icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.3 / 10
U kunt ons bellen op 073 890 7718

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Den Bosch


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Den Bosch nodig? Bel Glaspunt!

In Den Bosch verrichten de glaszetters van Glaspunt jaarlijks meer dan 3000 opdrachten.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas nodig in Den Bosch?

  • Bel 073 890 7718
  • Vul het contactformulier in
  • Of boek hierboven zelf een glaszetter voor een gratis bezoek aan huis

Glasschade in Den Bosch?

Bij glasschade hoeft u onze glaszetters in Den Bosch maar te bellen en ze staan binnen een half uur bij u voor de deur. Uw telefoontje komt binnen bij onze glascentrale en deze schakelt direct een glaszetter in Den Bosch bij u in de buurt in om naar u toe te komen. De glaszetter neemt de glasschade op en geeft dit direct door zodat het glas snel geleverd kan worden. Hij plaatst dan een noodruit, of vervangt dezelfde dag nog het glas. Heeft u glasschade in Den Bosch? Bel dan direct met Glaspunt!

Dubbel glas laten plaatsen:

Met tientallen jaren ervaring kunt u met een gerust hart de renovatie van uw woning aan onze glashandel aan de Ploegweg 23 in Den Bosch overlaten. Ook voor de lastige klussen vinden we meestal een oplossing. Van enkelglas naar dubbelglas is ons specialisme. Benieuwd of dubbel glas of HR++ glas ook geschikt is voor u? Kijk op Dubbel Glas en zie direct de besparing op uw energierekening. Kiest u voor isolatieglas dan stijgt uw woning in waarde en heeft u minder stookkosten.

Assortiment in onze Glashandel

Het assortiment in onze glashandel is erg groot. We hebben daarom altijd een oplossing die past bij uw situatie. We denken en kijken graag met u mee voor een passende oplossing. Zoekt u bijvoorbeeld het meest veilige glas om uw pand of woning inbraakwerender te maken? Dan kunt u kiezen voor veiligheidsglas. Ook voor isolatie of glas tegen geluidsoverlast hebben wij veel type glas beschikbaar. We bestellen of snijden het glas direct op maat en plaatsen het glas door erkende glaszetters. Heeft u vragen over een bepaald type glas of weet u al direct wat u wilt hebben ? Bel 073 890 7718, we helpen u graag!


Beoordelingen:

over Glaspunt BERLICUM NB

Soort werkzaamheden: ACHTERPUI TWEE RUITEN ISOLATIE GLAS VERVANGEN.EEN MET LEKKAGE /EEN MET GROTE HOEVEELHEID KRASSEN (vorige eigenaar had grote hond)

Sterke punten website en service: "Het team heeft zeer zorgvuldig en schoon gewerkt. de ruiten waren goed ingemeten en paste ook perfect, voor de schuif deur was een goede oplossing gevonden dit in verband met hordeur(kon daar niet af gekit worden) oude glas is afgevoerd. "

over Glaspunt Den Bosch

Soort werkzaamheden: Raam vervangen na glasbreuk

Sterke punten website en service: "Complimenten aan de glaszetter, keurig werk afgeleverd. "

over Glaspunt Rosmalen

Soort werkzaamheden: dubbelglas vervangen en twee spiegels in kasten geplaatst.

Sterke punten website en service: "Mijn complimenten over de werkwijze van de twee glaszetters. Super netjes gewerkt. Alles keurig opgeruimd èn de glaslatten zonder schade teruggeplaatst. Wij zijn erg tevreden over deze twee heren."

over Glaspunt Den bosch

Soort werkzaamheden: dubbele beglazing

Sterke punten website en service: "Werkmensen prima werk geleverd, vriendelijk."

over Glaspunt Den Bosch

Soort werkzaamheden: Schuurdeurruit reparatie

Sterke punten website en service: "Mooie afwerking. "


Glas vervangen

Wanneer er ‘s nachts bij u wordt ingebroken en uw raam wordt bijvoorbeeld stuk gegooid, dan wilt u dat dit glas snel vervangen wordt. Dat begrijpen de glaszetters van Glaspunt heel goed en om die reden werkt Glaspunt met een 24uurs service. Ook wanneer er ‘s nachts of in het weekend haast is geboden bij het vervangen van uw raam, staan onze glaszetters in Den Bosch voor u klaar.

 

GlasZetterPunt-44TBF.jpgGlaszetter aan het woord
Jasper, glaszetter in Den Bosch: “Vorig weekend hebben we in opdracht van het beveiligingsbedrijf een noodruit geplaatst na een inbraak in een winkelpand in Den Bosch. De eigenaar was opgelucht dat wij snel ter plekke waren en dat er direct een noodruit geplaatst kon worden. Daarna hebben we inbraakwerend veiligheidsglas geplaatst om inbraken in de toekomst te bemoeilijken.”.

Onze glaszetters in Den Bosch werken in de gehele omgeving. Heeft u bijvoorbeeld glasschade aan uw woning, winkel of kantoorpand in Boxtel, Drunen, Oss, Rosmalen, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught, vlijmen of Zaltbommel? Belt u dan met Glaspunt Den Bosch en wij sturen direct één van onze glaszetters bij u langs.

Gelukkige klanten

Beter isolerend HR++ glas

Meneer van de Zande uit Den Bosch

Het oude dubbel glas was erg dun en liet veel kou door. Daarom heeft onze glaszetter bij deze woning in Den Bosch meerdere HR++ isolatieruiten geplaatst. Dit glas zorgt ervoor dat de kou tijdens koude dagen beter buiten wordt gehouden. Tijdens warme dagen zorgt dit glas ervoor dat de warmte buiten blijft en creëert het een koeler binnenklimaat. Hierdoor stijgt het wooncomfort van de woning. Meneer van de Zande staat tevreden met onze Glaspunt glascleaner op de foto!

Thermische breuk

De Geus uit Rosmalen

Meneer Geus ontdekte een thermische breuk in zijn woonkamer ruit. Een thermische breuk kan door groot hitteverschil ontstaan door kou van buiten en centrale verwarming. De glaszetters uit Rosmalen hebben vakkundig de HR++ ruit vervangen voor een nieuwe. De ruit was 2,5 bij 2,4 meter, dat brengt een hoop gewicht met zich mee. Daarom is bij het glas plaatsen een kraan gebruikt, zodat de ruit voor iedereen veilig geplaatst kan worden.

Klant van lekslag afgeholpen

Mevrouw Hilgers uit Den Bosch

Bij deze woning in Den Bosch was lekslag ontstaan aan een ruit. Een ruit kan lek gaan door verschillende omstandigheden en vormt vervolgens een vage waas binnen het glas. Het is dan verstandig deze te vervangen omdat de ruit anders niet meer goed isoleert. Mevrouw Hilgers heeft dit laten doen door de glaszetters van Glaspunt. Tevreden met het resultaat staat zij met een duimpje omhoog en Glaspunt glascleaner naast haar nieuwe HR++ ruit!

Renovatie gedeelte woning

Meneer van Sassen uit Den Bosch

In Den Bosch heeft onze glaszetter een renovatie project uitgevoerd. Meneer heeft in totaal 7 ruiten vervangen voor HR++ isolatieruiten. HR++ glas isoleert beter dan normaal dubbel glas. Wilt u uw woning verduurzamen? Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie en mogelijke subsidies. Meneer van Sassen is een tevreden klant en blij met zijn duurzamere woning!

Toegangspoort van gehard glas vervangen

Familie Bootsma uit Den Bosch

In Den Bosch is een toegangspoortje van een tuin gesneuveld. De glaszetter heet de ruimte opgemeten waar de oorspronkelijke ruit in zat. Deze heeft hij besteld en geplaatst. Het geplaatste glas is een hardglazen veiligheidsglas ruit van wel 8 milimeter dik. Zo'n ruit is ruim 5 keer sterker dan normaal enkel glas van dezelfde dikte. De poort zal dus als het goed is niet zo gemakkelijk meer breken. Naast het voordeel dat dit glas veel sterker is, heeft gehard glas nog een voordeel. Waneer het toch breekt, valt het glas in kleine onscherpe stukjes. Dat maakt het glas veel veiliger dan normaal enkel glas.

Voetbal door ruit bij school

OBS de Regenboog uit Den Bosch

Op de Basisschool De springplank uit Den Bosch waren een paar fanatieke kinderen aan het voetballen. Zo fanatiek dat ze de bal tegen een ruit hebben geschoten. Daardoor zat er een flinke barst in de ruit. Onze glaszetters hebben de ruit eerst veilig gesteld door een tijdelijke noodvoorziening te plaatsen. Vervolgens hebben ze later volgens de norm een gelaagd veilgheidsglas geplaatst. Zo kunnen de kinderen weer veilig voetballen.

Ruit voordeur gesneuveld

Mevrouw Meilink uit Den Bosch

In de avond kreeg onze glaszetter een melding dat er in Den Bosch een enkel glas ruit was gesneuveld. De ruit in de voordeur was compleet gebarsten en moest direct vervangen worden. Dat is geen probleem voor onze glaszetters! De enkel glas ruit werd direct op maat gesneden en geplaatst. De klant kon diezelfde avond met een gerust hart slapen. Natuurlijk kreeg de klant ook een gratis Glaspunt Glascleaner!

Sportschool Train More isolatieglas gelaagd

Train more uit Den Bosch

Bij Train more is de deur voorzien van een nieuwe ruit HR++, nu kunnen de klanten weer trainen in een goed gereguleerde sportfaciliteit.

Dubbelglas Achterdeur vervangen

Mevrouw M. van Rooij uit Den Bosch

Inbrekers hebben geprobeerd binnen te komen via de achterzijde van de woning, gelukkig voor de bewoners was er een alerte buurtbewoner die de indringers hebben weggejaagd. Helaas voor de achterruit kwam de hulp te laat, dus hebben onze glaszetters een nieuwe ruit van dubbelglas geplaatst. 

Meer tevreden klanten zien?