icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 030 20 80 087

Wij zijn open

Glaszetter Utrecht


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glas nodig? De glaszetters van Glaspunt helpen u graag:

Glaspunt verricht per jaar meer dan 4500 klussen in Utrecht

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas bestellen of glasschade herstellen in Utrecht?

  • Bel 030 20 80 087
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Glasschade in Utrecht? De glaszetters van Glaspunt helpen u direct!

Heeft u glasschade in Utrecht? De erkende glaszetters van Glaspunt Utrecht helpen u graag. Wanneer u schade heeft aan de ruit van uw woning, winkel of bedrijfspand in Utrecht, zijn de erkende glaszetters van Glaspunt snel ter plaatse om uw ruit te vervangen.

Glaspunt Utrecht is dé glashandel bij u in de buurt. We werken met ervaren glaszetters, sommige van onze glaszetters hebben zelfs meer dan 25 jaar ervaring. Door de kennis en jarenlange ervaring van onze glaszetters in Utrecht kunnen we u goed adviseren wat u in uw situatie het beste kunt doen. In geval van ruitschade kunnen we voor u het glas vervangen. We kunnen ook dubbel glas voor u plaatsen zodat u kunt besparen op de energiekosten. Bovendien is dubbel glas veiliger tegen inbraken en minder gevoelig voor schade.


Beoordelingen:

over Glaspunt Groenekan

Soort werkzaamheden: Vervangen glasplaat binnendeur.

Sterke punten website en service: "Bij de eerste poging werd de glasplaat ondersteboven gezet. Dit kon blijkbaar niet meteen omgedraaid worden, dus een week of wat later kwam een andere glaszetter de plaat weer loshalen en omdraaien, maar besloot dat de oude stopverf niet helemaal weggepoetst kon worden, dus ging een hele nieuwe glasplaat bestellen. Drie weken later werd die gezet zinder problemen. De factuur was zoals afgesproken voor een enkele glasplaat en een enkel bezoek."

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Dubbel glas zetten

Sterke punten website en service: "Ik had gebeld en binnen 30 minuten stonden ze al voor me deur. Het personeel was erg vriendelijk. Ze legden alles stapsgewijs uit wat ik enorm kon waarderen. Heren, bedankt!"

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: dubbelglas montage

Sterke punten website en service: "heldere offerte. goed gemonteerd. mooi opgeruimd en opgeleverd. "

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Grote Velux-ruit geplaatst na stormschade.

Sterke punten website en service: "Snelheid, uitstekend meedenken, schoon werken, schoon achterlaten. Professioneel!"

over Glaspunt Oud Zuilen

Soort werkzaamheden: Voorkant een ruit vervangen

Sterke punten website en service: "De monteurs hebben dit zeer snel opgelost en goed"


Glaspunt Glashandel Utrecht

Als u glas nodig heeft, dan wilt u een snelle levering. Dat snappen wij en daarom zorgen wij voor snelle levertijden en goed advies. U kunt ons altijd per telefoon bereiken of langskomen in het magazijn, zodat wij u een indicatie van de levertijd kunnen geven van het glas dat u nodig hebt. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om het glas met geringe meerkosten met spoed te laten leveren. In Utrecht hebben wij werknemers met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Zij kunnen u advies geven over de verschillende soorten glas die wij kunnen leveren. Zo weet u al snel welk glas u het beste kunt gebruiken in uw situatie.Het is ook mogelijk om het glas te laten monteren door één van onze vakkundige glaszetters die in de hele provincie Utrecht werkzaam zijn. Glassoorten, bewerkingen en levertijden van de glashandel vindt u hier

Dubbelglas

Met dubbel glas kunt u flink besparen op de energiekosten. Het kan daarom zeker de moeite waard zijn om uw enkel glas te laten vervangen door dubbel glas. Onze glaszetter in Utrecht adviseert u graag over de beste oplossing voor uw situatie. U wilt ten slotte niet te veel betalen, en wel het beste resultaat!

Glaszetter aan het woord

GlasZetter-Glaszetter-Utrecht-44TBF.jpgHarrie, glaszetter in Utrecht: “ik vind het fantastisch om mensen te helpen en geef dan ook advies waar nodig. Mensen kunnen met al hun vragen over dubbel glas, HR++ glas en nog veel meer bij mij terecht. Ik kan ze vertellen over de nieuwste ontwikkelingen en help ook graag bij het zoeken naar de goedkoopste oplossing op maat. Dat is mijn vak.”

Heeft u glasschade in de omgeving van Utrecht? Ook dan schieten onze glaszetters u graag te hulp! Onze glaszetters werken in de hele regio Utrecht, onder andere ook in Bilthoven, BreukelenBunnik, DriebergenHilversumHouten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, VeenendaalVianen, Woerden, Wijk bij Duurstede en Zeist. Wanneer u een glaszetter nodig heeft in de regio Utrecht, belt u dan gerust met Glaspunt Utrecht. Wij zijn u graag van dienst!