icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0592 79 40 91

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Assen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt: uw glaszetter in Assen

In Assen doen de glaszetters van Glaspunt jaarlijks meer dan 2842 klussen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Heeft u glasschade in Assen of wilt u dubbel glas?

Glasschade in Assen? Bel Glaspunt!

Heeft u ruitschade in Assen? Bel Glaspunt en wij sturen direct een van onze glaszetters naar u toe. Omdat wij met vele glaszetters werken is er altijd wel een glaszetter bij u in de buurt, die in geval van spoed, binnen een half uur aanwezig kan zijn. De glaszetter plaatst een noodruit en bestelt direct het juiste glas met de gewenste specificaties. Wanneer u bijvoorbeeld veiligheidsglas wilt laten plaatsen, dan kunt u kiezen uit diverse soorten. De glaszetter kan u er alles over vertellen en advies op maat geven, rekening houdend met uw wensen en budget.

Dubbel glas plaatsen

Wilt u uw dubbelglas vervangen voor bijvoorbeeld HR++ glas? Bel dan met Glaspunt. Wij verduurzamen al jarenlang woningen in heel Assen en omgeving. Door HR++ glas te plaatsen stijgt uw woning waarde, krijgt u een woning met een prettige wooncomfort en lagere energielasten. Bovendien wordt een deel van de kosten voor HR++ dubbel glas vaak gesubsidieerd door de overheid.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Assen

Soort werkzaamheden: Raam vervangen

Sterke punten website en service: "Door geluk bij een ongeluk hadden we schade aan ons raam, dit was nog geen HR++ glas dus hebben we er voor gekozen om dit gelijk te doen. Erg blij met het nieuwe glas, netjes gezet."

over Glaspunt Assen

Soort werkzaamheden: Lekkende ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Communicatie was goed de levering duurde wel wat langer maar dat is overal op dit moment. Ruit is zelfs schoongemaakt voordat de glaszetter wegging."

over Glaspunt Assen

Soort werkzaamheden: Oude isolatieglas vervangen met hoog rendement glas

Sterke punten website en service: "Glaszetters met verstand van zaken"


Dubbel glas

Het loont zeker de investering om uw woning, winkel of kantoorpand te voorzien van dubbel glas. Het is een eenmalige investering die zich snel terugbetaalt. Wanneer u voor HR++ glas kiest, is uw pand vier keer beter geïsoleerd dan met enkel glas. Een beter geïsoleerd gebouw of woning betekent automatisch ook een lagere energierekening, omdat de warmte beter binnen gehouden kan worden. Meer weten? Kijk op Dubbel Glas en laat onze glaszetter in Assen u adviseren.

 

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Hans, glaszetter in Assen: “Gisterenochtend was ik bij een klant bij wie de ruit in de voordeur was gebroken. Ik kreeg de melding binnen en was binnen 20 minuten op locatie om de schade op te nemen. Ik heb de specificaties doorgegeven en voor het einde van de dag zat de nieuwe ruit er al in. Het is prettig om zo snel goed werk te kunnen leveren.”.

Ook bij glasschade in de omgeving van Assen staan onze glaszetters voor u klaar. Wij werken bijvoorbeeld ook in Bovensmilde, Emmen, Gieten, Grolloo, Norg, Rolde, Smilde, Tynaarlo en Vries. Heeft u glasschade in Assen of omgeving? De glaszetters van Glaspunt Assen zijn snel ter plaatse.

Gelukkige klanten

Glas in schuifpui vervangen

Familie Kluster uit Assen

Het dubbel glas van deze schuifpui was aan vervanging toe. In Assen heeft onze glaszetter het glas vervangen. Omdat het glas niet door de woning heen kon, moest de hulp van een kraan worden ingeschakeld. Deze heeft het glas over de woning heen getild, zodat de glaszetter aan de achterzijde het glas kon plaatsen. Na dat de klus geklaard was, hebben onze glaszetters het raam netjes schoongemaakt met onze Glascleaner. Zo kunnen de bewoners weer genieten van een schoon nieuw raam.

Enkel matglas vervangen

M. Harmen uit Assen

In Assen is de ruit van een voordeur gebarsten. In deze voordeur zat enkel matglas. Dit is door onze glaszetters vervangen voor dubbel glas met aan één zijde byzantijn glas. Dit is figuurglas met en bubbelachtig patroon. Mat glas en figuur glas zorgt voor meer privacy. Omdat de ruit enkel was, kon deze ter plaatse op maat gesneden worden.

Enkelglas ruit voordeur

De heer Brakel uit Assen

Meneer was de sleutels vergeten, dus kon niet meer naar binnen en dus ook niet met de auto weg. Meneer heeft daarom een van de ruitjes ingetikt om binnen te kunnen komen. Gelukkig kunnen onze glaszetters enkelglas ter plekke op maat snijden en meteen plaatsen. Volgende keer beter opletten!

Meer tevreden klanten zien?

-->