van glas zoals slijpen en gaten boren kunnen we ter plaatse voor u doen. Dubbel glas laten we in een fabriek speciaal op maat samenstellen. Meer info over het assortiment, alle bewerkingen en de levertijden van de glashandel vindt u hier. Wilt u zelf glas op komen halen op de Rooijakkerstraat 10 in Eindhoven, bedenk dan van te voren hoe u het glas gaat vervoeren. Neem dekens etc. mee en zorg dat u het glas goed vast kunt zetten. Uiteraard kunnen we ook op uw locatie glas afleveren.

Wel of geen dubbel glas

Denkt u erover om uw enkel glas te vervangen voor dubbel glas? Dan is dit een goed moment om de knoop door te hakken. Het loont nu meer dan ooit om voor dubbel glas te kiezen. Met dubbel glas bespaart u tot wel honderden euro’s op de energierekening en bovendien is dubbel glas veiliger ten behoeve van inbraakpreventie. Inbrekers kiezen eerder voor een ‘makkelijke prooi’, zoals woningen of panden met enkel glas. Dubbel glas is moeilijker om in te breken en daardoor voor inbrekers ook minder aantrekkelijk.

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Danny, glaszetter in Eindhoven: “Wat ik het liefste doe, is mensen adviseren over wat zij in hun situatie het beste kunnen doen. Voor welk type glas zij het beste kunnen kiezen, zodat het hen de grootste besparing oplevert en het de investering meer dan waard is.” 

Onze glaszetters werken niet alleen in Eindhoven, maar ook in alle omliggende plaatsen. Wanneer u uw enkel glas wilt vervangen door dubbel glas of u heeft glasschade, dan komen onze glaszetters direct bij u langs. We werken bijvoorbeeld ook in Best, Boxtel, Geldrop, Gestel, Helmond, Mierlo, Nuenen, Oirschot, Valkenswaard, Veldhoven en Woensel. Onze glaszetters staan in de hele regio van Eindhoven voor u klaar!

Gelukkige klanten

Lekke ruit vervangen voor HR++ glas

Familie Verhees uit Eindhoven

Een ruit van deze woning in Eindhoven was lekgeslagen. Om die reden heeft onze glaszetter een nieuwe HR++ isolatieruit geplaatst. Familie Verhees is een tevreden klant en daarom doen zij beiden een duimpje omhoog!

Renovatie woning HR++

Mevrouw Lammerts uit Eindhoven

De ruiten van de woonkamer en slaapkamer van deze woning in Eindhoven zijn vervangen voor HR++ isolatieglas ruiten. De klant staat tevreden met onze Glaspunt glascleaner voor een grote ruit van de woonkamer. Dit is een gelaagde ruit. Een gelaagde ruit is extra veilig, omdat er een folie is aangebracht tussen de glasbladen. Als gelaagd glas breekt, blijven de scherven aan de folie plakken.

Bekende Nederlander

Johan Vlemmix uit Eindhoven

Eindelijk op de foto met de toppers van Glaspunt.

Er was een enkelglas ruit stuk. Marcel en Corné hebben direct een nieuwe ruit op maat kunnen snijden en konden daardoor gelijk de oude ruit verwijderen en het nieuwe glas plaatsen.

Iedereen blij!

 

Figuurglas voordeur bovenverdieping

De heer Nageswaran uit Eindhoven

Het figuurglas in de deur was kapotgegaan door het te hard dichtdoen van de deur. Deze moest dus vervangen worden. De glaszetter heeft het glas op locatie op maat gesneden en zorgvuldig geplaatst.

Enkelglas met facetrand achterdeur

Familie Smulders uit Eindhoven

Bij de familie Smulders is een van de ruitjes vervangen in de achterdeur, deze hebben allen een facetrand voor een nog mooiere uitstraling.

Dakkapel lekslag hersteld

Mevrouw Van den Boom uit Eindhoven

In het dakkapel was 1 van de ruiten lekgeslagen, deze kunnen niet hersteld worden dus moest hij vervangen worden. Nu kan zij weer genieten van een helder uitzicht vanuit de slaapkamer.

Binnenshuis figuurglas

De heer R. Uenk uit Son en Breugel

Bij meneer Uenk heeft onze glaszetter de binnendeur voorzien van een nieuwe ruit byzantijn fijn, deze was kapot gegaan doordat er tocht was ontstaan in de woning

Schuifpui winkelpand

Sacha uit Eindhoven

Bij schoenenwinkel Sacha zijn wij geweest om de schuifpui te voorzien van een nieuwe ruit, deze was gesneuveld bij het afsluiten van het pand. Onze monteurs hebben de ruit geplaatst met behulp van een kleine mobiele kraan.

Meer tevreden klanten zien?