icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 0570 76 80 80

Wij zijn open

Glaszetter Deventer


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in Deventer? Bel dan nu Glaspunt!

In Deventer heeft Glaspunt het afgelopen jaar al meer dan 3176 klussen op zijn naam staan.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glasservice of glashandel in Deventer?

  • Bel 0570 76 80 80
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Glaszetter nodig in Deventer? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen

Glasschade houdt bij Glaspunt niet alleen in dat dit moet gaan om een beschadigde ruit. Ook kleine onderdelen zoals uw vitrinekast en glasplaten van de koelkast vallen hieronder. Onze specialisten maken het glas exact voor u op maat zodat het weer als nieuw is. Indien u glasschade heeft in Deventer aan uw ruit, kunnen wij altijd direct een noodruit plaatsen totdat de nieuwe ruit geplaatst kan worden. Op die manier kunnen wij u dus op elk moment van de dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar van dienst zijn. 

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Deventer

Soort werkzaamheden: Twee ruiten van een dakkapel vervangen enkel glas naar dubbelglas.

Sterke punten website en service: "Keurig gewerkt, zeker aan te bevelen."

over Glaspunt Deventer

Soort werkzaamheden: glasplaat koelkast leveren

Sterke punten website en service: "Nieuw geribbeld ruitje van de koelkast geleverd. Het is weer als nieuw."

over Glaspunt Deventer

Soort werkzaamheden: Meerdere ruiten hersteld

Sterke punten website en service: "Ze doen wat ze beloven. We werden keurig gebeld dat er een ruit kapot was gegaan in het magazijn en dat ze liever alles in een keer wilden plaatsen. Uiteindelijk alles netjes afgewerkt en opgeruimd."

over Glaspunt Deventer

Soort werkzaamheden: Renoveren van voorkant huis

Sterke punten website en service: "We hebben ons huis grondig onder handen genomen. Er was al jaren niets onderhouden en dus werd het ook echt tijd om het nu even goed te doen. We hebben gekozen voor dubbel glas aan de voorkant. We merken nu veel verschil in geluid en ook de tocht is aanzienlijk minder."


Waarom kiezen voor dubbel glas?

Indien u erover zit te denken om dubbel glas voor uw woning, bedrijfs- of winkelpand aan te schaffen is het wellicht handig om Glaspunt van te voren te bellen. We hebben uitstekend gekwalificeerde glaszetters die u advies op maat kunnen geven. Zo kunt u samen de mogelijkheden bespreken. Ondanks dat dubbel glas een investering is, kan het op de langere termijn heel veel voordeel opleveren met betrekking tot het verlagen van de energierekening. Kijk dus samen met onze medewerkers naar de optie die voor u het beste is.

Glaszetter aan het woord

Joop, ervaren glaszetter in Deventer: “Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland. Het is een prachtige stad waar ik zeer trots op ben. Sinds ik 23 jaar geleden bij Glaspunt begon heb ik veel zien veranderen. Een van die dingen was de opkomst van dubbel glas. Ik heb behoorlijk wat woningen en winkelpanden hier inmiddels van voorzien en kan het iedereen aanraden. Bel ons vooral op als u vragen hierover heeft en over andere zaken mag natuurlijk ook! Ik sta altijd klaar om mensen te kunnen adviseren.”

De glaszetters van Glaspunt Deventer werken daarnaast ook in de omgeving! Heeft u glasschade in bijvoorbeeld Bathmen, Diepenveen, Epse, Gorssel, Terwolde of Wilp? Bel ons dan direct en wij komen meteen uw kant op!