icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 0492-72 90 03

Wij zijn open

Glaszetter Helmond


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Heeft u glasschade in Helmond? Bel dan direct met Glaspunt!

In Helmond en omgeving heeft Glaspunt in de afgelopen zes maanden al 3150 ruiten vervangen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Neem contact op met de glasspecialist in Helmond:

  • Bel 0492-72 90 03
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Onze glaszetters in Helmond staan 24 uur per dag voor u klaar!

U kunt ons altijd vragen om advies, dit kan telefonisch, maar we kunnen ook altijd bij u langskomen om u zo goed mogelijk advies op maat te geven. We hebben een groot assortiment. Naast enkelglas hebben wij veiligheidsglas, dubbelglas, driedubbelglas, maar bijvoorbeeld ook glas in lood.

Wilt u graag een unieke uitstraling van uw ramen dan is glas in lood de perfecte manier om dat voor elkaar te krijgen. Het glas in lood geeft uw woning een uniek karakter en naast ontwerpen die al bestaan is het zelfs mogelijk om uw geheel eigen ontwerp te laten maken. De keuze is eindeloos.


Beoordelingen:

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Enkel glas vervangen naar dubbel glas

Sterke punten website en service: "Super gedaan Niels en Wesley bedankt goede service"

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Vervanging wc raam van enkel naar dubbel glas

Sterke punten website en service: "Afspraken keurig nagekomen!"

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Glas en lood panelen maken en plaatsen

Sterke punten website en service: "Voor ons huis aan de Gasthuisstraat leek het mij leuk om glas in lood te laten plaatsen in een aantal ramen. Ondanks dat wij een relatief nieuw huis hebben wilden we net wat meer karakter geven aan het huis. Ik heb zelf een ontwerp gekozen en Glaspunt heeft er een prachtige creatie van gemaakt. Ik ben helemaal happy met onze nieuwe ramen!"

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Bovenverdieping voorzien van FE-OR HR+(+)Isolatieglas

Sterke punten website en service: "Rustig gewerkt en alles keurig opgeruimd."

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Vervangen "lekke" dubbel-glas ruit van ruim 21 jaar oud

Sterke punten website en service: "De monteur was zeer vriendelijk, beleefd en vlot werkend. Verder had hij oog voor onze vrees voor beschadiging van parket en vensterbank (de ruit moest van binnenuit worden geplaatst - we hadden daarom wel uit voorzorg een oude deken op de grond gelegd en een oude handdoek in de vensterbank gelegd). Tenslotte heeft hij naar mijn inzien goede kwaliteit qua afwerking geleverd: het is aan de eerst gedemonteerde en daarna weer gemonteerde onbeschadigde glaslatten enz. niet te zien dat de betreffende ruit is vervangen. En de monteur had diverse kleuren kit bij zich, waaronder precies de kleur (creme) van het binnenschilderwerk incl. de glaslatten. Daardoor behoef ik niets na- of over te schilderen. Dus dat scheelt me wat ik noem "een hoop ellende". Nogmaals: mijn complimenten voor de monteur en voor het bedrijf!"


Ons vakmanschap

Wij van Glaspunt staan voor ons vakmanschap. Al onze medewerkers zijn vakmannen of vakvrouwen. We leiden het gehele jaar door onze mensen op door zowel interne als externe opleidingsinstanties. De ervaren generatie binnen ons team speelt hier tevens een grote rol in. Zij kunnen op de werkvloer hun unieke kennis en ervaring doorgeven aan de jongere generaties. We vinden het belangrijk dat voor onze mensen en voor het proces van glas zetten het gehele ordertraject inzichtelijk is. We laten hierom elke medewerker de verschillende onderdelen van het bedrijfsproces doorlopen. De medewerkers zullen dus aan de slag gaan op locatie, maar ook lopen zij een dagje mee met de administratieve tak van onze organisatie. Op die manier wordt de betrokkenheid van de werknemers vergroot en dit stimuleert de motivatie alsmede de groei in het vakmanschap.

Glaszetter aan het woord

Tim, glaszetter in Helmond: “Ik werk nog niet heel lang bij Glaspunt, maar ik heb al zoveel geleerd in korte tijd. Het systeem dat Glaspunt hanteert waarbij we gedurende onze opleiding meelopen met alle verschillende onderdelen van het bedrijf vind ik heel prettig. Naast het werken als glaszetter begrijp ik nu het totaalplaatje van het bedrijf. Ik ben iemand die graag wil leren en onder begeleiding van mijn oudere collega’s denk ik dat ik heel ver kan komen binnen glaspunt. Ook de klanten die ik help geven me zo’n goed gevoel over het werk dat ik doe. Ik ga elke dag met plezier aan het werk.”

Zit u met glasschade maar woont u niet in Helmond? Geen probleem, we zijn ook werkzaam in de regio rondom Helmond. Indien u in Aarle-Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Deurne, Gemert, Lieshout of Mierlo woont kunt u ons ook gerust bellen!