icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.2 / 10
U kunt ons bellen op 038 20 20 489

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Zwolle


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Zwolle nodig?

Onze glaszetters helpen in Zwolle maandelijks honderden huishoudens met glasschade.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dubbel glas laten monteren of ruitschade laten herstellen in Zwolle?

  • Bel 038 20 20 489
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak bij u thuis

Glasschade in Zwolle? Bel direct met Glaspunt

Bij glasschade in uw woning of kantoor wilt u direct geholpen worden. Daarom staan onze glaszetters 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wanneer de nood hoog is, is er binnen zeer korte tijd een glaszetter van Glaspunt Zwolle bij u aanwezig. De glaszetter neemt de schade op en bekijkt wat er moet gebeuren. Hij plaatst noodglas en levert vervolgens zo snel mogelijk het definitieve glas. Soms kan de ruit al direct definitief vervangen worden. Wij begrijpen dat bij glasschade uw probleem snel opgelost moet worden, ook ´s avonds en in het weekend. Bel daarom in geval van ruitschade direct met Glaspunt Zwolle!


Beoordelingen:

over Glaspunt Zwolle

Soort werkzaamheden: Het "vervangen" van een raam.

Sterke punten website en service: "Keurige medewerker."

over Glaspunt Hattem

Soort werkzaamheden: Woonkamer deur van nieuw glas voorzien.

Sterke punten website en service: "Goed geadviseerd, ruim assortiment. "

over Glaspunt Zwolle

Soort werkzaamheden: nog geen werkzaamheden

Sterke punten website en service: "contact, klant vriendelijkheid, snelle service"

over Glaspunt Zwolle

Soort werkzaamheden: Glas in de voordeur

Sterke punten website en service: "Keurige verzorging van de bestaande glaslatten"

over Glaspunt Zwolle

Sterke punten website en service: "Nadat het zoontje van de buren door hun glazen deur was gevallen, hebben wij besloten ook direct veiligheidsglas te laten plaatsen. We moeten er niet aan denken dat er bij onze dochter ook zoiets zou gebeuren. De glaszetter heeft toen veiligheidsglas geplaatst wat bij breuk in duizenden korrels uiteen valt, waardoor er geen grote scherven ontstaan. Wij zijn zeer tevreden over de service van Glaspunt!"


Enkel glas vervangen door dubbel glas

Wanneer uw woning nog enkel glas heeft, betekent dat dat uw woning ook niet optimaal geïsoleerd is. Als u kiest voor dubbel glas, of HR++ glas, kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Zelfs de vervanging van gewoon dubbel glas door HR++ glas kan tegenwoordig al een behoorlijke besparing opleveren. De investering heeft u vaak al binnen vier jaar terugverdiend. Laat u informeren door onze glaszetter over de verschillende mogelijkheden.

Glaszetter aan het woord

Hans, glaszetter in Zwolle: “Onlangs was er weer een inbraak waarbij wij werden ingeschakeld. De schrik zit er altijd goed in in zo’n situatie. Binnen een half uur was ik ter plekke. Het doet me goed om te zien dat mensen opgelucht zijn wanneer ik arriveer en direct het glas kan vervangen of noodglas kan plaatsen. Je neemt op die manier toch een stukje zorgen bij mensen weg.”

De glaszetters van Glaspunt Zwolle helpen u ook graag in de omliggende plaatsen als Hattem, Meppel, Wapenveld en Wezep.

Gelukkige klanten

Ruitschade aan voorgevel pand

Yarden uit Zwolle

Bij Yarden in Zwolle is glasschade ontstaan aan de voorgevel van het pand. Een auto is tegen de ruit aangereden, waardoor deze volledig is gebarsten. Onze glaszetter was snel ter plaatse om de situatie veilig te stellen en de glasscherven op te ruimen. De glaszetter heeft een nieuwe dubbel gelaagde ruit geplaatst.

Acht HR++ isolatielatieruiten geplaatst

Meneer Nass uit Zwolle

Een aantal ruiten van deze woning in Zwolle waren lek of niet mooi meer. Voor meneer Nass de reden om deze te vervangen. Onze ervaren glaszetter is langs geweest en heeft de ruiten ingemeten en besteld. Samen met een collega glaszetter zijn zij, met behulp van een steiger, een dag bezig geweest met het plaatsen van de HR++ isolatieruiten. Ook zijn de latten van de ruiten vervangen. Dit alles resulteert in een prachtig resultaat!

Museum de Fundatie

Paleis a/d Blijmarkt uit Zwolle

Bij Museum de Fundatie - Paleis a/d Blijmarkt hebben we ruitschade hersteld. De ruiten zijn met speciale privacy folie beplakt.
Nog even de stopverf randen schilderen, dan is er van de schade niets meer te zien.

Voordeur enkelglas

De heer Van IJssel uit Zwolle

Nadat het ruitje door kwajongens was ingegooid, is er een nieuw stuk enkelglas gesneden en geplaatst.

Meer tevreden klanten zien?