Auteur:

Glaszetter Helmond

In Helmond en omgeving heeft Glaspunt in de afgelopen zes maanden al 3150 ruiten vervangen.

Heeft u glasschade in Helmond? Bel dan direct met Glaspunt!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Neem contact op met de glasspecialist in Helmond:

  • Bel 0492-72 90 03
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hieronder een gratis afspraak aan huis

Boek direct uw glaszetter in Helmond

Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie

Wat kan onze glaszetter voor u doen?

1 Selecteer een product
Glasschade herstellen
Lek glas herstellen
Enkel naar Dubbel glas
Dubbelglas advies en inmeten
Glas voor interieur
Overige werkzaamheden
2 Selecteer een moment

Onze glaszetters in Helmond staan 24 uur per dag voor u klaar!

U kunt ons altijd vragen om advies, dit kan telefonisch, maar we kunnen ook altijd bij u langskomen om u zo goed mogelijk advies op maat te geven. We hebben een groot assortiment. Naast enkelglas hebben wij veiligheidsglas, dubbelglas, driedubbelglas, maar bijvoorbeeld ook glas in lood.

Wilt u graag een unieke uitstraling van uw ramen dan is glas in lood de perfecte manier om dat voor elkaar te krijgen. Het glas in lood geeft uw woning een uniek karakter en naast ontwerpen die al bestaan is het zelfs mogelijk om uw geheel eigen ontwerp te laten maken. De keuze is eindeloos.

 

Beoordelingen:

Piejo Bruijn over Glaspunt Helmond:
Soort werkzaamheden: Vervangen "lekke" dubbel-glas ruit van ruim 21 jaar oud
"De monteur was zeer vriendelijk, beleefd en vlot werkend. Verder had hij oog voor onze vrees voor beschadiging van parket en vensterbank (de ruit moest van binnenuit worden geplaatst - we hadden daarom wel uit voorzorg een oude deken op de grond gelegd en een oude handdoek in de vensterbank gelegd). Tenslotte heeft hij naar mijn inzien goede kwaliteit qua afwerking geleverd: het is aan de eerst gedemonteerde en daarna weer gemonteerde onbeschadigde glaslatten enz. niet te zien dat de betreffende ruit is vervangen. En de monteur had diverse kleuren kit bij zich, waaronder precies de kleur (creme) van het binnenschilderwerk incl. de glaslatten. Daardoor behoef ik niets na- of over te schilderen. Dus dat scheelt me wat ik noem "een hoop ellende". Nogmaals: mijn complimenten voor de monteur en voor het bedrijf!"

 

A. Martens over Glaspunt Asten:
Soort werkzaamheden: Divers.
"Zeer snelle hulpverlening !"

 

Jolijn de Jong over Glaspunt Beek en Donk:
Soort werkzaamheden: Voordeur openen nadat ik deze had dichtgetrokken met de sleutels aan de binnenkant er nog op.
"De monteur die mij kwam helpen (Rainer genaamd) was afgelopen vrijdagavond erg snel ter plaatse. Binnen een kwartier! Daarvoor hadden we al telefonisch contact gehad over hoe lang het zou duren. Hij heeft mij goed geïnformeerd. Ter plekke heeft hij mij super geholpen; de deur was binnen 5 minuten open! Hij was erg vriendelijk, op alles voorbereid (wat gelukkig niet nodig was), en liet alles netjes opgeruimd weer achter. Echt mijn allergrootste complimenten voor deze superservice van Rainer!"

 

Christian Schellekens over Glaspunt Helmond:
Soort werkzaamheden: Glas in lood panelen plaatsen
"Wij hebben een zeer authentiek huis alleen mistte wij net wat karakter bij ons raamwerk. We hebben voor een klassiek model van glas in lood gekozen dat perfect past bij ons klassieke huis. Ik kan dan ook alleen maar lof geven aan Glaspunt die deze opdracht in een hoog tempo heeft weten te volbrengen"

 

Ruth Bolman over Glaspunt Helmond:
Soort werkzaamheden: Glas en lood panelen maken en plaatsen
"Voor ons huis aan de Gasthuisstraat leek het mij leuk om glas in lood te laten plaatsen in een aantal ramen. Ondanks dat wij een relatief nieuw huis hebben wilden we net wat meer karakter geven aan het huis. Ik heb zelf een ontwerp gekozen en Glaspunt heeft er een prachtige creatie van gemaakt. Ik ben helemaal happy met onze nieuwe ramen!"

 

Ons vakmanschap

Wij van Glaspunt staan voor ons vakmanschap. Al onze medewerkers zijn vakmannen of vakvrouwen. We leiden het gehele jaar door onze mensen op door zowel interne als externe opleidingsinstanties. De ervaren generatie binnen ons team speelt hier tevens een grote rol in. Zij kunnen op de werkvloer hun unieke kennis en ervaring doorgeven aan de jongere generaties. We vinden het belangrijk dat voor onze mensen en voor het proces van glas zetten het gehele ordertraject inzichtelijk is. We laten hierom elke medewerker de verschillende onderdelen van het bedrijfsproces doorlopen. De medewerkers zullen dus aan de slag gaan op locatie, maar ook lopen zij een dagje mee met de administratieve tak van onze organisatie. Op die manier wordt de betrokkenheid van de werknemers vergroot en dit stimuleert de motivatie alsmede de groei in het vakmanschap.

Glaszetter aan het woord

Tim, glaszetter in Helmond: “Ik werk nog niet heel lang bij Glaspunt, maar ik heb al zoveel geleerd in korte tijd. Het systeem dat Glaspunt hanteert waarbij we gedurende onze opleiding meelopen met alle verschillende onderdelen van het bedrijf vind ik heel prettig. Naast het werken als glaszetter begrijp ik nu het totaalplaatje van het bedrijf. Ik ben iemand die graag wil leren en onder begeleiding van mijn oudere collega’s denk ik dat ik heel ver kan komen binnen glaspunt. Ook de klanten die ik help geven me zo’n goed gevoel over het werk dat ik doe. Ik ga elke dag met plezier aan het werk.”

Zit u met glasschade maar woont u niet in Helmond? Geen probleem, we zijn ook werkzaam in de regio rondom Helmond. Indien u in Aarle-Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Deurne, Gemert, Lieshout of Mierlo woont kunt u ons ook gerust bellen!

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Helmond
Bel 0492-72 90 03

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Helmond
Bel 0492-72 90 03

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0492-72 90 03 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!


Locatie