icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 076 20 50 127

Wij zijn open

Glaszetter Breda


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Breda nodig? Bel dan meteen Glaspunt!

In Breda doet Glaspunt jaarlijks ruim 3320 klussen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Glashandel met groot assortiment
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Neem direct contact op met Glaspunt Glashandel Breda

  • Bel 076 20 50 127
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis
Glasservice in Breda? Wij zijn er 24 uur per dag om u te helpen

Zit u in Breda met schade aan uw raamwerk? Of zijn uw ramen inmiddels toe aan vervanging? Bel dan met Glaspunt. We doen ons werk voor zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties. We hebben een grote groep werknemers en zijn dan ook zeer flexibel.

Naast kwaliteit staat veiligheid bij ons voorop. Dus als u uw woning, bedrijfs- of winkelpand inbraakveilig wilt maken kunnen wij daar goed bij helpen met ons assortiment van veiligheidsglas. We hebben deze glassoort in allerlei verschillende soorten en maten, waardoor we altijd kunnen inspelen op uw specifieke wensen. Natuurlijk kunt u ook voor dubbel glas uitstekend bij ons terecht.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: Ruit van serredak vervangen

Sterke punten website en service: "Duidelijke aanbieding, Geen opmerkingen verder"

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: De keukenramen van enkel naar dubbel glas omgezet.

Sterke punten website en service: "Uitzonderlijk vriendelijk en vrolijk personeel. Ze hebben duidelijk plezier in hun werk en zijn echte experts. Werken vlot en nauwkeurig. Het was in een handomdraai gebeurd. "

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: Winkel gevel ruit

Sterke punten website en service: "Kwamen binnen 45 minuten en heeft netjes alles gedicht nieuw ruit besteld en was binnen 2 uurtjes klaar top service en snel bedankt heren!"

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: Keukenraam vervangen

Sterke punten website en service: "Nette monteur. "

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: ruit vervangen in voorzetraam kamer

Sterke punten website en service: "snelheid, vriendelijkheid en vakbekwaamheid van de glaszetter"


Veiligheidsglas 

Veiligheidsglas is een glassoort dat zo wordt bewerkt dat het bestand is tegen mechanische en/of thermische spanningen of schokken. Veiligheidsglas kan nooit in grote scherven kapot worden geslagen en is dus extreem veilig. Er zijn allerlei combinaties mogelijk van veiligheidsglas. Zo kan je gelaagd en gehard glas samenstellen tot isolatieglas. Laat u zich door ons adviseren, Glaspunt glashandel Breda heeft alle expertise in huis om u goed van dienst te kunnen zijn. 

Glaszetter aan het woord

Freek, glaszetter in de omgeving Breda: “In de binnenstad van Breda is het altijd gezellig, maar vaak zijn er ook genoeg opstootjes. Ramen ingooien is schijnbaar een dingetje dat baldadige jongeren het liefst doen want in de afgelopen jaren heb ik inmiddels zo vaak een raam ’s nachts moeten herstellen. Ik vind het niet erg om te doen hoor, als ik zie hoe blij en opgelucht de klanten met mijn werk zijn is dat het helemaal waard.”

De glaszetters van Glaspunt Breda werken in de hele regio! Heeft u glasschade in bijvoorbeeld Etten-Leur, Made, OosterhoutRoosendaal of Rijen? Bel ons dan direct en wij komen meteen uw kant op!