icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.6 / 10
U kunt ons bellen op 013 20 40 172

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Tilburg


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig? Bel direct Glaspunt Tilburg:

Jaarlijks plaatsen de glaszetters van Glaspunt Tilburg meer dan 4060 ruiten!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas renovatie of herstel van glasschade?

  • Bel 013 20 40 172
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis bezoek aan huis

Glasschade in Tilburg?

Glasschade kan betekenen dat de ruit van uw woning of kantoorpand gebroken is. Maar het kan ook zijn dat de glasplaten van uw vitrinekast stuk gegaan zijn. Heeft u glasschade in Tilburg, dan hoeft u slechts één telefoontje te plegen en is onze glaszetter in Tilburg snel bij u ter plaatse om de schade op te nemen, direct een nieuw ruit te bestellen en deze vaak nog dezelfde dag te plaatsen. Onze glaszetter kan altijd een noodruit plaatsen totdat de nieuwe ruit geplaatst kan worden.


Beoordelingen:

over Glaspunt Tilburg

Sterke punten website en service: "Goede snelle service "

over Glaspunt Tilburg

Soort werkzaamheden: Lek dubbelglas herstellen

Sterke punten website en service: "Prima aan de afspraken gehouden. "

over Glaspunt Tilburg

Soort werkzaamheden: Dubbel Glas groot achterraam

Sterke punten website en service: "Snelle service, prima werk geleverd en alles werd netjes opgeruimd"

over Glaspunt Tilburg

Soort werkzaamheden: Dubbelglas achterraam vervangen, i.v.m. schuur

Sterke punten website en service: "correct en telefonisch benaderd op het moment. "

over Glaspunt Tilburg

Soort werkzaamheden: Ruit vervangen van enkel naar dubbelglas.

Sterke punten website en service: "Vakkundig en vriendelijk personeel. Snelle service."


Dubbel glas

Wanneer u overweegt om dubbel glas te nemen kan onze glaszetter in Tilburg hiervoor een gratis advies op maat geven. Hij komt bij u langs om de situatie te beoordelen en kan u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Hij zet voor u de mogelijkheden op een rijtje en maakt samen met u de afweging van de investering en het rendement. Op die manier komt de glaszetter samen met u tot het beste resultaat voor uw woning of bedrijfspand. 

GlasZetterPunt-44TBF.jpgGlaszetter aan het woord

Jan, glaszetter in Tilburg: “Van de week nog een klant geadviseerd over het vervangen van dubbel glas door HR++ glas. Uiteindelijk gaat het de klant zo’n grote besparing opleveren dat we het glas direct konden bestellen en deze week al kunnen beginnen met het plaatsen.”

Als u glasschade heeft of dubbel glas wilt laten plaatsen in de regio Tilburg, kan dat natuurlijk ook. Onze glaszetters werken ook in Dongen, Goirle, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Waalwijk en andere omliggende plaatsen. U hoeft maar te bellen met Glaspunt en wij sturen direct een glaszetter naar u toe!

Voor uw ruit, groot of klein, moet u bij Glaspunt zijn: hieronder een korte video van 21 seconden in hyperlapse, van het plaatsen van een grote ruit m.b.v. een mobiele rupskraan. Het gaat om een ruit in dubbelzijdig inbraakvertragend dubbelglas van 3 x 2,4 mtr. van ruim 320 kg. Uitgevoerd in HR++ glas.

Gelukkige klanten

Figuurglas ruitje hersteld

Mevrouw van Hooft uit Tilburg

Een ruitje van een voordeur in Tilburg is gesneuveld door het te harde dichtslaan van de deur. Ter plaatse is het figuurglas ruitje direct op maat gesneden. Hierdoor was de schade direct verholpen. Alle scherven worden altijd opgeruimd en de nieuwe ruit wordt schoongemaakt met onze speciaal ontwikkelde Glaspunt glascleaner. Een duimpje omhoog van de tevreden klant voor de snelle service van Glaspunt!

Winkelruit vervangen

Haarmode Maarten van den Broek uit Tilburg

Eén of meerdere kwajongens hebben flinke schade aangericht bij Haarmode Maarten van den Broek in Tilburg. De glaszetter heeft een noodvoorziening moeten treffen. Later zijn twee HR++ gelaagde ruiten geplaatst. Als een gelaagde ruit breekt, blijven de scherven aan een speciale folie in de ruit kleven. De eigenaar is blij met de snelle oplossing van de schade en staat tevreden met twee kapsters voor zijn nieuwe ruiten!

HR++ ruit geplaatst met kraan

Meneer van den Heuvel uit Tilburg

Een dubbel glas ruit van de slaapkamer van deze woning in Tilburg was aan vervanging toe. Met behulp van een kraan heeft onze glaszetter de HR++ ruit geplaatst. De oude ruit werd natuurlijk weer meegenomen. Op de foto is de klant tevreden te zien met onze Glaspunt glascleaner. Deze mag hij uiteraard houden!

Ruit voordeur hersteld

Mevrouw van Hooft uit Tilburg

Door de tocht is de voordeur dichtgeslagen van deze woning in Tilburg. Enkel glas kan vaak direct op locatie hersteld worden. De glaszetter heeft ter plaatse de ruit op maat gesneden en gemonteerd. De klant is tevreden en mag de Glaspunt glascleaner houden!

Hudson's Bay

Hudson's Bay uit Tilburg

Werkadres:Hudson's Bay, Heuvelstraat 33 gebouw 418, 5038 AB  TILBURG

We hebben hier met behulp van een kraan zwaar inbraakvertragende en zonwerende beglazing geplaatst. Deze speciale beglazing heeft een siltalvoeg en zwarte siliconen randafdichting.
Afmetingen: 1 stuks 2555 x 4125 mm, 1 stuks 2648 x 4125 mm en 1 stuks 1150 x 3340 mm.

Als u zich afvraagt wat een siltal-voeg inhoudt:
Voor gevelbekleding in dubbel glas kan naast de gebruikelijke klemming met glaslatten ook gekozen worden voor de siltal-bevestiging. Hierbij wordt in de siliconenvoeg van de glasplaat een extra groef voorzien voor de klemming van de glasplaat tegen de constructie. Daarna worden de voegen opgekit waardoor een zeer strakke vlakke glaswand ontstaat.

Gelaagd glas groot formaat

Joris sport uit TIlburg

Bij Joris Sport hebben wij na inbraak een nieuwe inbraak vertragend ruit geplaatst van 3 meter bij 2,7 meter. Deze is geplaatst met behulp van een kraan.

Winkelpui isolatieglas zeeman

Zeeman bersterdring uit Tilburg

Deze winkelpui hebben wij hersteld met een gelaagde isolatieglas ruit.

Winkelpui gelaagd isolatieglas

Zeeman AaBestraat uit Tilburg

Bij deze zeeman hebben wij ook de voorpui vervangen, echter ging het hier om een ruit van isolatieglas die tevens gelaagd is. Dit is nog veiliger en is beter bestand tegen inbrekers

Meer tevreden klanten zien?