icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 079 20 40 051

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Zoetermeer


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Zoetermeer nodig?

De glaszetters van Glaspunt Zoetermeer bezoeken elke week meer dan honderd huishoudens en bedrijven om glas te repareren of vervangen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas laten vervangen of glasschade melden in Zoetermeer?

  • Bel 079 20 40 051
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

De glaszetters van Glaspunt Zoetermeer staan direct voor u klaar

Wanneer u glasschade heeft of u zoekt een glaszetter die u kan adviseren en helpen bij uw verbouwing, staan de glaszetters van Glaspunt Zoetermeer voor u klaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden bij ruitschade, maar ook als u heeft besloten uw enkel glas te vervangen door dubbel glas of HR++ glas. Wanneer u met Glaspunt Zoetermeer belt, is er bij haast binnen een half uur één van onze glaszetters ter plaatse. Met onze 24 uur service bieden wij dag en nacht, ook in het weekend, direct hulp bij glasschade.


Beoordelingen:

over Glaspunt Zoetermeer

Soort werkzaamheden: Ruiten vervangen 2 deuren

Sterke punten website en service: "Top! Goede kwaliteit geleverd en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Aardige glaszetters met veel kennis. "

over Glaspunt Zoetermeer

Soort werkzaamheden: Bovenlichten voorzien van nieuw glas

Sterke punten website en service: "Keurige afwerking. Alles volgens afspraak"

over Glaspunt Zoetermeer

Soort werkzaamheden: Enkel glas eerste etage voor en achter geheel vervangen, inclusief ventilatierooster.

Sterke punten website en service: "Vakwerk met inmeten ; verwijderen oud glas ; en perfecte plaatsing nieuw glas. Snelle levering en montage. Super netjes gewerkt. Aardige kerels. Helemaal top. Woning uit ‘76 met een niet standaard maatvoering en hardhouten kozijnen. "


Dubbel glas plaatsen in Zoetermeer

De glaszetters van Glaspunt Zoetermeer helpen u graag met advies over de juiste keuze voor dubbel glas. Als u bijvoorbeeld wilt besparen op de energierekening, maar niet goed weet wat daar nu de juiste investering voor is, adviseert onze glaszetter u graag. Hij kan met u berekeningen maken van de besparing die het plaatsen van dubbel glas of HR++ glas oplevert. Dat hangt af van het type woning dat u heeft, maar ook van de grote van het raam dat u wilt vervangen en de ruimte waarin dit raam zich bevindt. Zo komt u samen met de glaszetter tot een investering waar u het meeste rendement uit haalt.

Glaszetter aan het woord

Leon, glaszetter in Zoetermeer: “Onlangs hebben we gewerkt aan een groot renovatieproject. Alle woningen en appartementen in het gebouw moesten worden voorzien van HR++ glas. Zo zijn de nieuwe appartementen goed geïsoleerd, waardoor de stookkosten ook mee zullen vallen. Als ik er nu langs rijd, vind ik het leuk om de nieuwe bewoners in het gebouw te zien rondlopen en te zien dat ze er met veel plezier wonen. Dan ben ik trots dat ik aan zo’n project heb mogen meewerken.”

De glaszetters van Glaspunt Zoetermeer staan in de hele omgeving voor u klaar. Zo werken onze glaszetters ook in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Moerkapelle, Pijnacker en Zoeterwoude. Bel direct met Glaspunt om een afspraak te maken!

Gelukkige klanten

Gebroken ruit door steen

Verhoeven uit Zoetermeer

Bij meneer Verhoeven uit Zoetermeer is een ruit ingegooid met een steen. Daardoor zat er een flinke barst in de ruit. Onze glaszetter heeft een noodvoorziening geplaatst en vervolgens de ruit vervangen voor nieuw dubbel glas. Omdat het een kleine ruit betreft, was de glaszetter snel klaar.

Letselveilig hoog rendementglas woonkamer vervangen

Een tevreden familie uit Zoetermeer

Bij deze familie hebben we het raam aan de achterzijde van de woning vervangen. Omdat het glas tot aan de grond loopt hebben we letselveilig glas toegepast, zodat er geen verwondingen kunnen optreden als je er per ongeluk teganaan zou vallen. Veilig idee toch?

Voordeur draadglas gefigureerd

De heer Berckhout uit Zoetermeer

Een paar kwajongens hadden de onderste ruit van de voordeur ingetrapt. Deze hebben wij meteen hersteld zodat meneer zonder zorgen naar zijn werk kon.

Meer tevreden klanten zien?

-->