icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.4 / 10

U kunt ons bellen op 030 20 80 087

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Utrecht


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glas nodig? De glaszetters van Glaspunt helpen u graag:

Glaspunt verricht per jaar meer dan 4500 klussen in Utrecht

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas bestellen of glasschade herstellen in Utrecht?

  • Bel 030 20 80 087
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Glasschade in Utrecht? De glaszetters van Glaspunt helpen u direct!

Heeft u glasschade in Utrecht? De erkende glaszetters van Glaspunt Utrecht helpen u graag. Wanneer u schade heeft aan de ruit van uw woning, winkel of bedrijfspand in Utrecht, zijn de erkende glaszetters van Glaspunt snel ter plaatse om uw ruit te vervangen.

Glaspunt Utrecht is dé glashandel bij u in de buurt. We werken met ervaren glaszetters, sommige van onze glaszetters hebben zelfs meer dan 25 jaar ervaring. Door de kennis en jarenlange ervaring van onze glaszetters in Utrecht kunnen we u goed adviseren wat u in uw situatie het beste kunt doen. In geval van ruitschade kunnen we voor u het glas vervangen. We kunnen ook dubbel glas voor u plaatsen zodat u kunt besparen op de energiekosten. Bovendien is dubbel glas veiliger tegen inbraken en minder gevoelig voor schade.


Beoordelingen:

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "Vriendelijke, snelle en goede service! "

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Glas voorruit vervangen

Sterke punten website en service: "'s Morgens om 8.00 uur gebeld en om 10.00 uur kwamen de mannen . Om 11.00 uur waren zij klaar De mannen deden het snel en heel professioneel. Zij lieten ook de kamer heel netjes achter. Mijn complimenten."

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Glas van Velux dakraam vervangen

Sterke punten website en service: "Snelle levering. Je ziet aan alles dat de glaszetters veel ervaring hebben. Goede routine."

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Keukendeur glas vervangen

Sterke punten website en service: "Zeer snel gereageerd netjes alles op geruimd prima"

over Glaspunt Maarn

Soort werkzaamheden: Van enkel naar dubbel.

Sterke punten website en service: "Erg aardige en zeer vakbekwame mensen!"


Glaspunt Glashandel Utrecht

Als u glas nodig heeft, dan wilt u een snelle levering. Dat snappen wij en daarom zorgen wij voor snelle levertijden en goed advies. U kunt ons altijd per telefoon bereiken of langskomen in het magazijn, zodat wij u een indicatie van de levertijd kunnen geven van het glas dat u nodig hebt. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om het glas met geringe meerkosten met spoed te laten leveren. In Utrecht hebben wij werknemers met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Zij kunnen u advies geven over de verschillende soorten glas die wij kunnen leveren. Zo weet u al snel welk glas u het beste kunt gebruiken in uw situatie.Het is ook mogelijk om het glas te laten monteren door één van onze vakkundige glaszetters die in de hele provincie Utrecht werkzaam zijn. Glassoorten, bewerkingen en levertijden van de glashandel vindt u hier

Dubbelglas

Met dubbel glas kunt u flink besparen op de energiekosten. Enkel glas vervangen door dubbel glas is vaak een goed idee. Onze glaszetter in Utrecht adviseert u graag over de beste oplossing voor uw situatie. U wilt ten slotte niet te veel betalen, en wel het beste resultaat!

Glaszetter aan het woord

Glaszetter utrechtMo, glaszetter in Utrecht: “ik word er blij van als ik klanten kan helpen en geef dan ook advies waar nodig. Mensen kunnen met al hun vragen over dubbel glas, HR++ glas en nog veel meer bij mij terecht. Ik vertel ze over de nieuwste ontwikkelingen en help ook graag bij het zoeken naar de goedkoopste oplossing op maat. Dat is mijn vak.”

Heeft u glasschade in de omgeving van Utrecht? Ook dan schieten onze glaszetters u graag te hulp! Onze glaszetters werken in de hele regio Utrecht, onder andere ook in Bilthoven, BreukelenBunnik, DriebergenHilversumHouten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, VeenendaalVianen, Woerden, Wijk bij Duurstede en Zeist. Wanneer u een glaszetter nodig heeft in de regio Utrecht, belt u dan gerust met Glaspunt Utrecht. Wij zijn u graag van dienst!

 

 

Gelukkige klanten

Inbraakvertragend glas

Adidas orignals uit Utrecht

Bij de Adidas originals hebben wij na breuk een grote ruit hersteld. We hebben een Gelaagde inbraak-vertragende ruit geplaatst. Deze ruit hebben de glaspunt glaszetters geplaatst met behulp van een mobiele kraan. 

Meer tevreden klanten zien?