icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 023 20 50 307

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Haarlem


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in Haarlem? Neem dan nu contact op met Glaspunt!

In Haarlem vervangt Glaspunt jaarlijks om en nabij 3750 ruiten. Zoekt u ook een glaszetter die uw glas kan vervangen? Neem dan snel contact op. Glaspunt plaatst alle soorten glas: van enkel tot dubbel glas, en van HR++ glas tot gelaagd veiligheidsglas.

Heeft u glasschade of wilt u glas laten vervangen in Haarlem?

Voor een glaszetter in Haarlem kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan altijd voor u klaar!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Inbrekers zijn met de jaren steeds brutaler geworden, per jaar stijgt het aantal inbraken met glasschade gestaag en dus worden we steeds vaker ingeschakeld. Wij, van Glaspunt, zijn er dan ook op gericht om u een zo goed mogelijk service te bieden en zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Naast het vervangen van uw ramen kunnen onze experts u ook veel advies geven over de kwaliteit van onze verschillende soorten glas en over maatregelen die u kunt nemen tegen inbraak.

Ook indien u ’s avonds laat met een gebroken ruit zit, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zijn te allen tijde bereikbaar en kunnen op elk moment glas vervangen of eventueel een noodruit plaatsen zodat u zich in de avond gewoon veilig kunt voelen.

Ook voor vervanging van enkel glas naar dubbel glas of andere behoeftes kunt u ons op elk moment van de dag bellen. Wij geven u een op maat gemaakt advies zodat we zo goed mogelijk in uw specifieke behoeftes kunnen voorzien. Benieuwd naar enkel glas vervangen door dubbel glas kosten? Neem contact op en krijg snel een prijs voor uw project.


Beoordelingen:

over Glaspunt Haarlem

Soort werkzaamheden: Enkelglas vervangen en dubbel glas vervangen vanwege lekkage

Sterke punten website en service: "Zeer netjes gewerkt, alles volgens afspraak afgehandeld. "

over Glaspunt Haarlem

Soort werkzaamheden: Ruit in de woonkamer vervangen

Sterke punten website en service: "Glaspunt heeft bij ons twee oude dubbel glas ruiten vervangen voor nieuwe HR++ beglazing. Blij met het resultaat, glaszetters hebben netjes gewerkt. "

over Glaspunt Aerdenhout

Soort werkzaamheden: 5 ruiten begane grond en 2 ruiten 1e verdieping dubbelglas vervangen naar HR++

Sterke punten website en service: "Nette oplevering"


Wat te doen als uw dubbel glas lek is

Soms kan het gebeuren dat uw dubbel glas lekt. Wanneer dit het geval is ziet u dit meteen aan de condens laag die zich verspreidt aan de binnenkant van uw dubbel glas. Het vervelende is dat u daar zelf weinig aan kan doen. Tevens kan dubbel glas dat lekt helaas niet worden gerepareerd en dus zal het vervangen moeten worden. Indien u twijfelt of advies wilt, kunt u ons gewoon bellen. Wij sturen dan een van de medewerkers langs die de beglazing zal bekijken en u advies op maat kan geven.

Glashandel Haarlem

Glaspunt Haarlem voert een ruim assortiment aan glassoorten en staat bekend om de snelle levertijden. Neem contact met ons op, dan kunnen wij het juiste type glas adviseren voor uw situatie.

Glaszetter aan het woord

Michael, glaszetter in Haarlem: “Laatst moest ik bij een juwelier waar ingebroken was de ramen vervangen. Na het verhaal gehoord te hebben van de eigenaar was ik echt ontdaan. Hoe kunnen mensen toch hardwerkende winkeleigenaren zoiets aandoen. We hebben daar zwaar inbraakvertegend gelaagd veiligheidsglas geplaatst. Ik ben blij dat ik iets heb kunnen betekenen voor deze eigenaar en wens hem het allerbeste.”

Zit u met glasschade maar woont u niet in Haarlem? Maak u niet druk, onze glaszetters van Glaspunt Haarlem werken namelijk ook in de omgeving! Indien u glasschade heeft in Beverwijk, Heemstede, Hoofddorp en IJmuiden kunt u ons gerust bellen! Wij komen dan zo snel mogelijk uw kant op!

Gelukkige klanten

Gehele woning voorzien van HR++ glas

Meneer Warnink uit Haarlem

Een tweedaags renovatieproject voor onze glaszetters in Haarlem. Het oude enkel en dubbel glas van deze woning is verwijderd voor nieuw HR++ isolatieglas. Hierdoor stijgt de isolatiewaarde van de woning van Meneer Warnink. Naast besparing op de stookkosten zal het wooncomfort toenemen. In totaal zijn er 18 ruiten vervangen. Sommige HR++ ruiten zijn voorzien van een ventilatierooster. Naast het hogere zuurstofgehalte in de woning, zorgt goede ventilatie ook voor minder schimmel en vocht.

Lek glas

Mevrouw Huisman uit Haarlem

In Haarlem ontdekte Mevrouw Huisman dat haar ruit in de woonkamer was lekgeslagen. Daarom is door onze glaszetters de dubbele ruit vervangen voor een nieuwe ruit. De nieuw geplaatste ruit was een HR++ ruit. Dit is beter isolerende beglazing.

Enkele ruit gebarsten door vogel

Meggels uit Haarlem

In Haarlem heeft een vogel een botsing gehad met een ruit. Daardoor barste de ruit. Onze glaszetters hebben de ruit ter plaatse vervangen voor een nieuwe enkele ruit. Daarna hebben de monteurs uiteraard alles netjes opgeruimd en de ramen nog even gezeemd. Dit doen zij altijd met onze Glascleaner, een speciaal door Glaspunt ontwikkelde reiniger die zorgt voor streepvrije schone ramen.

Meer tevreden klanten zien?

-->