Auteur:

Glaszetter Haarlem

In Haarlem vervangt Glaspunt jaarlijks om en nabij 3950 ruiten.

Glasschade in Haarlem? Neem dan nu contact op met Glaspunt!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Heeft u glasschade of wilt u glas laten vervangen in Haarlem?

  • Bel 023 20 50 307
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hieronder een gratis afspraak aan huis

Boek direct uw glaszetter in Haarlem

Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie

Wat kan onze glaszetter voor u doen?

1 Selecteer een product
Glasschade herstellen
Lek glas herstellen
Enkel naar Dubbel glas
Dubbelglas advies en inmeten
Glas voor interieur
Overige werkzaamheden
2 Selecteer een moment

Voor een glaszetter in Haarlem kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan altijd voor u klaar!

Inbrekers zijn met de jaren steeds brutaler geworden, per jaar stijgt het aantal inbraken met glasschade gestaag en dus worden we steeds vaker ingeschakeld. Wij, van Glaspunt, zijn er dan ook op gericht om u een zo goed mogelijk service te bieden en zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Naast het vervangen van uw ramen kunnen onze experts u ook veel advies geven over de kwaliteit van onze verschillende soorten glas en over maatregelen die u kunt nemen tegen inbraak.

Ook indien u ’s avonds laat met een gebroken ruit zit, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zijn te allen tijde bereikbaar en kunnen op elk moment glas vervangen of eventueel een noodruit plaatsen zodat u zich in de avond gewoon veilig kunt voelen.

Ook voor vervanging van enkel glas naar dubbel glas of andere behoeftes kunt u ons op elk moment van de dag bellen. Wij geven u een op maat gemaakt advies zodat we zo goed mogelijk in uw specifieke behoeftes kunnen voorzien.

 

Beoordelingen:

P.M. Kreetz over Glaspunt Zwanenburg:
Soort werkzaamheden: van enkel naar hr+
"ervaren en goed werkende medewerker."

 

Rene Poelman over Glaspunt Haarlem:
Soort werkzaamheden: Dubbel glas woonkamer vervangen
"Volgens afspraak gegaan"

 

Jolien de Geel over Glaspunt Haarlem:
Soort werkzaamheden:
"Ik woon samen met mijn partner in een relatief oud huis. Omdat we graag wilden besparen op onze energierekening hebben we dubbel glas laten plaatsen in ons gehele huis. We merkten al een enorm verschil gedurende de afgelopen winter en we zijn echt hartstikke blij met het resultaat van Glaspunt"

 

Alex van der Kruit over Glaspunt Haarlem:
Soort werkzaamheden: dubbel glas plaatsen
"ik woon in een oud huis op een kruispunt bij de Leidsevaart. Vooral gedurende de spits kon het hier nogal luidruchtig zijn. Na een tijdje heb ik toch besloten om mijn enkel glas te laten vervangen door dubbel glas. Naast het feit dat ik het verkeer voor mijn deur niet meer hoor, heb ik ook gemerkt dat mijn energierekening een stuk is gedaald. Met deze ramen sla ik dus twee vliegen in een klap. De medewerkers van Glaspunt vond ik zeer vriendelijk en behulpzaam!"

 

Wat te doen als uw dubbel glas lek is

Soms kan het gebeuren dat uw dubbel glas lekt. Wanneer dit het geval is ziet u dit meteen aan de condens laag die zich verspreidt aan de binnenkant van uw dubbel glas. Het vervelende is dat u daar zelf weinig aan kan doen. Tevens kan dubbel glas dat lekt helaas niet worden gerepareerd en dus zal het vervangen moeten worden. Indien u twijfelt of advies wilt, kunt u ons gewoon bellen. Wij sturen dan een van de medewerkers langs die de beglazing zal bekijken en u advies op maat kan geven.

 

Glaszetter aan het woord

Michael, glaszetter in Haarlem: “Laatst moest ik bij een juwelier waar ingebroken was de ramen vervangen. Na het verhaal gehoord te hebben van de eigenaar was ik echt ontdaan. Hoe kunnen mensen toch hardwerkende winkeleigenaren zoiets aandoen. We hebben daar ons kwalitatief hoogwaardige veiligheidsglas geplaatst. Ik ben blij dat ik iets heb kunnen betekenen voor deze eigenaar en wens hem het allerbeste.”

Zit u met glasschade maar woont u niet in Haarlem? Maak u niet druk, onze glaszetters van Glaspunt Haarlem werken namelijk ook in de omgeving! Indien u glasschade heeft in Beverwijk, Heemstede, Hoofddorp en IJmuiden kunt u ons gerust bellen! Wij komen dan zo snel mogelijk uw kant op!

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Haarlem
Bel 023 20 50 307

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Haarlem
Bel 023 20 50 307

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 023 20 50 307 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!


Locatie