icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 030 20 80 087

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Utrecht


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glas nodig? De glaszetters uit Utrecht helpen u graag:

Glaspunt hersteld per jaar meer dan 2500 glasschades en voorziet gemiddeld 400 woningen van hoog rendement hr++ glas in Utrecht.

Bel Glaspunt om glas te plaatsen:

Kiest u voor Glaspunt Utrecht, dan kiest u voor kwaliteit

Glaspunt staat garant voor kwaliteit en ervaring. We helpen u snel van uw glasschade en staan klaar voor al uw vragen over glas.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glasschade in Utrecht? De glaszetters van Glaspunt helpen u direct!

Heeft u glasschade in Utrecht? De erkende glaszetters van Glaspunt Utrecht helpen u graag. Wanneer u schade heeft aan de ruit van uw woning, winkel of bedrijfspand in Utrecht, zijn de erkende glaszetters van Glaspunt snel ter plaatse om uw ruit te vervangen.

Glaspunt Utrecht is dé glashandel bij u in de buurt. En dan ook echt in de buurt, wij komen onder andere ook in Maarssen, Bunnik, Nieuwegein, Houten en Harmelen. We werken met ervaren glaszetters, sommige van onze glaszetters hebben zelfs meer dan 25 jaar ervaring. Door de kennis en jarenlange ervaring van onze glaszetters in Utrecht kunnen we u goed adviseren wat u in uw situatie het beste kunt doen. In geval van ruitschade kunnen we voor u het glas vervangen. We kunnen ook dubbel glas voor u plaatsen zodat u kunt besparen op de energiekosten. Bovendien is dubbel glas veiliger tegen inbraken en minder gevoelig voor schade. 


Beoordelingen:

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Samen met buren ramen met HR++ glas vervangen.

Sterke punten website en service: "Harde werkers, het glas is netjes geplaatst. Bij afscheid advies om na 3 dgn strepen te verwijderen, anders inbranding op het raam. Was fijn geweest als dat vooraf wordt verteld. "

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Glasschade met spoed opgelost

Sterke punten website en service: "Snel geholpen met glasschade, eerst noodvoorziening en na enige tijd nieuw glas geplaatst. Hele fijne service van Glaspunt."

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Huis verduurzaamd met HR++ glas

Sterke punten website en service: "Goede communicatie en advies, HR++ glas is netjes geplaatst."


Glaspunt Glashandel Utrecht

Als u glas nodig heeft, dan wilt u een snelle levering. Dat snappen wij en daarom zorgen wij voor snelle levertijden en goed advies. U kunt ons altijd per telefoon bereiken of langskomen in het magazijn, zodat wij u een indicatie van de levertijd kunnen geven van het glas dat u nodig hebt. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om het glas met geringe meerkosten met spoed te laten leveren. In Utrecht hebben wij werknemers met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Zij kunnen u advies geven over de verschillende soorten glas die wij kunnen leveren. Zo weet u al snel welk glas u het beste kunt gebruiken in uw situatie.Het is ook mogelijk om het glas te laten monteren door één van onze vakkundige glaszetters die in de hele provincie Utrecht werkzaam zijn. Onze glashandel heeft een groot assortiment. Benieuwd naar de prijzen? Neem vandaag nog contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dubbelglas

Met dubbel glas kunt u flink besparen op de energiekosten. Enkel glas vervangen door dubbel glas is vaak een goed idee. Onze glaszetter in Utrecht adviseert u graag over de beste oplossing voor uw situatie. U wilt ten slotte niet te veel betalen, en wel het beste resultaat!

Glaszetter aan het woord

Glaszetter utrechtMo, glaszetter in Utrecht: “ik word er blij van als ik klanten kan helpen en geef dan ook advies waar nodig. Mensen kunnen met al hun vragen over dubbel glas, HR++ glas en nog veel meer bij mij terecht. Ik vertel ze over de nieuwste ontwikkelingen en help ook graag bij het zoeken naar de goedkoopste oplossing op maat. Dat is mijn vak.”

Heeft u glasschade in de omgeving van Utrecht? Ook dan schieten onze glaszetters u graag te hulp! Onze glaszetters werken in de hele regio Utrecht, onder andere ook in Bilthoven, BreukelenBunnik, DriebergenHilversumHouten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, VeenendaalVianen, Woerden, Wijk bij Duurstede en Zeist. Wanneer u een glaszetter nodig heeft in de regio Utrecht, belt u dan gerust met Glaspunt Utrecht. Wij zijn u graag van dienst!

 

 

Gelukkige klanten

Grote winkelruit geplaatst

Vomar supermarkt uit Utrecht

Bij deze Vomar in Utrecht vonden vandalen het nodig een winkelruit te vernielen. Onze glaszetter heeft direct ter plaatse een noodvoorziening getroffen en de winkelruit ingemeten. Een nieuwe gelaagde inbraakvertragende ruit is teruggeplaatst. Naast dat het wettelijk verplicht is, beschermd dit glas tegen inbraken doordat het glas minder snel breekt. U kunt ons veiligheidsglas herkennen aan de Glaspunt veiligheidsglas sticker op de ruit!

Zonwerend glas geplaatst

Amres Business Center uit Utrecht

In Utrecht is op de 2e verdieping van een pand door onbekende oorzaak een ruit gebarsten. Echter is van deze ruit alleen de buitenlaag gebarsten. Het nieuwe geplaatste glas is zonwerend en gehard. Een 21 meter hoge kraan werd ingezet om de glaszetters te assisteren.

Restauratie glas in lood ruit

Familie Peters uit Utrecht

In Utrecht is glasschade ontstaan aan de glas in lood ruit van een woning. Het paneel is door de glaszetter vakkundig gedemonteerd en meegenomen. Daarna heeft de glaszetter de ruit dichtgemaakt. Het kapotte paneel is op een andere locatie gerestaureerd. Nadat deze weer gemaakt was, heeft de glaszetter het glas in lood raam gemonteerd. En zoals u kan zien is het resultaat prachtig!

Meer tevreden klanten zien?

-->