icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 036 20 30 443

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Almere


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Almere nodig?

Het afgelopen jaar heeft Glaspunt meer dan 3200 opdrachten uitgevoerd in Almere en regio Flevoland.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Heeft u glasschade of wilt u glas bestellen in Almere?

De glaszetters van Glaspunt Almere zijn specialisten in het plaatsen van glas

Indien u glasschade heeft bij uw woning of bedrijf moet dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd worden! Neem dan direct contact op met Glaspunt Almere. Wij komen gelijk naar u toe om uw ruit te vervangen. We bieden een uitstekende kwaliteit dankzij onze groep ervaren werknemers tegen een scherpe prijs. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u binnen de kortste keren weer een probleem aan uw ramen heeft. Naast dubbel glas hebben wij een groots assortiment van onder andere figuurglas, gehard of gelaagd veiligheidsglas en draadglas. Op die manier kunnen wij in elke behoefte van de klant voorzien. Indien u vragen hebt kunt u ons altijd bellen, onze medewerkers staan te allen tijde klaar om u zo goed mogelijk te helpen! 

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Almere

Soort werkzaamheden: Glas voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Nieuwe ruit gezet in de voordeur, snel en netjes gewerkt. Contact met bedrijf was vriendelijk en duidelijk. In geval van ruitschade raad ik Glaspunt aan."

over Glaspunt Almere

Soort werkzaamheden: Glas van de voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Eenvoudig contact te maken. Afspraak was snel geregeld en de reparatie kon de volgende dag worden uitgevoerd. Snel en vakkundig."

over Glaspunt Almere

Soort werkzaamheden: Erg blij met mijn nieuwe ruit

Sterke punten website en service: "Goed en serieus bedrijf, niet altijd makkelijk bereikbaar. "


Dubbel glas vervangen door hr++

De meeste woningen in Almere zijn al voorzien van dubbel glas. Maar wist u dat dubbel glas vervangen door hr++ een uitstekende en rendabele investering is? Hr++ glas isoleert namelijk twee keer beter dan standaard dubbelglas en zorgt voor nog minder warmteverlies en nog meer comfort in huis. Ook condensvorming aan de binnenzijde van het glas behoort tot het verleden met hr++ glas. De glaszetter bekijkt natuurlijk wel ter plaatse tijdens het inmeten of er voldoende ventilatievoorzieningen zijn. Zoniet dan is dit een goed moment om extra ventilatieroosters aan te brengen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Glaspunt glashandel Almere

Glaspunt Glashandel Almere heeft de beschikking over een groot assortiment. Een greep uit de mogelijke glassoorten: enkelglas, dubbelglas, hr++ glas, gelaagd glas, gehard glas, figuurglas, draadglas. Al deze soorten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en we kunnen ze met elkaar combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld voor uw voordeur glas een Hoog Rendement dubbelglas samenstellen met aan één kant een mooie figuurglassoort. Neen gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Gelukkige klanten

Schade door noodweer

Reflex Systems uit Almere

Bij Reflex systems in Almere is door hagel schade ontstaan is de ruit. Onze glaszetters hebben de ruit opgemeten en vervangen voor zonwerend dubbel glas. Dit glas wordt veel geplaatst in bedrijfspanden met veel ramen. Zonwerend glas voorkomt schittering en houdt in de zomer de hitte buiten zonder lichtverlies.

Isolatieglas Keuken

Mevrouw Meeuwis uit Almere

In de keuken is er een grote ruit vervangen, er is gekozen voor een nieuwe ruit van HR++ isolerend glas.
 

 

Gelaagd glas Staples Almere

Staples uit Almere

Bij de Staples in Almere zijn onze glaszetters langs geweest om een nieuwe ruit te plaatsen van gelaagd inbraak vertragend veiligheidsglas. Geheel volgens de NEM norm.

Meer tevreden klanten zien?

-->