Auteur:

Glaszetter Assen

In Assen doen de glaszetters van Glaspunt jaarlijks meer dan 2734 klussen.

Glaspunt: uw glaszetter in Assen

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Heeft u glasschade in Assen of wilt u dubbel glas?

  • Bel 0592 79 40 91
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hieronder een gratis afspraak aan huis

Boek direct uw glaszetter in Assen

Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie

Wat kan onze glaszetter voor u doen?

1 Selecteer een product
Glasschade herstellen
Lek glas herstellen
Enkel naar Dubbel glas
Dubbelglas advies en inmeten
Glas voor interieur
Overige werkzaamheden
2 Selecteer een moment

Glasschade in Assen? Bel Glaspunt!

Heeft u ruitschade in Assen? Bel Glaspunt en wij sturen direct een van onze glaszetters naar u toe. Omdat wij met vele glaszetters werken is er altijd wel een glaszetter bij u in de buurt, die in geval van spoed, binnen een half uur aanwezig kan zijn. De glaszetter plaatst een noodruit en bestelt direct het juiste glas met de gewenste specificaties. Wanneer u bijvoorbeeld veiligheidsglas wilt laten plaatsen, dan kunt u kiezen uit diverse soorten. De glaszetter kan u er alles over vertellen en u een advies op maat geven, rekening houdend met uw wensen en budget.

 

Beoordelingen:

Kees den Domme over Glaspunt Assen:
Soort werkzaamheden: Veiligheids glas gemonteerd
"In ons kantoor hebben we veiligheidsglas laten plaatsen. De glaszetter legde me uit dat dat beter is wat betreft inbraakpreventie en dat er bovendien geen glasscherven ontstaan wanneer het glas breekt. Zeer snelle en goede service."

 

Jochem van Zanten over Glaspunt Assen:
Soort werkzaamheden:
"Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om het enkel glas overal in huis te laten vervangen door dubbel glas. Dit gaat me zo’n flinke besparing opleveren dat ik de investering al binnen een paar jaar eruit heb. De glaszetter heeft me goed geadviseerd en top werk geleverd!"

 

Dubbel glas

Het loont zeker de investering om uw woning, winkel of kantoorpand te voorzien van dubbel glas. Het is een eenmalige investering die zich snel terugbetaalt. Wanneer u voor HR++ glas kiest, is uw pand vier keer beter geïsoleerd dan met enkel glas. Een beter geïsoleerd gebouw of woning betekent automatisch ook een lagere energierekening, omdat de warmte beter binnen gehouden kan worden. Meer weten? Kijk op Dubbel Glas en laat onze glaszetter in Assen u adviseren.

 

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Hans, glaszetter in Assen: “Gisterenochtend was ik bij een klant bij wie de ruit in de voordeur was gebroken. Ik kreeg de melding binnen en was binnen 20 minuten op locatie om de schade op te nemen. Ik heb de specificaties doorgegeven en voor het einde van de dag zat de nieuwe ruit er al in. Het is prettig om zo snel goed werk te kunnen leveren.”.

Ook bij glasschade in de omgeving van Assen staan onze glaszetters voor u klaar. Wij werken bijvoorbeeld ook in Bovensmilde, Emmen, Gieten, Grolloo, Norg, Rolde, Smilde, Tynaarlo en Vries. Heeft u glasschade in Assen of omgeving? De glaszetters van Glaspunt Assen zijn snel ter plaatse.

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Assen
Bel 0592 79 40 91

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Assen
Bel 0592 79 40 91

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0592 79 40 91 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!


Locatie