icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 10 / 10

U kunt ons bellen op 077 205 05 01

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Venlo


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Venlo nodig? Bel direct Glaspunt!

Het afgelopen jaar hebben de glaszetters van Glaspunt Venlo maar liefst 3752 ruiten vervangen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas laten herstellen of bestellen in Venlo?

  • Bel 077 205 05 01
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Glasschade in Venlo?

Als u glasschade heeft in Venlo dan wilt u dat de glaszetter snel komt om de ruit te vervangen. Ook als dat ´s avonds of in het weekend is. De glaszetters van Glaspunt Venlo begrijpen dat er bij glasschade direct gehandeld moet worden. Daarom werken wij met een 24 uurs glasservice, waarbij we u 24 uur per dag, 7 dagen per week van dienst kunnen zijn. Bovendien werken we zo dat er bij u in de buurt in Venlo altijd snel een glaszetter aanwezig kan zijn om de schade te registreren en zo snel mogelijk het glas te vervangen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Tegelen

Soort werkzaamheden: Grote doorzon ruit van dubbelglas voorkamer vervangen en vakkundig afgewerkt.

Sterke punten website en service: "Vakmanschap en service"

over Glaspunt Venlo

Soort werkzaamheden: Glasherstel slapkamer

Sterke punten website en service: "Goede afspraken gemaakt"

over Glaspunt Venlo

Soort werkzaamheden: Noodvoorziening gemaakt.

Sterke punten website en service: "Degelijke noodvoorziening gemaakt. Net personeel"

over Glaspunt Venlo

Soort werkzaamheden: vervanging lek dubbelglas

Sterke punten website en service: "correcte afwerking"

over Glaspunt Venlo

Sterke punten website en service: "Na de inbraak in ons huis hebben we direct veiligheidsglas laten plaatsen, mocht het breken dan ontstaan er in elk geval geen gevaarlijk glasscherven meer en bovendien wordt het voor inbrekers zo moelijker om binnen te komen. Dat geeft me een veilig gevoel."


Dubbel glas

Wilt u besparen op uw energierekening? Dan is dit het moment om over te stappen op HR++ glas. De isolatie van HR++ glas is maar liefst ruim vier keer beter dan gewoon enkel glas. U kunt daarom flink besparen op de stookkosten wanneer u overstapt op HR++ glas. Uw glaszetter in Venlo kan u informeren over de verschillende mogelijkheden, de kosten en het rendement. 

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Arno, glaszetter in Venlo: “Vorig week hebben we een stadspand volledig voorzien van dubbel glas. De bewoners hadden behoorlijk last van de geluiden op straat en dat is hiermee opgelost. Bovendien zal de energierekening nu een stuk lager uitvallen.”.

De glaszetters van Glaspunt Venlo bedienen de hele regio. Dat betekent dat u ook wanneer u glasschade heeft in Baarlo, Grubbenvorst, Horst, Kessel, Maasbree, Mierbeek of Panningen bij ons terecht kunt. Heeft u glas nodig in een ander deel van Limburg, bijvoorbeeld in Roermond, Sittard of Maastricht, dan kunt u op onze collega Glaspunt Partners vertrouwen.

Gelukkige klanten

Voorgevel dubbelglas na vandalisme

Zonnestudio UVA sunpoint uit Venlo

Na een poging tot inbraak moest de voordeur vervangen worden, gelukkig heeft onze glaszetter al een gezond kleurtje dus bleef hij niet al te lang hangen.

Grote gelaagde ruiten geplaatst

JYSK uit Venlo

Bij de Jysk in Venlo hebben wij 2 grote gelaagde ruiten geplaatst, opgeteld ging het om meer dan 13,5 vierkante meter aan glas.

Figuurglas Eben-Haëzerkerk

Eben-Haëzerkerk uit Venlo

Bij de Eben-Haëzerkerk te Venlo, hebben wij het figuurglas vervangen dat onlangs gesneuveld was. Het ging hierbij om het figuurglas: "brute-blank".

Meer tevreden klanten zien?