icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.3 / 10
U kunt ons bellen op 073 890 7718

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Den Bosch


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Den Bosch nodig? Bel Glaspunt!

In Den Bosch verrichten de glaszetters van Glaspunt jaarlijks meer dan 3000 opdrachten.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas nodig in Den Bosch?

  • Bel 073 890 7718
  • Vul het contactformulier in
  • Of boek hierboven zelf een glaszetter voor een gratis bezoek aan huis

Glasschade in Den Bosch?

Bij glasschade hoeft u onze glaszetters in Den Bosch maar te bellen en ze staan binnen een half uur bij u voor de deur. Uw telefoontje komt binnen bij onze glascentrale en deze schakelt direct een glaszetter in Den Bosch bij u in de buurt in om naar u toe te komen. De glaszetter neemt de glasschade op en geeft dit direct door zodat het glas snel geleverd kan worden. Hij plaatst dan een noodruit, of vervangt dezelfde dag nog het glas. Heeft u glasschade in Den Bosch? Bel dan direct met Glaspunt!

Dubbel glas laten plaatsen:

Met tientallen jaren ervaring kunt u met een gerust hart de renovatie van uw woning aan onze glashandel aan de Ploegweg 23 in Den Bosch overlaten. Ook voor de lastige klussen vinden we meestal een oplossing. Van enkelglas naar dubbelglas is ons specialisme. Benieuwd of dubbel glas ook geschikt is voor u? Kijk op Dubbel Glas en zie direct de besparing op uw energierekening. Bijkomend voordeel: uw woning stijgt in waarde.


Beoordelingen:

over Glaspunt Den Bosch

Soort werkzaamheden: Raam vervangen na glasbreuk

Sterke punten website en service: "Complimenten aan de glaszetter, keurig werk afgeleverd. "

over Glaspunt Rosmalen

Soort werkzaamheden: dubbelglas vervangen en twee spiegels in kasten geplaatst.

Sterke punten website en service: "Mijn complimenten over de werkwijze van de twee glaszetters. Super netjes gewerkt. Alles keurig opgeruimd èn de glaslatten zonder schade teruggeplaatst. Wij zijn erg tevreden over deze twee heren."

over Glaspunt Den bosch

Soort werkzaamheden: dubbele beglazing

Sterke punten website en service: "Werkmensen prima werk geleverd, vriendelijk."

over Glaspunt Den Bosch

Soort werkzaamheden: Schuurdeurruit reparatie

Sterke punten website en service: "Mooie afwerking. "

over Glaspunt Rosmalen

Soort werkzaamheden: Ramen van slaapkamer en nog een ander kamertje vervangen van enkel glas naar dubbel glas.

Sterke punten website en service: "Kreeg een half uurtje voor dat ze kwamen een telefoontje, dat is wel fijn. Dan weet je dat ze onderweg zijn. De mensen van Glas punt hebben netjes gewerkt en goed werk afgeleverd. Ik ben tevreden over het resultaat. Kreeg uiteindelijk ook nog fles Glaspunt-cleaner. Ik zal Glas punt zeker aanraden aan andere. Hartelijk dank voor jullie goede service en een prima product."


Glas vervangen

Wanneer er ‘s nachts bij u wordt ingebroken en uw raam wordt bijvoorbeeld stuk gegooid, dan wilt u dat dit glas snel vervangen wordt. Dat begrijpen de glaszetters van Glaspunt heel goed en om die reden werkt Glaspunt met een 24uurs service. Ook wanneer er ‘s nachts of in het weekend haast is geboden bij het vervangen van uw raam, staan onze glaszetters in Den Bosch voor u klaar.

 

GlasZetterPunt-44TBF.jpgGlaszetter aan het woord
Jasper, glaszetter in Den Bosch: “Vorig weekend hebben we in opdracht van het beveiligingsbedrijf een noodruit geplaatst na een inbraak in een winkelpand in Den Bosch. De eigenaar was opgelucht dat wij snel ter plekke waren en dat er direct een noodruit geplaatst kon worden. Daarna hebben we inbraakwerend veiligheidsglas geplaatst om inbraken in de toekomst te bemoeilijken.”.

Onze glaszetters in Den Bosch werken in de gehele omgeving. Heeft u bijvoorbeeld glasschade aan uw woning, winkel of kantoorpand in Boxtel, Drunen, Oss, Rosmalen, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught of Zaltbommel? Belt u dan met Glaspunt Den Bosch en wij sturen direct één van onze glaszetters bij u langs.

Gelukkige klanten

Klant van lekslag afgeholpen

Mevrouw Hilgers uit Den Bosch

Bij deze woning in Den Bosch was lekslag ontstaan aan een ruit. Een ruit kan lek gaan door verschillende omstandigheden. Het is dan verstandig deze te vervangen omdat de ruit anders niet meer goed isoleert. Mevrouw Hilgers heeft dit laten doen door de glaszetters van Glaspunt. Tevreden met het resultaat staat zij met een duimpje omhoog en Glaspunt glascleaner naast haar nieuwe HR++ ruit!

Voetbal door ruit bij school

OBS de Regenboog uit Den Bosch

Op de Basisschool De springplank uit Den Bosch waren een paar fanatieke kinderen aan het voetballen. Zo fanatiek dat ze de bal tegen een ruit hebben geschoten. Daardoor zat er een flinke barst in de ruit. Onze glaszetters hebben de ruit eerst veilig gesteld door een tijdelijke noodvoorziening te plaatsen. Vervolgens hebben ze later volgens de norm een gelaagd veilgheidsglas geplaatst. Zo kunnen de kinderen weer veilig voetballen.

Thermische breuk

De Geus uit Rosmalen

Meneer Geus ontdekte een thermische breuk in zijn woonkamer ruit. Een thermische breuk kan door groot hitteverschil ontstaan door kou van buiten en centrale verwarming. De glaszetters uit Rosmalen hebben vakkundig de HR++ ruit vervangen voor een nieuwe. De ruit was 2,5 bij 2,4 meter, dat brengt een hoop gewicht met zich mee. Daarom is bij het glas plaatsen een kraan gebruikt, zodat de ruit voor iedereen veilig geplaatst kan worden.

Renovatie gedeelte woning

Meneer van Sassen uit Den Bosch

In Den Bosch heeft onze glaszetter een renovatie project uitgevoerd. Meneer heeft in totaal 7 ruiten vervangen voor HR++ isolatieruiten. HR++ glas isoleert beter dan normaal dubbel glas. Wilt u uw woning verduurzamen? Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie en mogelijke subsidies. Meneer van Sassen is een tevreden klant en blij met zijn duurzamere woning!

Beter isolerend HR++ glas

Meneer van de Zande uit Den Bosch

Het oude dubbel glas was erg dun en liet veel kou door. Daarom heeft onze glaszetter bij deze woning in Den Bosch meerdere HR++ isolatieruiten geplaatst. Dit glas zorgt ervoor dat de kou tijdens koude dagen beter buiten wordt gehouden. Tijdens warme dagen zorgt dit glas ervoor dat de warmte buiten blijft en creëert het een koeler binnenklimaat. Hierdoor stijgt het wooncomfort van de woning. Meneer van de Zande staat tevreden met onze Glaspunt glascleaner op de foto!

Ruit voordeur gesneuveld

Mevrouw Meilink uit Den Bosch

In de avond kreeg onze glaszetter een melding dat er in Den Bosch een enkel glas ruit was gesneuveld. De ruit in de voordeur was compleet gebarsten en moest direct vervangen worden. Dat is geen probleem voor onze glaszetters! De enkel glas ruit werd direct op maat gesneden en geplaatst. De klant kon diezelfde avond met een gerust hart slapen. Natuurlijk kreeg de klant ook een gratis Glaspunt Glascleaner!

Sportschool Train More isolatieglas gelaagd

Train more uit Den Bosch

Bij Train more is de deur voorzien van een nieuwe ruit HR++, nu kunnen de klanten weer trainen in een goed gereguleerde sportfaciliteit.

Dubbelglas Achterdeur vervangen

Mevrouw M. van Rooij uit Den Bosch

Inbrekers hebben geprobeerd binnen te komen via de achterzijde van de woning, gelukkig voor de bewoners was er een alerte buurtbewoner die de indringers hebben weggejaagd. Helaas voor de achterruit kwam de hulp te laat, dus hebben onze glaszetters een nieuwe ruit van dubbelglas geplaatst. 

Gehele woning naar hr++

De heer C. van den Hurk uit Den Bosch

Bij deze woning hebben onze glaszetters de gehele beneden en boven verdieping voorzien van HR++ glas, dit is gedaan met meerdere glaszetters zodat de bewoners snel konden genieten van een goed geïsoleerde woning!

Meer tevreden klanten zien?